Avis Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer.

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Minder goed weer waardoor we niet ten volle van de camping konden genieten Huisje naast premiumpark

Minder goed weer waardoor we niet ten volle van de camping konden genieten
Huisje naast premiumparking = heel veel lawaaihinder

Par Femke il y a 2 ans
Expérience prouvée le 07/08/2023

PAS DE CHANCE cette année ESPERONS mieux l'année prochaine

mauvaise semaine pour nous : le temps, la piscine fermée 4 fois, parc de jeux non surveillé et trop de parents absents pour surveiller leurs enfants

Par Catherine il y a 2 ans
Expérience prouvée le 22/07/2023

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Stacaravan was erg schoon en goed! Camping klein maar wel leuk. Veel bezienswaardigheden in de buurt. Vlakbij de zee. Helaas wel gedoe ivm WiFi ( die wij voor 45 euro hebben bijgekocht via jullie!) moest zelf contact opnemen met het franse internet bedrijf. Te belachelijk voor woorden! Van de 9 dagen verblijf heeft de WiFi het de eerste twee dagen en de laatste dag gedaan. De camping was totaal niet behulpzaam. Die weigerde al bij het woord WiFi. Na klachten bij Sandaya zelf ( verschillende malen contact gehad) kwam Sandaya niet verder dan vertellen dat ik zelf maar het internet bedrijf moest bellen. Het las zogenaamd aan onze apparatuur. Terwijl ik bij andere huisjes wel gewoon WiFi verbinding had. Het kastje op ons huisje deed het niet. Na heeeeeel veel zeuren na meerdere dagen kwam er een herstart van het kastje in ons huisje op onze laatste dag?.en ja hoor hij deed het. Dus nu 45 euro
betaald voor 3 dagen WiFi. Belachelijk voor woorden!! Maar een Vergoeding oid ( heb ook zelf moeten bellen naar het internet bedrijf) of deel van de kosten terug ho maar.

Par Yvonne il y a 2 ans
Expérience prouvée le 05/08/2023

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Bon séjours malgrés le temps un peu capricieux, nous reviendrons sans hésiter. Les enfants ce sont régaler, et le cadre autour du camping nous à ravie.

Par Nicolas il y a 2 ans
Expérience prouvée le 04/08/2023

Séjour correct

Bon séjour, cottage ménage laisse à désirer, problème à l?arrivée d?un store signalé à plusieurs reprises non réparé et réservation au restaurant du camping 5 jours avant et le jour J notre table prise par d?autres personnes?.

Par Nicolas il y a 2 ans
Expérience prouvée le 04/08/2023

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

in minder goede staat dan verwacht. weinig tot geen amusement in Engels terwijl wel vrrmeld

in minder goede staat dan verwacht.
weinig tot geen amusement in Engels terwijl wel vrrmeld

Par Edgar il y a 2 ans

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

in minder goede staat dan verwacht. weinig tot geen amusement in Engels terwijl wel vermeld

Par Edgar il y a 2 ans

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Mobile home bien équipé Activités diverses pour les enfants Piscine entretenue Supérette trop chère Restauration trop chère

Par Emilie il y a 2 ans

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

comme depuis 2019 nous passons 2 semaines au camping sandaya de st aubin sur mer avec 7 petits enfants nous apprécions globalement le camping

Par Françoise il y a 2 ans
Expérience prouvée le 22/07/2023

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Sehr schöner Platz, alter Baumbestand! Angenehme Parzellengröße. Prima Einkaufsladen auf dem Platz.

Sehr schöner Platz, alter Baumbestand! Angenehme Parzellengröße.
Prima Einkaufsladen auf dem Platz. Schönes Dorf, toller Metzger, toller Gemüseladen!
Das Schwimmbad hätte einiges sauberer sein können. Warum dürfen Männer keine Badeshort tragen?
Animation leider nur in französischer Sprache. Schade! Teenieclub - leider eine Hemmschwelle. Tipp: Die Kids mit dem Programm persönlich auf dem Platz begrüßen (das kennen wir von anderer Stelle), macht es viel einfacher.
Das Mobilheim war prima, sehr sauber. Insgesamt ein schöner Urlaubsort, relativ ursprünglich.

Par Sabine il y a 2 ans
Expérience prouvée le 31/07/2023