Filtrer les avis par

Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

We verbleven in een premium huisje en betaalden daarvoor een een premium prijs. Het huisje was goed maar er waren een aantal punten waardoor de ervaring niet premium was. We vonden de douche/ wastafel bij de ouder slaapkamer erg onaangenaam ruiken en een van de bedden voor de kinderen miste een groot deel van de latten in de lattenbodem waardoor het doorzakte.
Al met al een hele goede ervaring gehad maar voor de prijs die we betaalden had ik ook een premium ervaring verwacht.

Par Marijke il y a 2 ans
Expérience prouvée le 25/08/2023

verblijf

leuke verwelkoming spijtig dat alle mail verkeer in het Frans was mooie chalets!

Par Filip il y a 2 ans
Expérience prouvée le 24/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad met onze 2 kinderen (15 & 12 jaar) We zaten in Cottage Lumini, erg nette en prima cottage voor z

Par Sabine il y a 2 ans
Expérience prouvée le 24/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Camping ziet er verzorgd uit, met name de premium wijken. Overige straten zijn wat gedateerd, voor ons prima.
De lucht op de camping, daar moeten ze toch wat aan doen. Als de wind verkeerd staat heb je daar toch wel hinder van, niet veel, maar toch.

Animatie, activiteiten, winkel en met name restaurant is echt top! Ook de medewerkers zijn behulpzaam en reageren snel.
Zwembad is prima, netjes en voldoende vertier. Niet supergroot, maar voor de afmetingen van de camping voldoende.

Over het algemeen een prima verblijf gehad, ondanks het mindere weer. De camping leent zich goed om de omgeving te verkennen. Leuke activiteiten in de omgeving, reken wel op 30 - 60 minuten rijden, maar zeker de moeite waard.

Par Aron il y a 2 ans
Expérience prouvée le 21/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Een hele fijne camping vooral voor de kinderen.

Een hele fijne camping vooral voor de kinderen. Er is veel animatie en het riviertje is leuk om met banden vanaf te gaan. Bijna alleen maar Nederlanders dus makkelijk om vriendjes te maken. Het eten was ook goed en het personeel vriendelijk.
Wij vonden dat er alleen niet heel veel te doen is in de omgeving. Onze stacaravan was mooi en schoon en meteen aan het water. De bedden waren wel erg hard. Verder alles prima in orde.

Par Marcella il y a 2 ans
Expérience prouvée le 21/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

mooi ruim opgezet park. fijn parkeerplaats bij stacaravan. minpunt: huisje niet al te schoon, rat g

mooi ruim opgezet park. fijn parkeerplaats bij stacaravan.

minpunt: huisje niet al te schoon, rat gezien aan de rand van de camping

Par Mirthe il y a 2 ans
Expérience prouvée le 19/08/2023

Fijne camping

Personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Animatie team was geweldig, we hadden niet zulk mooi weer en toch hebben ze elke dag met een lach zich ingezet. Zwembad was top, zelfs in de stromende regen (ook een binnenbad). Restaurant is geweldig en Dougies Diner afhalen werkt ook als een trein. Wij hebben een grote vouwwagen, kampeerplek was groot genoeg om ook zonneluifel op te zetten. Wel last van muizen, zorg dat je bakken bij je hebt om voedsel afgesloten in te bewaren. Ze hebben bij ons door onze camping kasten heen geknaagd. Afwasgedeelte was ook top, heet water daar houd ik van. Sanitair is het enige minpunt. Dat mag echt wel vaker en beter schoongemaakt worden. En 5 minuten douchen vind ik ook jammer, elke keer een race tegen de klok om onze lange haren te wassen. Maar wel goede temperatuur! Rivier is ook prachtig. Campingwinkel echt fijn, altijd brood te krijgen, fijn dat je
kunt uitslapen en dat je dan nog ontbijt kunt halen. Kortom; camping is geweldig, we hadden alleen geen geluk met het weer. Maar genoeg te doen in de omgeving.

Par Digna il y a 2 ans
Expérience prouvée le 28/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Perfect geregeld qua animatie Omschrijving accomodatie klopte niet; online stond geen stromend water

Perfect geregeld qua animatie
Omschrijving accomodatie klopte niet; online stond geen stromend water , en er was wel een wasbak met fontein. Super natuurlijk
Online niet gezien dat het Zenbad 18+ was
Geen toezicht op dit bad vinden wij erg gevaarlijk met open hek en naast een speeltuin.
Er werd niet nageleefd dat het zenbad 18+ is, en dat geeft wel herrie en scheve gezichten van eigen kinderen

Par Richard il y a 2 ans
Expérience prouvée le 17/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne camping en goede accommodatie, maar wel met enige verbeterpunten

Fijne camping en goede accommodatie. Vooral de beek naast de camping is een mooie aanvulling. Mooi zwembad, hoewel het op een mooie dag wel erg snel vol is. de vlonders zijn glad. RHM buitensport is alleen een samenwerking in naam, een lokkertje. De sportmogelijkheden vallen tegen. Er is 1 multisportveld en dat is eigenlijk altijd bezet. De pingpongtafels zijn onbruikbaar. Er is niet eens een grasveldje om te kunnen voetballen.

Par Sandra il y a 2 ans
Expérience prouvée le 10/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooie camping en van alle gemakken voorzien. Goede horeca gelegenheden waaronder afhaal. Heerlijk verwarmde zwembaden was ook erg fijn. Wat jammer was, was dat onze chalet niet echt schoon was. Doordat je de keuze hebt om het zelf schoon te maken kan iedereen het op zijn of haar manier doen. Het lijkt er op dat het niet gecontroleerd wordt. Het huisje is schoner achter gelaten door ons dan toen we aankwamen. Ook hadden wij geen overkapping voor het chalet die veel anderen wel hadden. Dit was vervelend tijdens de regenbuien.

Par Malou il y a 2 ans
Expérience prouvée le 10/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Bon séjour malgré un temps exécrable Notre emplacement tout au fond du site en face d'une série de

Bon séjour malgré un temps exécrable. Notre emplacement tout au fond du site en face d'une série de vielle caravanes occupées par les jeunes employés vraiment pas sympa Il est dommage d'avoir si peu d'employés francophones sur un site Wallon. Aucune activité en français !!!! Le camping est sympa mais mériterai certains rafraichissements

Par André-François il y a 2 ans
Expérience prouvée le 09/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Vond het rondom het huisje rommelig veel onkruid binnen vieze bank en ook niet echt schoon. Tijdens

Tijdens het verblijf roken we gaslucht, het is dat onze zoon op het park werkt en hem heb gebeld is er gelijk iemand bij gekomen.
Gas is afgesloten voor de nacht en volgende dag eind van de middag pas verholpen.

Par Heidi il y a 2 ans
Expérience prouvée le 07/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wederom een fijn verblijf gehad.
Het personeel was, zoals altijd, weer top!
Ze zijn erg vriendelijk en denken met je mee.

Par Wouter il y a 2 ans
Expérience prouvée le 21/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wederom een fijn verblijf gehad.

Wederom een fijn verblijf gehad. Ik heb wel het idee dat, nadat het over is gegaan naar Sandaya, er iets minder aandacht is voor de douche- en toiletgebouwen. Niet dat het slecht is hoor, maar was beter. Het personeel was, zoals altijd, weer top! Ze zijn erg vriendelijk en denken met je mee. Er werd zelfs aangeboden om mijn tent tijdelijk op te slaan omdat wij nog een weekje wilde afzakken naar Zuid Frankrijk. Was uiteindelijk niet nodig, doordat wij een zeecontainer konden huren in de buurt, maar het was wel erg vriendelijk van ze. Dank daarvoor! Verder vinden wij het jammer dat er vanaf het zwembad geen toegang meer is tot het terras. Met kinderen is dat soms wel handig. Daarnaast is het hout rondom het zwembad wel erg mooi, maar spekglad. Ik ben flink uitgegleden dus pas op daar... Hier kunnen ze misschien nog wel iets verbeteren.

Par Wouter il y a 2 ans
Expérience prouvée le 21/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

?Grond zit vol met stenen. ?Er zitten overal woelmuizen doe gewoon in tent komen waar je bij zit

?Grond zit vol met stenen.
?Er zitten overal woelmuizen doe gewoon in
tent komen waar je bij zit.
?De campeerplaatsen waren geen 90m2
?Het volwassen zwembad is niet afgesloten
voor kinderen, heel gevaarlijk terwijl dit naast
speeltuin en kidsclub ligt.
?Het uur dat de parade passeerde voor de
kinderen was op het uur dat de meeste
mensen avond eten, zou idealer zijn als dit
om 17u zou zijn ipv 18u30
?Heel goed dat de santaire meerdere malen
per dag werden gekuist, maar het volledig
afsluiten van het sanitair voor soms wel een
uur is wel lang.

Par Ogir il y a 2 ans
Expérience prouvée le 16/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Heerlijk verblijf gehad. Jammer dat je de douche niet goed op temperatuur kunt instellen. Verder een

Verder een echte aanrader. We komen nog een keer terug maar dan langer dan 3 dagen.

Par Kirsten il y a 2 ans
Expérience prouvée le 02/08/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

We hebben een fijne tijd gehad op Camping La Clusure. Goede en mooie indruk alleen mis ik wel wat pu

We hebben een fijne tijd gehad op Camping La Clusure. Goede en mooie camping alleen mis ik wel wat puntjes op de i en wat dingen die mooier afgewerkt kunnen worden en sneller kunnen worden gerepareerd. O.a. de wasmachines; stonden lang op niet bruikbaar en een tegel in het zwembad was door de midden waar, heel gevaarlijk, een voetsteun van de parasol op stond. De entree van het zwembad mag iets mooier aangekleed worden. Het was een beetje vervelend dat als de schoonmakers het (achterste) toiletgebouw gingen schoonmaken je het hele gebouw niet kon gebruiken en je genoodzaakt was naar het andere een eindje verderop te gaan. Misschien is het een mogelijkheid om per keer een deel te verschonen zodat het nog wel bruikbaar is als het verschoond word. Schoonmaak was trouwens netjes in orde! Goed restaurant en vlotte bediening. De grote show van de animatie was top! Leuke mensen ook en doen hun uiterste best om zowel de kids als de volwassenen het naar hun zin te maken.

Par Sabine il y a 2 ans
Expérience prouvée le 31/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Propere faciliteiten, vriendelijk team en veel animatie voorzien voor de kinderen (onze dochters zijn 8 en 10 jaar).
Alleen jammer dat de animatie enkel voorzien wordt door stagiaires die niet allemaal de nodige ervaring hebben en waarbij opvolging van monitoren niet te zien was. Zo gebeurt het vaak (niet altijd) bij de Ardennen Rangers dat de kinderen er maar wat rondlopen i.p.v. een degelijk begeleide activiteit uitvoeren.
Er zou toch altijd minstens één persoon moeten zijn die alles onder controle heeft.

Par Nathan il y a 2 ans
Expérience prouvée le 30/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Keurige camping, aan veel is gedacht. Ik had liever meer privacy gehad bij mijn accommodatie

Keurige camping, aan veel is gedacht.
Ik had liever meer privacy gehad bij mijn accommodatie

Par Fieke il y a 2 ans
Expérience prouvée le 28/07/2023