Venant depuis plusieurs années, nous avons constaté que les activités proposées (spectacles, animations enfants, tatouages enfants de l
Agréable séjour sans problème majeur
Mindere ervaring in het totaal niet voor herhaling vatbaar in jullie domen. Duidelijk geen regels bij jullie en als er zijn worden ze niet gevolgd ons appartement was proper maar de ligging beneden geen uitzicht geen zonlicht was een schande jullie hebben er voor gezorgd dat wij 2 dagen vroeger vertrokken zijn. Bedankt Nochtans gaan vragen om andere maar niet mogelijk deed zelfs de moeite niet om te kijken. Parkeren doet iedereen waar ze willen moesten opladen staat vol met wagens die niet opladen een schande. Ook poetsen is duidelijk aan jullie voorbij gegaan en ik praat dan over de lift en vloer van de appartementen naar het zwembad. Voor ons zeker geen 5 sterren waard dit domein jullie geven waarschijnlijk jullie zelfs de sterren. We hebben er al 3 gedaan van jullie maar dit was echt de zwakste.
Beau camping avec des animateurs au top !!
Just a wonderful place with professional and friendly staff and great facilities
Struttura adeguata a un due stelle
Magnifique endroit. Gros bémol sur l' emplacement du mobilhome a moins de 15m de la départementale. Impossible de profiter de la terasse.
Mooi park alles netjes behalve ons huisje was niet schoon
Satisfait du séjour et des prestations pour une premiere fois en camping
Très bon séjour au camping du Sanguinet.
Très bon sejour. Camping très agréable. Beaucoup d
Réglage des douches eau chaudes eau froide à régler
Beau site, gentil personnel, belle place, sanitaires propres et bien.
Wir haben einen wunderbaren Urlaub verbracht. Der Campingplatz ist sehr schön gelegen, ruhig und schattig und fußläufig zum Strand. Die Bungalows sind sehr neu, geräumig mit tollen Bädern und Betten.
Excellent camping: accès mer, supérette, piscine…tout pour passer de bonnes vacances. Mention spéciale a l animateur ado Aymeric au top
Camping sympathique, comme en pleine forêt , aire de jeu dans l