Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Le Pianacce

Mobil home correctement équipé mais infrastructures du camping vieillissantes à la

Par Daniel il y a 2 mois

Camping Sandaya Le Ranolien Perros-Guirec

Vriendelijke mensen bij de receptie. En fijn personeel in het restaurant.

Vriendelijke mensen bij de receptie. En fijn personeel in het restaurant.

Par Hans il y a 2 mois

Camping Sandaya Les Vagues Vendres

Het was een fijne camping. Wel gedateerd en in de 2e week extreem rustig. Het jammere is wel de gebreken in de mobile home. We hadden maar 2 van de 4 gaspitjes die het deden, de afzuigkap was flink beschadigd en helemaal verroest. De mobile home is echt toe aan een flinke opknapbeurt. We hebben tijdens ons verblijf wel een nieuw matras gekregen gelukkig en toen we geen warm water hadden kwam er gelijk een monteur. Personeel is erg vriendelijk. Zwembad is ook echt toe aan een opknapbeurt. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad. We zouden voor deze mobile home zeker geen 3000 euro betalen in de zomervakantie. We hadden in de 1e week nog animatie voor onze kindjes. In de 2e week (lees 3e week september) was er geen kinder animatie meer, de plaatselijke bakker was al gesloten en de winkel was nog maar geopened van 9:30-12:00. Wat wij wel konden begrijpen met een bijna lege camping. Wel jammer omdat onze dochter de eerste week met koos koala zo ontzettend leuk vond.

Par Stella il y a 2 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Wetter war gut, aber auch eine schöne Anlage die wirklich sauber war. Die Toiletten wurden täglich mehrmals gereinigt, WOW!!

Par Andreas il y a 2 mois

Le Pianacce

Leider ist der schöne Pool nur ab 10 Uhr und nur bis 18 Uhr geöffnet. Nach einem Ausflug ist eine Nutzung daher nicht möglich.
Ansonsten ein sehr schöne Anlage mit kleinem Laden, toller Aussicht.

Par Jurgen il y a 2 mois

Camping Sandaya Le Ranolien Perros-Guirec

camping agréable extérieur bien entretenu et des randonnées très proches agréable.je suis une habitué des camping sandaya.je trouve que vos mobil om l

Par Odile il y a 2 mois

Camping Sandaya Carnac

Mobilhome au top - espace aquatique non nettoyer car fin de saison

Bon hébergement par contre espace aquatique non nettoyer et plein de vert et trou dans la chaussée du camping dangereux pour les voiture et pour les enfants en bas âge qui marchent depuis peu.

Par Laureline il y a 2 mois
Expérience prouvée le 15/09/2025

Mooie en schone camping. Ook het groen onderhoud. Wij waren zeer tevreden

Mooie en schone camping. Ook het groen onderhoud. Wij waren zeer tevreden

Par Toni il y a 2 mois

Domaine la Franqui

Auf dem Platz sah es stellenweise ungepflegt aus, Restaurant Aussenbereich war teilweise schmuddelig

Par Werner il y a 2 mois

Europa Village

Het zwembad krijg je maar ligstoelen en een paraplu voor 4 personen, om andere ook een kans te geven

Het zwembad krijg je maar 2 ligstoelen en een paraplu voor 4 personen, om andere ook een kans te geven, kan hier geen tijdslot op reservering in gezet worden zodat je niet moet splitsen tussen de koppels

Par Ludo il y a 2 mois

Nous venons deux fois par an et nous sommes toujours contents. Dommage que l

Nous venons deux fois par an et nous sommes toujours contents. Dommage que l

Par laurence il y a 2 mois

Camping Sandaya le Truc Vert

Toller Platz, schön gelegen, sehr guter persönlicher Service. Der Platz selbst und fast alle Stellp

Toller Platz, schön gelegen, sehr guter persönlicher Service.
Der Platz selbst und fast alle Stellplätze liegen sehr ruhig in attraktiver Umgebung.
Ausreichend Sanitäre Einrichtungen sind ebenfalls vorhanden und in gutem Zustand.
All das könnte zu 10 Punken führen, aber die Reinigung der Sanitäreinrichtungenwar eben nur 6 - 7 Punkte.Die Außenbereiche bei den Geschirrspülen und Dachbereiche bzw. Bereich ab
Augenhöhe nach oben waren vernachlässigt und unsauber, voller Dreck und Spinnegewebe. Ausreiochend Abzieher im Duschbereich ebenfalls nicht da. "Nur einer" pro Flur ist einfach zu wenig. Reine Abzieher oder Trocknungsutensitien um alle Waschbeccken herum. Sowohl Waschbecken bei Duschen, Toiletten wie beim Geschirrspülbereich.
Keine (Schummer-)Beleuchtung in der Dunkelheit auf den Wegen! Die Sanitäreinrichtungen sind gut Beleutet und zusätzlich mit Bewegungs-Lichtmeldern ausgestattet. Toll!
Restaurant und Supermarkt sind sehr gut.
Die hohen Preise bei Getränken im Restaurant/der Bar sind abschreckend, unverhältnismäßig und verhindern ein Wiederkommen mit Freude.
Der Campingplatz ist eine Empfehlung

Par Stefan il y a 2 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Vacances

Nous avons passé un bon séjour. Peut êtres un manque de informations par contre à revoir les placards trop haut impossible de prendre la vaisselle, la table pour les repas et chaises pas adaptée. Et marche du mobilhome à revoir

Par Michelle il y a 2 mois

Trop d

Trop d

Par Jocelyne il y a 2 mois
Expérience prouvée le 25/09/2025

Site had lots of nice facilities. Reception staff not always friendly. Late arrival disappointing. OOH staff were good but on arrival at cabin there were no sheets or towels despite booking this facility. Had to sleep on bare mattress.

Par Mark il y a 2 mois