Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Nublière Doussard.
Séjour agréable, manque peut-être une piscine. Region très agréable pour faire des balades à velo ou à pied.
Pourquoi accueillir les chiens et les faire payer si on ne peux pas les promener en laisse près du lac, on nous envoie sur la voie verte ou les cyclistes roulent très vite et pour promener votre chien c est dangereux pour nous comme pour lui.
Sinon mobilhome rien a dire.
Camping La Nublière. Mobilhome n°424 vieillissant. Manque de vaisselle par rapport aux années précédentes. Quantité divisée au moins par 3 ! Allées toujours avec des trous déjà signalé. Manque d'entretien autour des mobilhomme. La superette Vival à côté est très pratique dès le matin pour les croissants et le pain.
Reception freundlich,hilfsbereit. Unterkunft sehr schön und komplett ausgestattet.
Zufahrten und Wege schlechter Zustand, Anpflanzung reichlich aber ungepflegt.
Wellnessbereich nur mit Zuzahlung. Bereich mit Sonnenliegen und BAR nicht geöffnet.
Strandabschnitt nicht von Sandaya und erster Abschnitt (Wiese) hinter Campingplatz nicht gepflegt.
Kein Restauration auf dem Platz.
Ruhe nach 22.00 wird nicht von einigen Gästen eingehalten.
Alles was netjes bij aankomst, wij hebben echter de koffiemachine niet kunnen gebruiken wegens teveel kalkaanslag in de machine.
Wij vonden het ook spijtig dat de ruimte rondom het grote bed veel te smal was.
De informatie over wandelingen en fietstochten in de omgeving is spijtig genoeg niet informatief genoeg voor mensen die geen smartphone hebben met allerlei apps hieromtrent.
Bij een herstelling hebben wij een super snelle reactie gehad van het personeel!
Het personeel was wel vriendelijk
Wij vonden het ook spijtig dat de ruimte rondom het grote bed veel te smal was.
Het personeel was wel vriendelijk
De campimg is wat ons betreft geen 4 sterren waard, het om
Nkruid groeit weelderig rond en is sommige plaatsen bijna 50cm hoog, het gras aan de huisjes wordt op een bepaald moment gemaaid en er wordt gezegd we komen morgen terug, we hebben in de laatste 5 dagen niemand meer gezien, een deel is gemaaid het andere deel staat een halve meter hoog.
Bij aankomst krijgen we te horen dat het huisje nog niet klaar is, we mogen er volgens de website om 16.00 uur op, het was bijna 16.45, als men 850km rijd dan verwacht je wel om 16.00 uur het huisje te mogen betreden.
Op verschillende dagen wouden wij iets gaan drinken in de bar/ijssalon, op de 14 dagen hebben wij het maar 2 maal open geweten, spijtig want zo is het geen 4 sterren waard.
Onze volgende vakantie zal niet meer bijna San Dia zijn want dit is zeker in de staat waarin het zich nu bevindt geen 4 sterren waard.
De huisjes op zich waren een pluspunt, ruim en verzorgd, doe nog iets aan die vervelende relax stoelen want als je in zit raak je bijna niet meer uit je zit te laag bij de grond.
Voor de rest was de campimg rustig en goed om te vertoeven,.
Superbe endroit, bien aménagé, avec une prestation de qualité et un personnel réactif.
Toujours trop de bruits, incompatible et évitable, dans un endroit qui doit avoir le calme comme référence.
Aspect général du camping, pas assez soigné.
Bar fermé pratiquement tous les jours pendant la semaine
Camping calme, agréable et propre, bien situé même si la plage sur le lac est vraiment très petite
Bonne semaine passe dans la région Belle découverte
Eigentlich ein super Campingplatz, mich stören aber drei Punkte:
- Zum Großteil zu Mobile Homes oder Cottages umgebaut, daher wenig echte Campingplätze vorhanden (ca. nur noch ein Viertel der Fläche).
- Zusatzkosten für die Reservierung eines bestimmten Platzes oder für flexible Buchung
- Klobrillen fehlen teilweise
Ansonsten aber modern, sauber, mit guten Sanitäranlagen und klar strukturierten Parzellen mit jeweils einem Schotterteil zum Parken und einem Rasenteil zum Zelten und Entspannen. Der Laden ist gut sortiert und hat leckere Baguettes.
Deuxième fois, deuxième fois sous la pluie... toujours autant de charme!
Très bon séjour, à part que notre téléviseur ne fonctionnait pas.
Excellent séjour juste un petit bémol sur l'emplacement du mobilhome
Très bien!!!
Bon accueil et organisation parfaite.
Dommage qu?il n?y ait pas de piscine pour les enfants.