Avis Camping Sandaya Cypsela Resort Pals du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping propre et bien entretenu.Petit bémol notre emplacement pour camping car.Alors que c

Par Remi il y a 1 mois
Expérience prouvée le 09/10/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Accommodatie was prima in orde. Alleen het parkeren van onze auto bij de cottage nr. 21 was erg smal

Accommodatie was prima in orde.
Alleen het parkeren van onze auto bij de cottage nr. 21 was erg smal en ongemakkelijk.
De boom en plantage als erfafscheiding zaten ernstig in de weg evenals de keermuur.
Ook het uitzicht vanaf de veranda was ongezellig.
We keken uit op de lelijke onderkant en airco?s van de cottages. Dat zou met een groen doek zoals elders op de camping gedaan is al opgelost zijn.

Par Henk il y a 1 mois
Expérience prouvée le 06/10/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Nous avons été déçu par le mobilhome car nous avions réservé un bahia 4p et nous n?avons pas eu ce q

Nous avons été déçu par le mobilhome car nous avions réservé un bahia 4p et nous n’avons pas eu ce que nous avions réservé sur le site.

Par Annick il y a 2 mois
Expérience prouvée le 04/10/2025

Repos au milieu des pins

Repos au milieu des pins

Par Sylviane il y a 2 mois
Expérience prouvée le 03/10/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Het is een mooi resort, met prachtig zwembad, leuk entertainment en erg schoon. Nadeel als je met een hond bent dat je niet op het hele park mag komen en op een achteraf veldje komt te staan. Niet bepaald dier vriendelijk. Dat is het enigste minpunt.

Par Hendrika il y a 2 mois
Expérience prouvée le 01/10/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Sehr großer Campingplatz Die Plätze sind für Wohnmobile schief. Es gibt keine Abgrenzungen zwischen den Stellplätzen.

Par Edmund il y a 2 mois
Expérience prouvée le 29/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Dit was onze 2e keer op deze camping en we hadden precies hetzelfde premium huisje als vorig jaar. Het huisje is weliswaar van alle gemakken voorzien, maar het heeft wat onderhoud nodig. Zo was er een rolgordijntje dat niet naar behoren functioneerde en ook een toiletrolhouder die van de muur viel. De toiletbril zat los. De ligbedjes buiten waren beiden stuk (middenlat gebroken) en op het terras zit een doorgezakte plank, die vervangen moet worden. Die plank was vorig jaar al slecht. Ook de schoonmaak mag wat secuurder (denk ook eens aan richeltjes bij lampen bijv.) en onder de bedden wil ik niks van vorige bewoners vinden. De WiFi was top! De bij deze premium huisjes horende parkeerplaats zou eens goed geëgaliseerd/verhard moeten worden. Het is een grote kuilenpartij met afgezaagde boomstronken, die je moet omzeilen. Bij het grote zwembad fijne nieuwe trapjes. In het ondiepe gedeelte zelfs een veilige trap om rechtdoor het water in te lopen. De bediening in de bar was kortaf en we moesten direct afrekenen (misschien hadden we nog een 2e drankje willen bestellen?) en dat in het laagseizoen (niet veel gasten). Dat was vorig jaar anders/beter. Het eten in het restaurant was slechter dan vorig jaar. De kaart was ten nadele veranderd (vorig jaar stond er o.a. tartaar op) en mijn man kreeg een bevroren carpaccio. Ook de bediening was minder. We boeken altijd een 4-persoons huisje voor ons 2, want we gebruiken altijd beide slaapkamers, omdat de bedden kleiner zijn dan thuis en wij een goede nachtrust heel belangrijk vinden. Wij hebben vorig jaar, en ook de beide andere keren dat wij op een Sandaya camping verbleven,altijd voor 4 personen beddengoed gekregen, maar dit jaar slechts voor 2, ook bij de linnenwissel. Die linnenwissel vinden wij dan wel weer heel fijn. Gelukkig kregen we bij de receptie zonder problemen telkens extra lakens. Complimenten ook voor de receptie - heel vriendelijk en behulpzaam. Trouwens ook een mooie cosmetische verbetering aan de buitenmuur van de camping. Ook fijn was de strandtransfer. Goede service! Onze verblijf op deze camping was verder heel aangenaam en we zullen zeker nog een keer terugkomen. Onze kritiek is dan ook niet bedoeld om de camping af te kraken, maar als een aanmoediging om het beter te doen/verbeteringen aan te brengen.

Par Sandra il y a 2 mois
Expérience prouvée le 26/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Bien dans l ensemble sauf la literie surtout le matelas propre le personnels Super bon séjour

Par Anne M. il y a 2 mois
Expérience prouvée le 26/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Sehr nettes Personal sauberer gepflegter Platz inklusive super Sanitärbereich. Danke

Par Simone il y a 2 mois
Expérience prouvée le 25/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Creo que por lo menos en la terraza al lado de la bolera tendrían que estar permitidos los perros

Par Arturo il y a 2 mois
Expérience prouvée le 24/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Nette en rustige camping (buiten hoog seizoen).

Nette en rustige camping (buiten hoog seizoen). Alles is aanwezig inclusief een zeer uitgebreide supermarkt met dezelfde prijzen als buiten de camping. Restaurant is aan te bevelen, heerlijk paella gegeten en zolang je maar geen pizza besteld :)

Par Johannes H. il y a 2 mois
Expérience prouvée le 23/09/2025

Zeer behulpzaam personeel. Oog voor de klant. Mooi chalet. Netjes en schoon

Zeer behulpzaam personeel. Oog voor de klant. Mooi chalet. Netjes en schoon

Par Erik il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2025

Très bon séjour !

Très bon séjour au Sandaya de Pals, propre, bien entretenu et proche de villes à découvrir où nous avons fait de très belles balades

Par Sébastien il y a 2 mois
Expérience prouvée le 13/09/2025