Avis Camping Sandaya Cypsela Resort Pals du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Prima verblijf en goed onderhouden schoon park, zwembad was echt super fijn. Huisje wel met gebreken.

Prima verblijf en goed onderhouden schoon park, zwembad was echt super fijn. Prima supermarkt en kinderclub.Drukte was perfect zo in het naseizoen. Alleen in het huisje waren bijna alle haakjes kapot in de badkamer, waardoor we niks konden ophangen. ook was de wc deur zwaar beschadigd en in de keuken zat het paneel onder de keuken los. Ook deed de afstandsbediening van de airco het niet goed, het schermpje gaf niks aan. Ook het zeil boven de veranda zat deels los, waardoor we bij regen niet buiten konden zitten. Misschien goed om even te fixen voor volgend seizoen! Buiten dat, wel een heel fijn verblijf.

Par Anique il y a 2 mois
Expérience prouvée le 20/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Emplacement sans végétation. Vis à vis. Très bon restaurant. Bien situé. Bon spectacle.

Par Philippe il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Le camping dispose de tous les services utiles et des équipements de loisir. Il est plutôt bien situé et le personnel est souriant et à l

Par Gerard il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Soy cliente años en el camping cypsela de pals y estoy contento muy agusto de venir tanto el trato por departamento de recepción como de personal de entrada y control super mercado panadería camareros y como no un personal que hacen una labor excelente que son las de limpieza lavabos siempre limpios y muy atentas a todo papel higiénico etc. Solo quiero decir una cosa que parami es muy importante ya toca que se reforme las duchas que toca un consejos ya que para mí y creo que para todo el mundo es muy importante gracias y espero que podamos ir yo y mi familia muchos años más y espero ver reformas un saludo

Par Manuel il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

El recinto está muy cuidado y limpio, se nota el detalle, la estancia ha estado genial lo único las instalaciones un poco bajas de categoría, el tobogan estaba desconchada la pintura y escasas atracciones acuaticas para los niños, escenario pésimo, pequeño, poca variedad ludica para niños y adultos.

Par Montse il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping calme en septembre avec des logements bien équipés. Quelques animations , une espace aquatique propre avec néanmoins de nombreux jets en panne. Les allées et parking véhicules pourraient être en dur. Ils font plus penser à un safari pour se rendre à votre logement

Par Didier il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping prima, voorzieningen prima. Jammer dat winkel/bakker vanaf 01-09 pas 08.30 open is. Het onde

Camping prima, voorzieningen prima.
Jammer dat winkel/bakker vanaf 01-09 pas 08.30 open is.
Het onderhoud en de conditie van Med11 laat dit jaar te wensen over. Reactie op klachten huisje daarintegen perfect.

Par Berrie il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping bien équipé et mobil home très correct malgré des équipements de cuisine manquants et non remplacés malgré notre demande

Par Herve il y a 2 mois

Globalement satisfait

Globalement satisfait

Par Claude il y a 2 mois

Bien dans l

Bien dans l

Par Michele il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Aufgrund des hohen Aufkommen neu Anreisender, gab es leider eine viel zu lange Wartezeit (trotz Fast-CheckIn)

Par Andreas il y a 2 mois
Expérience prouvée le 17/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Es un camping muy agradable, con buenas instalaciones y personal atento. Es bastante grande y con bastante zona de parking.

Par Marcos il y a 2 mois
Expérience prouvée le 15/09/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Vriendelijk personeel. Wij misten bij aankomst de afstandsbediening van de airco, dit werd binnen e

Vriendelijk personeel.
Wij misten bij aankomst de afstandsbediening van de airco, dit werd binnen een uur verholpen.

De camping is groot, daar moet je van houden. Het zwembad is te klein en te weinig ligbedden, ook weinig schaduwplekken. Jammer dat er geen gebruik meer wordt gemaakt van de duikplanken. Je mag alleen duiken in het water, hier wordt streng op toegezien.

Er wordt massaal gebruik gemaakt van elektrische steppen, die roekeloos over de camping rijden.

Omgeving is prachtig.
Voor ons niet nog een keer Cypsela.

Par Monica il y a 2 mois

Buena

Buena

Par Nuria il y a 2 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Tuvimos la mala suerte de estar en un bungalow cerca del edificio de duchas para caravanas que hacia muchísimo ruido, tras quejarnos varias veces en recepción no nos ayudaron, enviamos un correo dónde tambien podiamos poner una queja y tampoco nos contestaron, estuvimos una semana sin salir del bulgalow, un espacio de 30 m2, 4 personas, no se podía ni estar fuera, en la terracita

Par Joan P. il y a 2 mois