Avis Camping Sandaya La Nublière Doussard du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Nublière Doussard.

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Het cijfer is gebaseerd op de mooie plek waar de mooie stacaravan stond. Het was lekker rustig.

Par Patrick il y a 5 mois
Expérience prouvée le 04/07/2025

Camping Sandaya La Nublière Doussard

bonjour 3 jours à la NUBLIERE . très bon accueil. N°52 bungalow terrasse situé coté soleil l après m

bonjour
3 jours à la NUBLIERE . très bon accueil.
N°52 bungalow terrasse situé coté soleil l après midi. Bien entretenu.
panne électrique la veille du départ et l agent de maintenance est très vite intervenu BRAVO.
la plage :très bien....
attention à l accès au camp !!!
joli camps et très bien situé.
MERCI

Par Pascal il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

heerlijk verblijf op een mooi park. wel te druk naar onze zin. veel fouten bij aankomst die gelukkig snel hersteld werden. verkeerde huis, geen opgemaakte bedden. te weinig inventaris, oud voedsel in de kasten en geen koffiezetapparaat. heerlijk zwemmen in het meer en veel te zien en te doen in de omgeving. een rondje fietsen om het meer is een absolute aanrader: zwemkleding aan want er is volop zwemgelegenheid ondereg. mooie kloven, watervallen en grotten in de buurt.
Grotte Et Cascade de Seythenex zijn leuk om te bezoeken. tip: snelwegen en tolwegen uitschakelen in de navigatie dan kom je langs leuke wegen en zie je onderweg veel meer!!
het grootste nadeel vonden wij het volledige gebrek aan controle op het dragen van de bandjes op het strand. teveel mensen van buitenaf!! en soms 3kwart van het strand in gebruik door parapenters

Par Michel il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Globalement très satisfait de ce séjour ! Quelques petits détails au niveau propreté et petite contrainte sur le fait de ne pas avoir de piscine (Gratuite) sur le camping mais globalement, très satisfait sur le reste.

Par Aurelien il y a 5 mois
Expérience prouvée le 21/06/2025

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Nous avons passé un très agréable séjour en famille. Camping bien entretenu, accès direct au lac...

Par Patricia il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Sehr geehrte Damen und Herren, vielen Dank für den freundlichen Empfang und die Zuweisung eines schönen Platzes. Wir haben das Baden im See genossen und die Nähe des Dampferstegs für einen Ausflug nach Annecy. die Badewiese dürfte etwas gepflegter sein für einen Platz dieser Kategorie. die Sanitäranlagen sind ziemlich knapp bemessen und deshalb nur schwer sauber zu halten. Obwohl immer Reinigungspersonal vorhanden war, konnten diese ihrer Reinigungsaufgabe nicht nachkommen, weil immer alle Kabinen besetzt waren. In der heutigen Zeit für einen 3 Tages WLAN Pass, 7,50 ? zu verlangen, das nicht stabil läuft finde ich unangemessen. Insgesamt ist jedoch der Service die bequeme Buchbarkeit der Plätze und die Lage der Plätze ein Argument, das für Sandaya spricht.

Par Albert il y a 5 mois
Expérience prouvée le 02/07/2025

Camping Sandaya La Nublière Doussard

We hebben een geweldige vakantie gehad en genoten van de mobile home; de camping en faciliteiten; vooral de vriendelijke medewerkers en hun goede service; de omgeving en we hebben het ook getroffen met het mooie weer. Sandaya, het is voor u belangrijk dat wij een onvergetelijke herinnering aan onze vakantie overhouden, zo schrijft u en zo is het ook helemaal. Vandaar ook het hoge cijfer. We zaten in een premium cottage met daarmee dus ook alle luxe en goede service. jullie hebben dit helemaal waargemaakt. Dank je wel hiervoor en ga zo door met heel veel enthousiasme en succes. Tot de volgende keer.

Par Hans il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Gestört haben mich eigentlich nur die vielen Hunde, die schlecht erzogen sind und das die Hunde mit

Super Campingplatz,gestört haben mich eigentlich nur die vielen Hunde, die schlecht erzogen sind und das die Hunde mit an den Strand genommen werden. Die sind nicht immer an der Leine, toben zwischen Kindern im Wasser und am Strand herum, das finde ich unnötig und auch gefährlich.

Par Charlotte il y a 5 mois

camping agréable -

camping agréable -

Par Jean M. il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Mooie plek maar accomodaties boven op elkaar

Onze mobile home was prima, zag er goed uit, netjes en schoon. Omgeving en locatie aan het meer was prachtig. Bij de receptie keurig ontvangen. Winkeltje voor de camping is top, elke dag vers brood en ook aantal dagelijkse dingen als groente, fruit en vlees ed. zijn er te krijgen. Maar alle accomodaties staan boven op elkaar geplakt, stijf tegen elkaar aan. Niet echt prettig. Naast de camping zit landingsbaan vd paragliders, prachtig om te zien. Maar die gebruiken het veld/strand vd camping om hun spullen op te vouwen/ruimen en langs de waterkant staat het vol met statieven met camera’s ed. waardoor vd campinggasten amper nog ruimte om relaxed vh strandje te genieten en je daar ook hutje mutje moet zitten. Camping is zeer hondvriendelijk, zelfs een hondendouche aanwezig. Maar zowel rechts als links vd camping en bij haventje zijn honden niet welkom (ook niet aangelijnd) Je moet je hond dus laten poepen en plassen op de camping zelf of aan de voorkant vd camping bij de parkeerplaats. Je kan dus niet echt je hond uitlaten daar. Voor de mensen met een caravan , die plaatsen zijn zeer klein, een voortent past er amper bij. Meer v campers en tentjes . Wij hebben een prima vakantie gehad, maar zullen deze camping niet nogmaals bezoeken, vooral vanwege dat alles erg krap op elkaar geplaatst is.

Par W.r il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Wir waren bereits zum dritten Mal auf diesem Campingplatz und auch im selben Mobilhome. Wir hatten eine gute Zeit und alles war wie gewohnt, allerdings sind uns vier Dinge aufgefallen, die man verbessern könnte.

1. Die Hüpfburg hat zu viele Löcher (dadurch gefährlich), zu wenig Schatten und ist nicht mit einer Altersbegrenzung versehen. Dadurch konnte unsere Tochter (4 Jahre) die Hüpfburg so gut wie gar nicht benutzen.

2. Die Schirme am Wasserspielplatz haben Löcher und sind teilweise defekt.
3. Der Sandstrand ist leider überwiegend kiesiger Boden geworden. Dadurch ist das Sandeln für die Kinder fast nicht mehr möglich.
4. Die Sauberkeit der Dusche und WC´s am Wasserspielplatz neben der Bar war nicht gut. Hier hatte man den Eindruck, als wäre das WC eine Woche lang nicht geputzt worden, obwohl es auf dem Putzplan vermerkt war.

Wir waren insgesamt sehr zufrieden und würden auch wieder kommen. Allerdings fänden wir es wichtig, dass die o.g. Punkte verbessert werden würden.

Herzliche Grüße
Wehrle

Par Simon U. il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Toller Aufenthalt, alles zu vollster Zufriedenheit, bis auf die Situation in den Sanitären Anlagen.

Als Camper sind wir auf saubere Toiletten und Dusche angewiesen.
In den letzten Jahren war die Situation deutlich besser als dieses Jahr, so funktionierten die automatischen Wasserhähne nicht überall, so dass wir mit eingeseiften Händen die Kabine wechseln mussten um die Hände zu waschen.
Das ist nur eine Kleinigkeit, war aber in den letzten Jahren deutlich besser.
Die Männertoilette hat keine Pissoires mehr, als MANN möchte ich es da wieder einfacher haben, artgerecht......
Wir freuen uns auf unseren nächsten Aufenthalt, möglicherweise spontan im September.
Liebe Grüsse,
Peter Grossner

Par Peter il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Super séjour. Seul bémol pour 6 nuits nous avons dû déménager une fois. Avec un auvent c

Par Jean-Claude il y a 5 mois
Expérience prouvée le 29/06/2025

Par Marianne il y a 5 mois
Expérience prouvée le 29/06/2025

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Wir waren auf La Nubliére in Doussard in Frankreich, in einem Edelweiss Cottage für 6 Personen. Zu fünft ist das ausreichend Platz und die Austattung ganz hervorragend. Je nach Ausrichtung der Hütte, ist Sonnenschutz ein Thema, obwohl es immer ein schattiges Plätzchen gibt, reicht der manchmal nicht für alle. Das wäre aber auch der einzige Kritikpunkt. Die Lage am See ist wunderbar, Naturschutzgebiet nebenan und für Gleitschirmflieger aus meiner Sicht der beste Platz.

Par Eric il y a 5 mois
Expérience prouvée le 27/06/2025

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Wir kommen immer wieder gerne nach Annecy in Verbindung mit der GLEITSCHIRMSCHULE Gleitzeit .Gerne wieder im September

Par Irmgard ,. il y a 5 mois
Expérience prouvée le 27/06/2025

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Bon accueil mais gros inconvénient en arrivant sous la pluie car pas de possibilité de se réfugier à l

Par Michel il y a 5 mois
Expérience prouvée le 26/06/2025