Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Août 2024

Nous y avons passé 10 jours globalement très bien. Le cadre est magnifique, verdoyant et dépaysant. Gros bémol quand même, le personnel ne parle pas français alors que sur le site il est noté français en langue parlée (excepté à la réception et à la supérette). Les activités sont toutes en néerlandais donc les enfants n'ont pas pu profiter des clubs enfants ou ados. Heureusement qu'il y avait les piscines pour qu'ils profitent.

Par Corinne il y a 1 an
Expérience prouvée le 07/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Voorzieningen netjes, camping schoon en netjes, net als de accommodatie. Voldoende te doen op de cam

Voorzieningen netjes, camping schoon en netjes, net als de accommodatie.
Voldoende te doen op de camping.

Par Wipkje il y a 1 an
Expérience prouvée le 10/08/2024

Bon séjour.

Bon camping. Bien équipé et installation correcte. Dommage qu'il ne se focalise que sur la clientèle venant des Pays-Bas.

Par David il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Emplacement top, bungalow ok mais animation pas conforme au descriptif sur le site de sandaya

Par Laurent il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooi zwembad voor op de camping. Verzorging camping kan beter, veel onkruid, 18 plus zwembad ligt er sober bij. Achter op de camping stinkt het door waterzuivering.
Animatie leuk maar veel tegen betaling. Weinig te doen voor mijn dochter van 14 jaar.

Par Yvonne il y a 1 an
Expérience prouvée le 20/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooie camping,veel te doen. Wordt geprobeerd om het goed schoon te houden. Minpunten: Regelmatig rok

Mooie camping,veel te doen.
Wordt geprobeerd om het goed schoon te houden.
Minpunten:
Regelmatig roken wij rioollucht ,
Campingplek aan de kleine kant.

Par Gerwin il y a 1 an
Expérience prouvée le 18/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

The nature is great, the pool is fantastic as is the playground in the sand. But sadly animation only in Dutch...

The nature is great, the pool is fantastic as is the playground in the sand. Also in the shop you can buy almost everything you need.

Things to improve:
- it is not really nice and welcoming to have animation only in Dutch. If you go for example in Spain they will always try to be inclusive and do it in several languages at the same time, so all kids feel good and enjoy in the animations...
- the towels and bedsheets are old with holes
- the dishes are not clean
- we had both gas bottles empty on the morning of our departure and there was no one at the reception at that time so we couldn

Par Ivan il y a 1 an
Expérience prouvée le 16/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Het groen onderhoud had wel wat beter gekund. Bossen niet gesnoeid gras niet gemaaid gaten bij camping plek l.

Slechte verlichting in de avond omdat er wat gaten in de weg liggen vaak gestruikeld. Gelukkig niet niet gevallen wat niet veel scheelde ik heb nl.al een gebroken elleboog en versleten knie.

Par Harold il y a 1 an
Expérience prouvée le 16/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Leuke camping gezellig en zeer vriendelijk personeel. Voor iedereen worden er leuke dingen georgani

Leuke camping gezellig en zeer vriendelijk personeel.
Voor iedereen worden er leuke dingen georganiseerd. Restaurant is ook top.
Ps heerlijke vakantie gehad zo ook onze zoon van 17 jaar .
Er is 1 min puntje de stank voor het riool of water zuivering. En ja misschien kunnen de toilet gebouwen wat vaker een grote beurt krijgen

Par Cynthia il y a 1 an
Expérience prouvée le 15/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Na de overstroming in 2021 waarbij wij halsoverkop de camping hebben verlaten, waren wij nu voor het eerst terug. Ik moet zeggen... ik had verwacht dat er verbeteringen waren doorgevoerd. Zoals het sanitair. Niets was minder waar. Oude sanitairgebouwen stonden er gewoon nog, niets gerenoveerd. Toch was in ons sanitairgebouw (de achterste) alles prima, goede douche, afwasgelegenheid en toilet. Jammer alleen dat mensen er zo Helaas is er weinig voor jongeren 15-16 jaar misschien een tip als het minder weer is (wat best vaak kan zijn in de Ardennen) en overdekking waar wij kunnen zitten en niet alleen het kampvuur

Par Marije il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

We hebben het als een hele leuke gezellige en fijne camping ervaren Hele goede voorzieningen, en er

We hebben het als een hele leuke gezellige en fijne camping ervaren
Hele goede voorzieningen, en er is heel veel te beleven

Par Bas il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooi zwembad, kleine en zeer modderige staplaatsen

+ prachtig zwembad + mooie omgeving + leuke horeca + leuke animatie - kleine staplekken - modderpoel :( - wc zwembad vies -badmeesters kijken teveel op hun telefoon

Par Job il y a 1 an
Expérience prouvée le 05/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne plek, mooi gelegen in valei met rivier en heuvelrug aan de andere kant. 2 minpuntjes: -bij aa

-bij aankomst was het huisje nog niet klaargemaakt. Startdatum was niet goed doorgekomen bij schoonmaakploeg.
-animatie voor 5 jarig zoontje was minimaal. Knutselen

Par Sjoerd il y a 1 an
Expérience prouvée le 12/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Deze 7 is echt voor het zwembad en de horeca. Over onze accommodatie (huurtent bij het 18+ zwembad) waren we niet tevreden. Het kookstel en het kastje waar het op stond was te goor om aan te pakken, laat staan om op te koken. Ook was het binnenin niet proper. We hebben eerst moeten schoonmaken en afwassen. We hebben dit gemeld en konden een nieuw gasstel krijgen, maar geen ander kastje. dus dat schoot niet op. Ook kregen we de mededeling toen we vroegen of het normaal is dat het er zo uit ziet. Dat ze de accommodatie niet checken voordat er nieuwe gasten komen vanwege personeelstekort. En niet iedere gebruiker laat het netjes achter, dus dan heb je gewoon pech en kan je eerst zelf schoonmaken voordat je kan genieten van je vakantie.

Ook hier er vaak een erg vieze riool lucht op het stuk waar wij stonden.

Ook willen we als tip meegeven, om daar waar die vier huurtenten staan, een trappetje te maken bij het heuveltje als je richting de toiletgebouwen gaat, dit kan ook best natuurlijk. Maar scheelt met nat weer glijpartijen. en misschien sowieso daar een paadje tussen de tenten door maken (van houtsnippers bijvoorbeeld)

Par Jeltje il y a 1 an
Expérience prouvée le 12/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nette camping , mooi waterpark en restaurant , vriendelijk personeel. Prima verblijf , schoon , mi

Nette camping , mooi waterpark en restaurant , vriendelijk personeel.
Prima verblijf , schoon , minpuntje : het terras is te klein voor 6 personen doordat er 2 trappen op het terras zijn, best gevaarlijk met kinderen . Dit is op te lossen door het terras te verhogen , net zo hoog als de ingang vd tuindeuren.
Campingwinkel aan de dure kant...

Par Mark il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Alles was prima in het huisje. Paar puntjes schoonmaak mag iets beter. Bed was doorgezakt, en de vaa

Alles was prima in het huisje.
Paar puntjes schoonmaak mag iets beter.
Bed was doorgezakt, en de vaatwasser deed het ook niet optimaal.
Verder vindt ik dat het ontbijt erg prijzig is. Elke ochtend gemiddeld ?17.-

Par Ezra il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne plaatsen, accommodatie was goed. Goede faciliteiten, alleen de toiletten en douches bij het zw

Fijne plaatsen, accommodatie was goed.
Goede faciliteiten, alleen de toiletten en douches bij het zwembad waren niet goed. Wc niet schoon, water van de douches liep niet af.

Par Daniël il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Good accomidation. Great bar. Parking was wasy. reception staff friendly and informative. WhatsApp worked well. Camp bed in priemiam accomidation was creeky and not up to standard. Bar staff at times were too busy talking or unaware of people waiting to be served. At times we had to go into the bar for service

Par Ian il y a 1 an
Expérience prouvée le 10/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Le camping est bien et le mobil home très pratique avec tout ce qu'il faut. Ce qui m'a le plus dérangé c'est la langue. Difficile de communiquer en français que ce soit avec le staff qu'avec nos voisins de logement qui étaient tous hollandais

Par Chrystelle il y a 1 an
Expérience prouvée le 09/08/2024