Avis Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer.

Logement PMR :- adapté pour la circulation en fauteuil - absence de rang

Logement PMR :- adapté pour la circulation en fauteuil
- absence de rangements (étagères, placards) pour organiser le nécessaire de toilette

Par Michel il y a 1 mois
Expérience prouvée le 05/11/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Séjour conforme à nos attentes

Très bien seulement, l' eau de la piscine pas assez chauffée pour les jeunes enfants.

Par Emmanuelle il y a 1 mois
Expérience prouvée le 26/10/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Camping très beau,bien agencé, très bien situé et agréable.Les animateurs sont top ainsi que le reste du personnel. Pendant les vacances de la Toussaint,les allées ne sont pas éclairées la nuit tombée,il faut penser à prendre une lampe torche.La machine à laver doit être mieux entretenue: le filtre était très sale mais bon cela n

Par Melek il y a 1 mois
Expérience prouvée le 02/11/2025

Heerlijk herfat verblijf

Een fijne camping, maar wij vonden het ,s avonds erg donker en geen watertappunten bij de campeerplekken. Verder prachtig ingerichte camping.

Par Elly il y a 1 mois
Expérience prouvée le 15/10/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Un beau camping, de belles infrastructures il y a tout ce qui fait sur place. Le personnel très agréable. Une très belle piscine couverte mais le point noir de cette piscine on s

Par Yoann il y a 1 mois

Échange pour réservation parfait, une équipe disponible et a l'écoute

Par Christelle il y a 1 mois
Expérience prouvée le 30/10/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst was er 1 medewerkster die wat gebrekkig Engels sprak en kon verstaan.
We begrijpen dat het schoonmaken van huisjes en sanitair snel moet gebeuren en dat de schoonmaaksters (misschien ook nog te weinig in aantal) snel van locatie naar locatie moeten, maar dit houdt niet in dat zij met veel te hoge snelheid in de elektrowagentjes langs de campingplaatsen moeten/mogen rijden.
Er staan borden met maximale snelheid, maar juist het campingpersoneel houdt zich hier niet aan; soms kwamen ze met 25km/h voorbij. Er speelden kinderen van 3 en 5 jaar oud vlak langs de weg. Een ander gevolg ws dat andere campinggasten dit gedrag gingen kopieëren. Sanitaitruimtes werden regelmatig en goed onderhouden en schoongemaakt. Het eten in het restaurant was lekker en goed van prijs; bediening was vriendelijk. De plek was netjes, ruim en ook goed van prijs. We willen zeker nog eens terugkomen. de toegangsweg naar de camping en ook de campng zelf is goed geschikt voor grote combinaties. De verlichting op het terrein is duurzaam en voldoende; waarschijnlijk zullen andere gasten de verlichting op sommige plaatsen te weinig vinden, maar dan is de lichtvervuiling weer aan de orde en gasten kunnen zelf ook een lampje meenemen. Misschien is een extra verzamelpunt voor afval een optie.
De beugel van de steile glijbaan in het aquapark (boven op de tunnel, waar mensen zich aan vasthouden/afzetten vlak voordat ze naar beneden gaan glijden zit/zat los. Het binnenzwembad zag er wat verwaarloosd uit (leek op alg, maar waren waarschijnlijk vale (zwarte) plekken in de beschilderde vloer. Ook zaten er scheuren in de randen van het binnenbad. We waren er buiten het seizoen (oktober) en we begrijpen dat er dan - nagenoeg - geen activiteiten geregeld worden. Wij hebben van de activiteit die wel aangeboden werd (bingo) geen gebruik gemaakt. Omdat we heel veel bezichtigd hebben in Normandië, hebben we (de kinderen in het bijzonder) geen tijd gehad voor activiteiten die door de camping werden georganiseerd.

Par Andreas il y a 1 mois
Expérience prouvée le 28/10/2025

Le logement était très agréable et bien conçu. L

Le logement était très agréable et bien conçu. L

Par Nathalie il y a 1 mois
Expérience prouvée le 28/10/2025

2 semaines en octobre

Séjour top - deux remarques importantes : - piscine pas assez chauffée voir froide (même les animateurs étaient d’accord) - pas de poubelle dans les allées pour déposer les sacs à caca lors des promenades (pour un camping ami des chiens !! )

Par Sylvie il y a 1 mois
Expérience prouvée le 26/10/2025

Zeer fijne camping, vriendelijke medewerkers , goede service

Zeer fijne camping, vriendelijke medewerkers , goede service

Par Hans il y a 1 mois
Expérience prouvée le 23/10/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Ich habe gesehen, dass der Platz gut organisiert ist, meinen Platz Nr. 12 habe ich allerdings nur m

Ich habe gesehen, dass der Platz gut organisiert ist,
meinen Platz Nr. 12 habe ich allerdings nur mit Hilfe eines anderen Gastes gefunden.
Sanitär: Top
Lage: Central und am Wasser
Personal: sehr freundlich!
Stromanschluss: Englisch? keine Euro Norm
Für mich war die Lage ein wenig überraschend, weil ich vorher ohne vorherige Anmeldung vom 22.09. bis zum 26.09. im Truc Vert Cap F.war,mitten in der Natur, ein Platz, den ich seit 1993 kenne und sehr mag, anschließend vom 26.09. bis zum 02.10. im Airotel in Lacanau, auch in Pinienwäldern, nah am Ort. Da war dann der Rest ein kleiner Kulturschock. Sehr gut finde ich die hundefreundliche Ausrichtung in Sandaya Camps.
Wir werden uns im nächsten Jahr wohl noch andere Sandaya Plätze ansehen. Aber Truc Vert bleibt Nr. 1

Par Karsten il y a 1 mois
Expérience prouvée le 16/10/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Prima camping. Verlichting in de avond erg matig. Zeker als er ook kuilen in de weg zitten. Sanitair

Sanitair gebouw netjes verzorgd.

Par Ronald il y a 2 mois
Expérience prouvée le 08/10/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Anlage ist OK. 5 Km bis zum Mont Saint Michel. Mit Fahrrad gut zu erreichen.

Anlage ist OK. 5 Km bis zum Mont Saint Michel. Mit Fahrrad gut zu erreichen.

Par Jörg il y a 2 mois
Expérience prouvée le 07/10/2025