Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Slecht, en heel vies huisje. Bloedvlekken in deken en matras. Slecht schoongemaakt, kringen stonden nog op tafel en vloer plakte

Par Peter il y a 2 mois
Expérience prouvée le 23/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Premium is niet echt premium.

Wanneer een accommodatie als premium wordt aangeboden, verwacht ik dat dit ook daadwerkelijk een premium ervaring is. Als dat niet geboden kan worden, is het beter om het niet zo te noemen. Bij aankomst trof ik het kinderstoeltje aan met schimmel erop, wat absoluut niet hygiënisch is. Daarnaast waren de bedden van zeer slechte kwaliteit. Ik begrijp dat ik op vakantie geen boxspring hoef te verwachten, maar dit ging verder dan dat: één van de lattenbodems was aan een kant kapot en in plaats van dit goed te vervangen, was het provisorisch vastgezet met ducttape. Het bed zelf was niet stevig en is meerdere keren ingezakt Het park zelf is erg mooi en netjes onderhouden. Er zijn meerdere eetmogelijkheden en activiteiten te ondernemen op het park of omgeving.

Par Thijs il y a 2 mois
Expérience prouvée le 17/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Jammer dat het hele camping gevoel er niet meer is door de vele aanwezige chalets en de situering van de campingplaatsen. Campingplaatsen zijn te veel verspreid.

Par Mo il y a 4 mois
Expérience prouvée le 10/07/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

On a eu froid La supérette ouvre tard et ferme trop tôt (18h) !

On a eu froid
La supérette ouvre tard et ferme trop tôt (18h) !

Par Josiane il y a 5 mois
Expérience prouvée le 27/06/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Leider war Regenwetter und der Stellplatz war nicht gut entwässert und unser Vorzeltteppich war nach 1 Tag Regenwetter leider eine einzige Matschpfütze

Par Maximilian il y a 7 mois
Expérience prouvée le 01/05/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Accommodatie (185) was niet wat je er van mag verwachten. Bij aankomst was het binnen de diverse ruimtes vies en in 1 slaapruimte stonk het (rioollucht). Daar was ook het drukknop van het toilet stuk. Dit laatste is gemeld en heb daarvoor een compensatie gekregen (drankjes en een tapasplankje).
Het schoonmaken van de accommodatie (zover dat nog mogelijk was) is zowel na aankomst als bij vertrek door ons zelf uitgevoerd.
We hebben de schoonmaakploeg (4 personen) in diverse huisjes zo rond de 3 minuten bezig gezien. Een stofzuiger ontbrak daarbij altijd. Dat is niet best.
Al met al jammer, maar er is een prachtig zwembad en het restaurant is top en de aanwezige winkel is ook fijn. Het personeel bij receptie is heel vriendelijk en behulpzaam.

Par Jan il y a 1 an
Expérience prouvée le 29/09/2024

Slecht

We zijn op verschillende Sandaya campings geweest, maar met deze hebben we de slechtste ervaring. Leuk voor mensen die mountainbiken. Mensen die willen toerfietsen kunnen niet de camping af vanwege de steile helling. Ook niet met een ebike zoals wij en meerdere gasten was het niet te doen. Lokatie is verschrikkelijk. Winkeltje met weinig aanbod, werd ook niet meer dagelijks aangevuld. Openingstijden van diverse horeca zeer beperkt of aantal dagen dicht. Ook al is het bijna einde seizoen, zorg dat je gasten terecht kunnen voor de dagelijkse behoeften. Voor boodschappen buiten de camping reken op min 30 min rijden. Enigste positieve is de stacaravan en zwembad.

Par Dave il y a 1 an

Kleine donkere plaats veel gaten in de grond een knollenveld achteraf

Par Lina il y a 1 an
Expérience prouvée le 13/09/2024

Had betere verwachting len

Tijdens aankomst regende het verschrikkelijk hierdoor konden wij de tent niet opzetten omdat het water niet weg zakte. Het was dramatisch, wel kon je vragen naar plastic stenen maar wat heb je er aan. Mensen liepen zomaar over je plek heen terwijl je tijdens het verblijf een hele plek hebt gereserveerd. Elke avond kwam er een riool lucht vrij, dit kwam overigens later ook sochtends vroeg. In de laatste week waren er ook super veel kampers ik weet niet of je hier gelukkig van moet worden. Ook waren en genoeg kanten die nooit of bijna geen zon kregen. Ook was het 18+ zwembad erg zielig, mensen met kleine kinderen moesten dus helemaal naar voren om te kunnen zwemmen terwijl tijdens het kamperen meer geleefd wordt dan mensen die een huisje huren. Over het algemeen was het een gezellige camping alleen de logica qua indeling was helemaal ruk.

Par Jasmijn il y a 1 an
Expérience prouvée le 19/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

De plek stonk enorm, jammer er waren heel veel andere plekken vrij. Wij zouden 2 nachten blijven maar na 1 nacht weggegaan.

Par Renata il y a 1 an
Expérience prouvée le 11/09/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Les points négatifs : la taille du lit pour lequel nous avions apporté nos draps n?est pas celle mentionnée lors de notre réservation, heureuse nous avions prévu également des duvets car nos draps étaient de fait trop petits, le matériel vétuste dangereux ( gaz qui fuit, tuyau percé réparé par du scotch puis remplacé par tuyau périmé), odeurs continues de remontées d?égout, piscine peu voire pas surveillée et pas très propre même le matin ( exemple, tube en plastique cassé et coupant au fond de la piscine un matin à 10h, manque de nettoyage autour de la piscine). Nous avons été déçu du manque de précision du site quant aux langues parlées et aux animations finalement pas ou très peu accessibles à un public francophone.
Points positifs : cadre naturel, sanitaires très propres, personnel aimable et réactif.

Par Marie-Pierre il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

1. Heruntergekommenes Inventar wie z.B. Schranke defekt, Toilettenanlagen defekt und einfach nur außer Betrieb gesetzt, Zen-Bad Dusche defekt etc.
2. Heruntergefahrenes Serviceangebot.
3. Ausstattung des Platzes nicht wie gebucht: Kein eigener Wasseranschluß, Loch statt Abwasseranschluß und wenig Wiese.
4. Stinkender Platzteil dort wor wohl Abwässer in den Fluß geleitet werden.
5. Unsaubere und überfüllte Müllanlage.

Par Günther il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Cottage vétuste Personnel qui ne comprend pas les demandes de français puisque peu parlent le frança

Cottage vétuste, équipement vétuste, literie médiocre, Personnel qui ne comprend pas les demandes de français puisque peu parlent le français.

Par Angélique il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

ne communique pas assez avec les français parle seulement avec les gens néerlandais les animateur tres jeune repetent souvent les meme soiree meme activitee que pour les nèerlandais meme pour restauration et bar heureusement que la pi zaria quelque serveur nous comprenais camping assez propr manque des point d

Par Karina il y a 1 an
Expérience prouvée le 04/09/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Het personeel was vriendelijk , adequaat en kundig. Het chalet is leuk ontworpen. Echter: *Bij binn

Echter:
*Bij binnenkomst van het chalet stonk het vreselijk .Het kwam uit de buurt vd diepvries en de kast ernaast. De technische dienst, die snel ter plekke was, constateerde achter de koelkast een overgelopen afvoerbakje, dat zo te zien al een tijdje lekte (schimmel) .
* Het ventilatierooster in de keuken hing vol stof.
* Op het terrasmeubilair lagen etensresten.
* Er ontbrak van alles aan de inventaris vergeleken met het chalet er naast, waar familie zat. ( bezem, pannendeksels, onderzetters, inloopmat.)
* De gootsteen in de keuken liep niet goed af. Zodanig dat als de vaatwasser draaide het vieze water tot wel 10 cm in de gootsteen kwam te staan. Wederom smerig.
* In de douche is geen afzuiging, Omdat de deur tot het plafond gaat is er ook geen natuurlijke ventilatie.
* Heel zuinig toegerust qua afvalemmerzakjes, dwz ontbrak in wc en douche..

Daarnaast hadden we op een gegeven moment s avonds een ziek kleinkind. Ondanks het opvolgen vd aanwijzingen op de website lukte het ons niet een medische dienst aan de telefoon te krijgen. (De achterwacht van het park bleek op de voicemail en het noodnummer werkte niet ).Uiteindelijk naar het restaurant gegaan en daar zeer vriendelijke hulp gekregen van echt behulpzame restaurantmedewerkers.De clou was dat het nummer van de noodarts dat op de website staat alleen met Belgische telefoons werkt. Wij komen uit Nederland, zoals de overgrote meerderheid op dit park.

Par Louise il y a 1 an
Expérience prouvée le 15/08/2024

Terrible smell and muddy pitch

We left camping Parc la Clusure 6 days earlier than planned and paid for. because the stench and odour nuisance were unbearable.

Our children could not sleep in their tent because of the smell. If we opened the windows of the caravan for some fresh air, the smell would come in and linger inside and prevent us from sleep. It caused headaches to sleep in this smell. When we wanted to enjoy breakfast outside in the morning, the stench would nearly make you vomit.

All of this resulted in us being forced to cut our holiday short and book another camping from 29 July - 3 August and incur additional costs.

We are still waiting for Sandaya to come up with a reasonable offer to compensate us, and not just extra points on our Sandaya account.

Par Marianne il y a 1 an
Date d'expérience le 03/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

De manière générale, mauvaise expérience ! Odeur nauséabonde pendant le séjour de par la proximité d'une centrale d'épuration. Extremement désagréable. En plein coeur de Wallonie, le personnel est incapable de s'exprimer en français !

Par André-François il y a 1 an
Expérience prouvée le 07/08/2024