Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.
Eten terras niet veel keus en matig. Ook aanbod bij take a way was niet echt groot.
Generally we had a pleasant stay. We can’t fault the facilities, however what did spoil our stay was the fact that guests do not adhere to the 11:30 curfew for quiet. Many a night we were awoken by load music being played and noisy guests hanging around the shower block - this was our first two nights and honestly I almost packed up and came home. We have been coming here for 29 years on and off and never has it been like this! Security used to patrol and insist on quiet - this has become really lax and when we pay a lot for a holiday I expect standards to ve upheld
Mooie nette camping.super verbinding met shuttlebus naar strand. Veel ruimte op de kampeerplaatsen Zwembad iets aan de kleine kant voor de grote van de camping. Sanitair altijd netjes schoongemaakt wel iets verouderd
Cypsela is een hele leuke camping. Leuk zwembad, vlakbij het strand, fijne supermarkt met uitgebreid assortiment en een hele leuke omgeving.
De eerste twee weken waren super! Helaas was er vanaf half juli meer volk op de camping en werd het te druk! Nachtlawaai tot 3.00 uur 's nachts, handdoeken werden gestolen, vuile toiletten! Security was er wal, maar keek er naar ! Moest iedereen respect hebben voor elkaars nachtrust en alles ook netjes houden in de toiletblokken, zou het een zalige camping zijn!
Hele grote camping. Best massaal. We kampeerden op een kleine plek, maar daar was het fijn rustig. Toiletgebouw werd non stop schoon gemaakt. Wel wat mankementen, zoals Scheveningen toiletbril,douche kop eraf etc. Grote supermarkt, heel handig. We misten een gezellig barretje.
Grote camping, accommodatie netjes, veel activiteiten en goede faciliteiten
Bungalows très bien mais infrastructures pas adaptées à la taille du camping,trop peu de piscines-transats-restaurants-etc
Overall this is a lovely site. We were disappointed with a few things. We weren’t able to take any balls or inflatables into the pool area or smoke or eat there. While we understand the reasons for this, it would be better to restrict it rather than banning it altogether. There were other residents causing some trouble and destroying the toilet blocks and generally causing trouble, it would be beneficial for you to have some more security around the toilet blocks at night. There was a lot of noise from young people walking back from the bar at 1am, but we were told by security to be quiet outside our van at 11pm, we certainly weren?t making that much noise.
Leuke camping met veel faciliteiten.
Top camping met leuke locatie en goede service
Très bon séjour. Un tout petit peu déçu par rapport au logement par rapport aux photos annoncées. Il pourrait y avoir plus de flexibilité sur la demi-pension car entrée plat dessert cela fait un peu beaucoup à manger tous les soirs
Séjour agréable mais beaucoup beaucoup de hollandais qui prennent beaucoup de place
prima camping, wel wat groot en onpersoonkijk
Cadre sympa, restauration demi pension pas terrible, organisation restauration médiocre, beaucoup de loupé
We hebben het weer erg leuk gehad, alles was opnieuw goed geregeld. De camping is ruim opgezet met grote plekken en veel faciliteiten. Dit was ons tweede jaar hier.
Toch viel het dit keer iets tegen vergeleken met vorig jaar. Het wauw-effect dat we toen voelden, bleef nu uit. Waar andere campings elk jaar weer vernieuwingen doorvoeren, leek dat hier wat te ontbreken. Sterker nog, de duikplanken waren verdwenen.
Ook vonden we dat er te weinig speelmogelijkheden zijn voor jongere kinderen. En dat terwijl dit, naar onze mening, vrij eenvoudig op te lossen is: plaats her en der een leuk speeltoestel en je bent er al. Kinderen blij, ouders blij. Nu moet je als ouder steeds mee naar het (enige) speeltuintje voor bij de camping, dat is jammer. Daarnaast blijf ik de zij-ingang bijzonder vinden. Gooi dat hek dicht joh, veel veiliger.
Het zwembad mag groter voor de vele mensen op de camping. De WiFi was super en de camping netjes.