Avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Le camping est propre, pas d activité le soir mais on comprend car ce n est pas un camping fait pour rester mais juste dormir pour pouvoir visiter Paris

Par Aurelie il y a 2 ans

Normal

Normal

Par Sisse il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Nous étions très heureux en globalité de notre séjour dans ce camping pendant la semaine du 14/08. Juste une petite chose que nous avons trouvé bizarre : le fait de n'avoir aucune animation dans ce camping (adultes ou enfants)

Par Fabien il y a 2 ans

Très sympa pour un court séjour, le point négatif est le manque d’animation

Très sympa pour un court séjour, le point négatif est le manque d’animation

Par Carine il y a 2 ans

Déception sejour

Nombreux nuisibles ( rongeurs) Trop bruyant ( musique toute la nuit dans les sanitaires , bruit lors du ménage très matinal nombreux claquements de porte Pas d'animations

Par Mélanie/ S. il y a 2 ans
Expérience prouvée le 12/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

séjour agréable, camping complet avec tous les services nécessaires, emplacement stratégique à quelques minutes du RER pour paris, personnel sympathique et serviable

Par Massimo il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Prima camping. Parijs met OV Goed bereikbaar. Aardig en behulpzaam personeel. Sanitair redelijk, be

Prima camping. Parijs met OV Goed bereikbaar.
Aardig en behulpzaam personeel. Sanitair redelijk, beperkt aantal wc?s en douches en slechts een washokje met enkel wastafel.

Par Saskia il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Easy check in , site clean and good size pitch Showers ok but could be cleaned more often Some noise

Easy check in , site clean and good size pitch
Showers ok but could be cleaned more often
Some noise from nearby railway, but station was 10walk away making it easy to get in Paris

Par Hilary il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Ligging was prima, verbinding per trein met Parijs was top. Enkele aandachtspunten betreft de camping:
- Sanitair was niet schoon. Werd wel 3 keer per dag schoon gemaakt, zelfs gedurende 1 uur geheel gebouw afgesloten waardoor je naar ander gebouw moest.
- Schoonmaakster kwam onvriendelijk over.
- Schoonmaak was zelfs om 5:00 uur in de ochtend wat erg rumoerig was (deuren slaan).
- Toilet gebouw was over het algemeen erg gehorig door klapperen van de deuren.
- Receptie was vriendelijk bemand en zeker de portier was super vriendelijk.
- Camping ligt langs het treinspoor waardoor je om de 5 minuten een trein hoort langskomen (ook in de nacht).
- Onze campingplek was slecht onderhouden (snoeiwerk) waardoor minder plek > andere plekken zagen er overigens wel prima uit.

Par M il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Camping pour un arrêt d’une nuit Capacité d’accueil de la piscine limitée : attente pour y accéder sous 34degres Sanitaires bouchés douches à débordement Restaurant bar hors de prix pour vue la qualité.

Par Emilie il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Pas de tout habitué des campings (plutôt hôtel 4 étoile) avec la chaleur on a voulu une solution avec piscine pas loin ce qui nous a conduit chez sandaya. J'étais super sceptique mais bon y a une piscine. Franchement bien organisé et un personnel adorable a souhait. Tout était propre ce qui m'a agréablement surpris. Seul hic la literie et la taille de notre chalet (mon mari fait 2m ça n'aide pas). La prochaine fois si on revient on prend un plus grand chalet tout simplement. Mais bravo dans l'ensemble

Par Ygal il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Lovely site and pool for 3 nights Spacious lodge, nice view of the river. Really easy to get into paris (30 mins) and gentle walk to station who were also really helpful. Site bar and restaurant really lovely

Par Joanne il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Aucune animation, dommage ! Sécurité : avec les agents à l accueil et à la piscine, c est le top Le salon de jardin du mobil home est en faite une table de pique-nique : insuffisant. Literie pas top

Par Gaetane il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

CAMPING TRES BIEN PLACE POUR VISITER PARISMANQUE UN PEU DES ANIMATIONS LE SOIR TRES BON SEJOUR ET M

CAMPING TRES BIEN PLACE POUR VISITER PARIS
MANQUE UN PEU DES ANIMATIONS LE SOIR
TRES BON SEJOUR ET MH 2 PERS BIEN EQUIPE
RESTAURANT CHOIX TRES LIMITE ET CHER AINSI QUE LA SUPERETTE
GARDIENNAGE CAMPING BIEN APPRECIE NOTAMMENT POUR LE BRUIT LE SOIR

Par Valerie il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Nous avons séjourné 3 nuitées au camping de maison Lafitte, sur un emplacement. La proximité des inf

Nous avons séjourné 3 nuitées au camping de maison Lafitte, sur un emplacement. L'environnement est agréable cependant la proximité des infrastructures de la ville rend le camping bruyant (tram train et avion). Le personnel est agréable et accueillant. Le point négatif est les sanitaires.... Nous aurions peut-être apprécié notre séjour si nous n'avions pas eu besoin d'utiliser ce lieu

Par Emilie il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

De camping is prima gelegen om Parijs te bezoeken. Hij is ook netjes, enz. Grootste nadeel is het l

De camping is prima gelegen om Parijs te bezoeken. Hij is ook netjes, enz.
Grootste nadeel is het lawaai van de trein en de pijnlijke vloerbekleding aan het zwembad. Tip: laat ofwel slippers aandoen of leg een andere vloer.
Gezien het oirverdovende kabaal zullen wij niet terugkomen.

Par Marc il y a 2 ans
Expérience prouvée le 15/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

The toilette were few compared to the capacity of the camping and you have to improuve the cleaning.

Par Brusaterra il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Goede locatie, matig sanitair. De helft van het sanitair was dicht hetgeen in hoogseizoen eigenlijk niet kan.

Toiletten vaak bezet en algehele hygiene onder de maat.

Par Jeroen il y a 2 ans
Expérience prouvée le 17/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Goede ligging nabij Parijs maar verwacht niet teveel van de camping zelf

Bij aankomst zeer onvriendelijk ontvangst bij de receptie. Deed geen moeite om ons te begrijpen en goed te communiceren. Bij aankomst op de parkeerplek bleek een lantaarnpaal in het midden voor het veld te staan en aan 1 kant was er over een lengte van ruim twee meter een meer dan 15 cm diepe en 20 cm brede gleuf waar de caravan niet overheen kon. Was moeilijk de caravan goed op het veld te krijgen. Veel velden zijn erg klein en erg onregelmatig.

Ligging was aan de Seine, maar dat klinkt romantischer dan het in de praktijk is. Onze eigen fout en niet bij nagedacht: veel zwaar scheepvaart verkeer wat dag en nacht doorgaat. Dat geluid wen je wel aan, maar hadden wij niet bij nagedacht.

Toiletgebouwen zagen er op zich wat betreft opbouw goed uit, maar schoonmaak liet te wensen over. Er werd wel regelmatig schoongemaakt, maar er blijft een zeer penetrante urinelucht hangen en tevens was er zeer frequent geen toiletpapier aanwezig. Ook waren er schoonmakers die gewoon het gebouw anderhalf uur hiervoor afsloten terwijl tegelijktijdig een ander tolietgebouw ook technische problemen had en ook gedeeltelijk niet te gebruiken was. Dit was wel frustrerend.

Wel goede ervaringen met het kleine camping winkeltje waar je precies dat gene kunt krijgen waarbij je net misgrijpt.

Daarentegen zeer negatieve ervaring met het restaurant: Bij het informeren of er ook glutenvrije producten zouden zijn vertelde een medewerkster dat dat er op zich wel was. De baas die het hoorde werd vervolgens boos op haar en gaf duidelijk aan dat hij hier geen verantwoording voor wilde hebben en dat ze dus toch niets hadden en dat ik totaal niet welkom was.... Ik kan begrijpen dat men geen glutenvrij heeft, maar de reactie zoals deze nu gegeven werd was echt absurd.

Een andere opmerkelijke gebeurtenis was dat op één van de warmste dagen in deze niet al te goede zomer ineens het buitenzwembad gewoon buiten gebruik was en opnieuw gevuld werd. Daarbij werd toen ook het bad van de jaccuzzi buiten gebruik gesteld en dus was er op één van de warmste dagen geen verkoeling mogelijk....

Of er dan niets goed is? Het viel ons echt tegen. De camping is best wel goed geschikt als je hier maar heel kort wil staan en geen al te grote kampeermiddelen bij je hebt. Menig caravan met voortent stond half in de bosjes geparkeerd. Plekken zijn echt klein. Het geluidsniveau op de camping is vrij hoog; niet specifiek van de gasten, daar was absoluut geen overlast van, maar wel van de scheepvaart, trein - en vliegverkeer. Dit alles gaat bijna 24 uur per dag door.

De camping is zeker wel een goede uitvalsbasis voor zeer frequent bezoek aan Parijs zelf. Treinstation op klein kwartiertje lopen. Frequente verbinding middels de RER trein met Parijs. Vaker dan 2 dagen naar Parijs? Schaf een Navigo week kaart aan. Kost nu 30 euro per persoon en is dan geldig in zones 1 t/m 5, kortom je kunt alles in Parijs en ruim daar buiten gemakkelijk bezoeken. Gebruik hiervoor de bekende gratis navigatie app en die geeft je dan ook exact aan hoe je via het openbaar vervoer kunt reizen. Ideaal en gemakkelijk voor Parijs. (Let op: De weekkaart is altijd geldig van maandag t/m zondag en is alleen te verkrijgen vanaf de vrijdag de weer ervoor t/m de donderdag).

Par Johannes il y a 2 ans

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

fijne camping, goed gelegen personeel in veel gevallen niet Sandaya-waardig (onvriendelijk, niet behulpzaam)

Par Bart il y a 2 ans