Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Voldeed niet aan een 4-5 sterren camping. Accommodatie was niet volgens omschrijving. 2 pers bedfra
Voldeed niet aan een 4-5 sterren camping.
Accommodatie was niet volgens omschrijving.
2 pers bedframe was doorgezakt door missende steun poot. Lekkende badkamermeubel. Keuken laden vies, schimmel magnetron, koelkast op stenen gesteld en deur draairichting verkeerd. Zitbank zakte door, Stoelen zaten niet prettig. Tuinstoel gebroken. Tv deed het niet ivm geen batterijen in afstandsbediening. Zwembad zeer koud.
Het ergste is dat ik netjes en rustig bovenstaande gemeld heb bij de receptie welke melde dat Roompot mij niet goed geïnformeerd heeft. En dat ze de technische dienst zouden sturen. Ik kreeg het volgende sms bericht. Goedendag,
Onze technicus zijn interventie in uw accommodatie heeft voltooid. Wij danken u voor uw vertrouwen.
Echter was er niets gebeurt! Wederom tot 3x melding gemaakt bij de receptie en gevraagd of ze minimaal het bed konden maken ivm slechte nachtrust. Dag 4 spullen gepakt en naar receptie gegaan om de sleutel in te leveren en één refund bewijs te vragen. Alsnog kwam de manager om ons een andere accommodatie aan te bieden en bood zijn excuses aan. Park was voor het eerst open na 10 maanden renovatie. Alsnog 3 nachten goed kunnen slapen en genieten van de prachtige regio. Kinderen hebben genoten van de klim activiteiten op de camping. Ik hoop voor de camping en toekomstige gasten dat ze het park flink oplappen en vriendelijker en service gerichter worden. Zodat ook het personeel niet alleen maar teleurgestelde gasten aan de balie krijgen. Met vriendelijke groet, Rob