Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

goed verzorgde camping

goed verzorgde camping

Par Ed il y a 2 mois
Expérience prouvée le 13/09/2025

Agréable séjour

Très bon séjour dans un cadre idyllique. Mobil-home propre, belles balades possibles dans le camping. Personnel très sympathique, tout peut se faire en français (restaurant, supérette, boulangerie, réception). Départ facile en fin de matinée. Petit bémol : règles peu respectées à la piscine en période d’affluence, un rappel du maître-nageur aurait été bienvenu. Un seau pour le ménage aurait aussi été utile.

Par Estelle il y a 2 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Leuke camping. Biedt in het hoogseizoen veel animatie. Maar helaas een week na het hoogseizoen valt er weinig te beleven. Restaurant en grand café gaan dan 2 dagen dicht. Snackbar is dan wel open maar die ligt aan de andere kant van de grote camping. Onze stacaravan stond heel scheef en een gat in de vloer onder het zeil. Maar het personeel is super aardig, die verdienen echt een extra schouderklopje. En het eten in het restaurant is echt een aanrader!

Par Jg il y a 2 mois
Expérience prouvée le 11/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Een fijne camping met genoeg voorzieningen en leuke animatie.

Een fijne camping met genoeg voorzieningen en leuke animatie.

Par Sandrine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 10/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Leuke camping. Van alles wat aan huisjes, staan plekken. Ziet er goed verzorgd uit.

Par Monique il y a 3 mois
Expérience prouvée le 10/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Un camping proche des grottes

Tres bon camping proche des grottes de han sur lesse

Par Celine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 25/08/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Camping bien situé, logement bien équipé mais vieillissant, manque un peu de propreté. Dommage que S

Dommage que Sandaya ne fournisse plus le petit pack ménage avec l

Par Christophe il y a 3 mois

Séjour agréable

Séjour agréable

Par Julien il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Goed georganiseerde camping. Lijkt wel wat van zijn glorie verloren te hebben. Onderhoud en schoonmaak kan beter. Camping beleving is wel erg afhankelijk van waar je staat. Als je op verkeerde plek staat komt er veel verkeer langs.

Par Koen il y a 3 mois
Expérience prouvée le 06/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Bien. Les chambres avec salle de bain et toilettes séparées, le top. Petite critique concernant l'intimité des chambres vers l'extérieur

Par Philippe il y a 3 mois
Expérience prouvée le 05/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

mooie camping, fijne huisjes, wij waren daar eind augustus dus weinig bezoekers.

Par Kathleen il y a 3 mois
Expérience prouvée le 05/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Heel fijne camping voor jonge gezinnen, maar er zijn opa´s en oma ook en daar is de accommodatie weinig op voorzien

Par Margareta il y a 3 mois
Expérience prouvée le 04/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

mooie camping rustig natuurlijk gelegen geen stank geroken of hinder gehad van de trein. de zwemba

de zwembad bedjes waren al snel bezet met schoenen, sokken en handdoeken terwijl er pas ergens laat in de ochtend de eigenaren kwamen. ook werden er bedjes op de ligweide geplaatst dus nog minder plek om op de ligweide te liggen.

de accommodatie was netjes alleen de bedden die kraakte flink al bewoog je alleen je grote teen maar.

Top Camping

Par Wilma il y a 3 mois
Expérience prouvée le 01/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Genoten van de omgeving en verblijf op de camping zag er allemaal keuring nietjes uit

Par Dirk il y a 3 mois
Expérience prouvée le 01/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nette camping, maar de douchejes in het zwembad en de wc moeten even wat aandacht hebben.

Par Wijnand il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/08/2025