| Jeudi | :00 - 24:00 |
Radar de confiance
·Avis client Camping Sandaya Valencia
Kevin
il y a 2 ans
Die 4-Muschel Stellplätze im Camping València waren eine Zumutung?
Komplett nur Erde und kein Schotter, komplett uneben.. war eine Baustelle und kein Stellplatz
Jean
il y a 2 ans
Camping Sandaya toujours au top. Celui-ci n'est pas encore aux standards Sandaya, mais en bonne voie.
Voir plusJesús M.
il y a 2 ans
Es un camping en el que había estado en otras ocasiones, consideró que en la actualidad está en mejoras, que le hacen falta, hay zonas que parecen eriales ( socarrales ) y que mejorarán con el tiempo...
Voir plusElena
Voir plusMadelon
il y a 2 ans
Ewige warteschlange bei der anmeldung.
Immer wiederkehrende probleme mit dem wasser beim wc, dusche, abwasch.
Yvonne
Voir plusVicente
Mucho tiempo de espera en recepción
No cogen teléfono en recepción
Voir plusFrank
il y a 2 ans
Situation geographique au top. Par contre beaucoup trop proches des uns et des autres....
Voir plusArnold
il y a 2 ans
The site is not fit for purpose at the moment as it is in a state of reconstruction. It is appalling. I booked 7 nights but only stayed 4 and was refused a refund.
In normal circumstances I can ac...
il y a 2 ans
Algunas parcelas no están en condiciones, están con agujeras y piedras.
La recepción no coge el teléfono y el checking es desesperante por las esperas.
El supermercado deja mucho que desear.<...
Gisbert
il y a 2 ans
Der Campingplatz ist grade unter neuer Leitung wiedereröffnet worden. Es war kaum etwas fertig, aber der Alleinunterhalter war fast jeden Tag auf der Bühne! Er unterhielt sich auch nur selbst.
Wi...
Gisele
il y a 2 ans
Accueil déplorable presque 1 h pour se faire enregistrer une seule personne et une file d
Voir plusGerard
il y a 2 ans
Perdimos mucho tiempo haciendo tramites en linia para el fast check in y por telefono para luego tener que hacer mucha cola igualmente.
Las instalaciones mas bien justas.
Voir plusJ.c.m
Voir plusAvis client Camping Sandaya Valencia
Kevin
Die 4-Muschel Stellplätze im Camping València waren eine Zumutung? Komplett nur Erde und kein Schott
Die 4-Muschel Stellplätze im Camping València waren eine Zumutung?
Expérience prouvée le 05/06/2024
Jean
Jesús M.
Es un lugar muy agradable y en las fechas en que solemos ir no muy masificado, lo que hace estar de forma muy placentera.
Volveremos!
Stephanie
Malheureusement 3eme jour d ouverture
Malheureusement 3eme jour d ouverture
Elena
Check-in took 1.5hrs Pitch allocated was just a dirt track Issues with water But the staff are very
Check-in took 1.5hrs Pitch allocated was just a dirt track Issues with water Site is not ready to be opened to 3, 4 or 5 star But the staff are very helpful and trying their best - Sandaya need to help them
Expérience prouvée le 03/06/2024
Madelon
Ewige warteschlange bei der anmeldung. Immer wiederkehrende probleme mit dem wasser beim wc, dusche
Ewige warteschlange bei der anmeldung.
Immer wiederkehrende probleme mit dem wasser beim wc, dusche, abwasch.
Camping war eine baustelle, stellplätze nicht befestigt, mageres grün, viel lärm und staub von hin und her fahrende baugeräte.
Personal sehr nett, stellplätze gross, preis gut.
Abfall muss besser und klar getrennt werden.
Expérience prouvée le 15/05/2024
Een geweldig team bij de receptie Die alles doen om je te helpen
Een geweldig team bij de receptie Die alles doen om je te helpen
Yvonne
Camping Valencia was nog volop in reorganisatie en in renovatie. Bouwwerkzaamheden, regelmatig geen water etc. De campingplaatsen op het veld achterin: schandalig dat daar al mensen geplaatst werden. Ook de ontvangst bij de receptie verliep chaotisch en gebrekkig. Het personeel is dit niet aan te rekenen, maar zij krijgen al het (negatieve) commentaar van gasten over zich heen.
De directie van Sandaya had deze camping nog niet aan moeten bieden op de site. Zij moeten zich echt beraden over het feit - nu dat zij zoveel campings overnemen - of zij nog wel de Sandaya kwaliteit kunnen garanderen. Als jarenlange trouwe gasten waren wij altijd zeer tevreden over de diensten van Sandaya en verkondigden dat ook aan familie en vrienden. Nu hebben wij onze twijfels: als groter groeien ook betekent kwaliteit inleveren?
Vicente
Mucho tiempo de espera en recepción No cogen teléfono en recepción Me piden 30? para elegir parcel
Mucho tiempo de espera en recepción
No cogen teléfono en recepción
Me piden 30? para elegir parcela al lado de mis amigos, encima está el camping vacío y la parcela sl lado de mis amigos vacía durante todo el finde semana
Trabajando al lado a las horas de comida levantando polvo,
Expérience prouvée le 31/05/2024
J.c.m
Gereserveerd voor n grote plaats. Konden alleen online reserveren (telefonisch gemeld dat acsi kaart later werd overrekend). Betalen bijna ?80,00 2 nachten,komen aan worden door vriendelijk personeel naar plek gebracht en komen op n bouwplaats terecht, we geloven onze ogen niet. Vriendelijke mevrouw ad receptie zegt dat ze er melding van zal maken, nu week later niks gehoord. Zien erg veel negatieve reacties waarvoor jullie verontschuldigingen aanbieden maar daar hebben we niks aan. Wij wilde eerst jullie reactie afwachten voor we onze mening openbaar maken.
Expérience prouvée le 29/05/2024
Frank
Expérience prouvée le 29/05/2024
Arnold
In normal circumstances I can accept the no refund policy, but given the state of the site, circumstances are not normal and a refund should have been given.
Expérience prouvée le 28/05/2024
Vicente
Algunas parcelas no están en condiciones, están con agujeras y piedras. La recepción no coge el tel
Algunas parcelas no están en condiciones, están con agujeras y piedras.
La recepción no coge el teléfono y el checking es desesperante por las esperas.
El supermercado deja mucho que desear.
Las calles están llenas de tierra
la piscina y zona de bungalows, están muy bien
Gisbert
Wir waren vor 2 1/2 Jahren schon mal hier, da hat es uns gut gefallen, diesmal nicht!
Gisele
Claude
Bon camping
Très bon accueil
Expérience prouvée le 26/05/2024
Gerard
Las instalaciones mas bien justas.
Filtres avancés
Hébergement de Luxe
Activités Aquatiques
Restauration Sur Place
Animations Quotidiennes
Participez à des spectacles, jeux et activités organisés pour tous les âges.
Services Bien-Être
Détendez-vous avec nos services de spa, sauna et massage sur place.