Avis Camping Sandaya Cypsela Resort Pals du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Trop de bruit la nuit, malgré avoir prévenu plusieurs fois les vigils qui ne sont jamais venus constater.

Par Mélanie il y a 3 mois
Expérience prouvée le 21/08/2024

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping agréable et propre le personnel est très sympa. L'ambiance y est bien. Dommage que la restauration soit moyenne mais dans l'ensemble on a passé un très bon séjour. Le camping est très bien entretenu.

Par Laurie il y a 3 mois
Expérience prouvée le 21/08/2024

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Excellent séjour au camping Cypsela Resort, une équipe souriante et attentionnée, un très beau parc aquatique, très bonne paëlla au resto et logement très propre !

Par Anna il y a 3 mois
Expérience prouvée le 20/08/2024

Séjour agréable

Séjour agréable

Par Godeleine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 20/08/2024

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

L'emplacement que nous avons eu cette année n'était vraiment pas super , a côté de parking (un sentiment de ne pas faire partie du camping), pas d'ombre , du bruit ,moins de surveillances autre année .

Par Marc il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Hele fijne camping. Vriendelijk personeel, goede voorzieningen.

Hele fijne camping. Vriendelijk personeel, goede voorzieningen.
Er worden veel sportactiviteiten georganiseerd, ook voor volwassenen. Ook is er iedere avond entertainment waar je naar toe kunt. Van dansers tot goochelaars en zelfs musicals.
Prima buspendel naar het strand.
Alleen het sanitairgebouw achter bijvoorbeeld plek E75 heeft echt een opknapbeurt nodig.
Toiletbrillen los, douches hangen los, er zijn geen stoppen daar waar je je handwasje kunt doen.
De vloer rondom het recreatiezwembad is verraderlijk glad, echt oppassen.
Verder echt een geweldige camping waar wij nu al voor de 2e keer kwamen.

Par Silvia il y a 3 mois
Expérience prouvée le 22/07/2024

Par Coralie il y a 3 mois

Par Coralie il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Bon séjour, félicitations au femme de ménage qui sont bien courageuse. Supérette au top, navette plage très pratique, seul petit bémol les animations du soir. Je conseille le camping à refaire.

Par Angeline il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Bij boeken staat handdoeken en linnen inclusief deze mochten we op de camping nog even apart afrekenen beter op de website zetten kosten? 68 euro Wifi betalen! Per telefoon Het stonk erg toen we binnen kwamen in de badkamer , deze stank is niet weggegaan Zwembad was veel te druk en de medewerkers waren heel de dag aan het fluiten je mocht nog net bewegen in het zwembad anders kreeg je commentaar Er wordt gezegd geen handdoeken leggen maar dat gebeurd toch! Wij hebben alleen maar op het gras kunnen liggen daardoor en totaal geen schaduw bij de zwembaden Bij anwb aangegeven van het linnen maar die konden er niets aan doen

Par Joplin il y a 3 mois

Camping agréable

Camping agréable et propre, nous étions dans un endroit calme, c'est la 2eme année que nous venons. Ils essaient de faire l'effort pour les personnes ne parlant pas espagnol ou hollandais.

Par Anaïs il y a 3 mois
Expérience prouvée le 07/08/2024

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Een kapot zwembad filter wat niet gecommuniceerd werd. Reparatie heeft meerdere dagen geduurd en het zwembad bleef open.
Hierdoor werd mijn man ziek en moesten we eerder vertrekken

Par Kim il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Het algehele verblijf was wederom tot tevredenheid. We hebben een aantal zaken gezien die zeker zijn verbeterd ten opzichte van 2023 maar we zijn er nog niet.

Restaurant:
Zo is er boven het terras restaurant een dak geplaatst i.p.v. de parasols, is er meer personeel in het restaurant werkzaam en dient men nu te reserveren zodat wachttijden wordt beperkt/voorkomen. Wat opmerkelijk is dat je in de kantine eerst een bestelling dient te doen en afrekent en vervolgens met het bonnetje naar de bar gaat om je bestelling gereed te laten maken. Wat zeker fijn zal zijn is een algeheel rookverbod (dus ook vapen) op de terrassen.

Sanitair:
Wat ik jammer vind is dat de n.a.v. mijn opmerking vorig jaar de douchekoppen herendouches sanitair gebouw E weinig tot niets aan is gedaan. Het water gaat bij de meeste douches alle kanten op behalve de goede. Tijdens onze laatst vakantie heb ik de receptie hierover geïnformeerd maar is er niets zichtbaars aan gedaan. Wat ook goed is veranderd is dat er op de dag geen licht meer aan kan staan in het sanitair gebouw E. Nu nog de kranen van een drukknop voorzien i.p.v. draaikraan en kan er ook op het onnodige waterverbruik worden bespaard omdat er soms kranen open (blijven) staan.

Zwembad:
T.a.v. de veiligheid in het zwembad zie ik de badmeesters veelal onder de waterbrug met elkaar staan te praten. Dit is niet erg maar blijf wel rondlopen en opletten wat er in het water gebeurt. Nu wordt er aan de andere kant van de boot meestentijds geen toezicht gehouden. Ondanks de lage waterstand geeft dat geen garanties dat er geen verdrinking kan plaatsvinden. Wat positief is dat in het zwembad de harde ligbedjes aanzienlijk zijn uitgebreid en zijn de ligbedden met zacht liggedeelte aanzienlijk verminderd.

Pub:
Wat ook veranderd is dat de houten banken weg zijn bij het pub-terras. Nu staan er de oude tafeltjes en stoelen van het grote terras. De banken gaven een gezelliger indruk dan nu. Echter gezien de grote jeugdgroepen konden die nu door het verplaatsen van tafels en stoelen meer bij elkaar zitten wat ook positief is.

Personeel:
Er is weinig reden tot klagen over het personeel. We zijn goed, vriendelijk en behulpzaam behandeld. Ten aanzien de TakeAways en soms ijswinkel zwembad stond er regelmatig een man die erg ongeïnteresseerd en ongezellig overkwam maar zijn werk wel uitvoerde.

Wasserij:
Als laatste wil ik meegeven om meer wasmachines te plaatsten. Nu staan er 2 wasmachines voor het personeel/staf en 6 wasmachines voor gasten. Gezien de grootte van het resort en vele gasten is dat erg weinig. Omdat plaatsen in de huidige locatie niet mogelijk is misschien een 2e locatie op het resort creëren.

Par Willem il y a 3 mois

RAS je recommande

RAS je recommande

Par Cédric il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Hele mooie camping, fijne betaalbare supermarkt, mooi zwembad. Super vriendelijke chauffeur die je met de bus naar het strand brengt. maar een aantal dingen zijn fors verouderd en aan vervanging toe.
Zoals de sanitair gebouwen deze mogen gemoderniseerd worden. Kapotte douchekoppen en slangen, kapotte tegeltjes. De fitnessruimte staan kapotte attributen.

Par Frank il y a 4 mois

Bien mais pas top

Bien mais pas top

Par Nicolas il y a 4 mois

Mon expérience Sandaya

Mon expérience Sandaya est mitigee. D'une part les animations, l'espace aquatique, club enfant etc étaient bien, mais le mobile home où j'ai séjourné n'était digne d'un camping 4*. Les fenêtres qui ne s'ouvraient pas, l'eau de douche qui devenait tantôt glacée tantôt brûlante, la manque d'intimité du fete que la terrasse donnée dans la terrasse du voisin d'en face... en tout cas, je ne passerai plus mes vacances là bas.

Par Lira il y a 4 mois

Très beau camping