Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Dans l

Dans l

Par Lydie il y a 2 mois

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes

Nous avons séjourné une semaine dans la zone piétonne. Nous étions au calme jusqu

Par Jean P. il y a 2 mois

Joli camping

Joli camping

Par Philippe il y a 2 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Gute Lage nahe Paris, gut ausgestattet. Leider viele Plätze sehr matschig bei Regen und nicht wirklich nutzbar. Leider gab es am ersten Abend unseres Aufenthaltes einen Stromausfall und der Stellplatzbereich war bis zum nächsten Morgen komplett dunkel. In dieser Nacht wurden unsere Campingstühle gestohlen, anderen Gästen sogar Campingteppich, Kühlbox und Gasgrill. Das hat den Aufenthalt und das Sicherheitsgefühl nachhaltig beeinträchtigt.

Par Klaus il y a 2 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Logement,très bien, mis à part le lit de 160 impossible de circuler et d

Logement,très bien, mis à part le lit de 160 impossible de circuler et d

Par Francois09 il y a 2 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Nous avons passés 2 semaines au camping Sandaya dans l ensemble nous avons passés un bon séjour le personnel etait très gentil et agréable que se soit à la reception au restaurant ou à la supérette.Nous étions au cottage Esterel les chambres etaient un peu petites pour circuler,les matelas sun peu durs, on entendait les voisins comme s ils etaient dans notre mobilhome,nous étions à côté du terrain de petanque donc des fois le soir bruyant jusqu

Par Erika il y a 2 mois

Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire

Het park ziet er prachtig en gezellig uit, mediterraans, en de zwembaden zijn echt fantastisch. Ook het binnenbad. Het huisje was prima schoon en het personeel bij de receptie vriendelijk. Wat echter zwaar tegenviel waren de bedden: ontzettend slecht en oncomfortabel, zeker niet wat je verwacht voor de prijs in het hoogseizoen (gelukkig zaten wij in het laagseizoen). Wij zijn sportieve dertigers en hebben nog rugpijn. Daarnaast vonden we de flexibiliteit in het restaurant erg matig. Op onze laatste avond mochten we niet buiten eten omdat het ‘teveel moeite’ zou zijn om een tafel later opnieuw in te dekken, terwijl het terras op 3 tafels na leeg was. We mochten wel binnen eten? Franse logica? Uiteindelijk hebben we afhaalpizza?s gekregen die ronduit slecht waren (kant en klaar bodem!) en moesten we de salade met onze handen eten omdat er geen bestek was meegegeven. Geen fijne afsluiting van de vakantie, waar we van de 7 dagen maar 2 dagen mooi weer hadden. Het was mooi geweest om het leuk af te sluiten. Kortom: schitterend park en zwembad, maar slechte bedden en een teleurstellende horeca-ervaring drukken de totale beleving. Toch een 8 omdat het park zelf wel mooi is en als je met eigen caravan komt heb je geen last van slechte bedden en kun je zelf koken.

Par Willekes il y a 2 mois

Camping Les Jardins de Privas

Mooi sanitair gebouw en mooi zwembad water is echt warm dus ook als het minder weer is kun je zwemmen gezellig restaurant met af en toe live muziek ziet er super gezellig uit

Par Angela il y a 2 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Recht ordentlicher Campingplatz mit Strandnähe, etwas eng.

Recht ordentlicher Campingplatz mit Strandnähe, etwas eng.

Par Bernd il y a 2 mois

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes