Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer.
Centraal gelegen, vlak bij supermarkt en strand, verblijf slecht schoongemaakt en weinig keukenbestek e.d.
Nach dem wir den Stellplatz getauscht haben und gefiel es uns gut.
Prima camping, chalet (4p) is klein en met 2 personen vol, toilet had het het formaat van een bezemkast. Een keurig klein vakantieverblijfje op een nette camping ideaal gelegen voor D-Day
Prima camping en van alle gemakken voorzien
Camping calme avec bcp de verdure et d
Très beau site verdoyant et belle infrastructure, super personnel.
Il faudrait qu
Leuk plaatsje en goede voorzieningen en vriendelijk personeel!
Le personnel du club pas très souriant
Niemand van de camping gezien. Sleutel buiten gekregen met enveloppe en dat was het.
Op het park is alles vrij prijzig.
Bonne situation. Personnellement sympathique, à l
Decent sized pitch. Showers etc fine.
Was een hele verzorgde camping. De enige tip dat ik wil meegeven of er geen mogelijkheid is om een terrein te voorzien waar groepen.samen word gezet afgescheiden van de andere kampeerders. Hebben spijtig genoeg heel weinig rust gehad was pas stil na 2u in de nacht. Echt controle van een bewaker hebben we ook niet gezien. In de sanitaire blokken snachts ook iets rustigere muziek afspelen en geen boenkeboenke muziek heel luid. Voor de rest was het een zeer nette camping.
trés beau camping, bien entretenu, bien situé a proximité de la plage, grand espace piscine personnel trés agréable mais la restauration que ca soit au snack ou au restaurant décevante qualité des produits plus que limite 25 euros pour une entrecôte ridiculement petite et servi avec des frites congelés inacceptable pour un 5 Etoiles. quand au snack qualité et fraicheur médiocre