Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Un camping proche des grottes

Tres bon camping proche des grottes de han sur lesse

Par Celine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 25/08/2025

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Hébergements de bonne qualité, espace piscine très bien, équipé d

Hébergements de bonne qualité, espace piscine très bien, équipé d

Par Magali il y a 3 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Camping agréable et proche du centre de Castellane. Nous avons passé un agréable séjour.

Par Christelle il y a 3 mois

Camping Sandaya Escale Saint-Gilles Bénodet

Bon séjour, bon accueil de tout le personnel, parc canin super, parc aquatique super

Par Anaelle il y a 3 mois
Expérience prouvée le 25/08/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

On reviendra !!

On reviendra !!

Par Nicolas il y a 3 mois

Camping Sandaya Maguide - Biscarrosse 4 étoiles

Der Campingplatz ist toll am Wasser gelegen und der Stand ist auch super. Das Mobile Home hat nicht ganz die Erwartungen erfüllt. Es ist in die Jahre gekommen.

Par Frank il y a 3 mois

Camping Sandaya Carnac

El alojamiento muy bien (pocos enchufes de corriente eléctrica), aunque muy juntos, poco espacio entre ellos.
La zona acuática, muy bien.
Las calles bastante rotas, casi nada iluminadas de noche.
La cancha de tenis a 10? muy muy cara. En otros campings de Sandaya son gratis y otros la cobran 5?. Muy caro.
Buen acceso y bien ubicado en el pueblo. Cerca de todo.

Par Lorena O. il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Verouderd camping gedeelte. Mooi zwembad alleen jammer van de vloer in het middelste zwembad hierdoor hebben onze kinderen wondjes gekregen. Geen parasols bij zwembad is wat ons betreft een heel groot min punt en voor deze tijd waarin zo gewaarschuwd word voor huidkanker echt een gemiste kans voor goede bescherming van je gasten. Maar weinig bedjes in schaduwkant. Let maar eens goed op alle bedjes in de schaduw kant zijn als eerste vol. We hebben nu 5 verschillende Sandaya parken gehad en jullie waren de enigste die deze bescherming niet boden. Voor ons een reden om niet meer terug te komen. Mocht dit er in de toekomst wel komen dan komen wij graag weer.
Plaza, restaurant, bar en animatie gedeelte wel heel mooi en leuk. Er is voor kinderen veel te doen

Par Petra il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Camping bien situé, logement bien équipé mais vieillissant, manque un peu de propreté. Dommage que S

Dommage que Sandaya ne fournisse plus le petit pack ménage avec l

Par Christophe il y a 3 mois

Etruria

Super Campingplatz, nettes und hilfsbereites Personal, tolle Kinderanimation und sehr hundefreundlich. Einziger Wehmutstropfen sind die unzähligen Ameisen die sich leider auch im Mobilhome verteilen.

Par Eva il y a 3 mois

Très bon séjour, toutes l

Très bon séjour, toutes l

Par Isabel il y a 3 mois

Camping sans saveurs

Camping sans saveurs

Par Mathieu il y a 3 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Bon camping qui ne possède pas les infrastructures assez grande et peu adapté aux enfants

Par Loic il y a 3 mois

Camping Sandaya Soustons Village Soustons

Le camping a une situation très agréable. Il convient à l

Le camping a une situation très agréable. Il convient à l

Par Gaetan il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Sandaya est à la hauteur de sa réputation. Le camping est propre, le personnel est très gentil, les emplacements sont comme le descriptif . Nous avons passé un très bon séjour.Le seul point noir c'est la wifi payante.

Par BRUAND BERNADETTE il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

nooit meer en zeker geen 5 sterren waard

De camping staat als 5 sterren. Deze verdienen zij absoluut NIET! Zwembad : De wc`s wil je echt niet komen bij het zwembad. Het is er smerig . Het zit vol met wespennesten. Deze vind je ook bij het kinderwaterpark. Stel je dus voor; hier lopen kinderen met blote voeten! Daarbij is de waterkwaliteit bizar slecht. Dit resulteerde er in dat ik na een paar dagen met mijn zoon van 4 in het ziekenhuis terecht kwam. Een oorontsteking en vlekken huiduitslag over zijn lijf. (dit betekende dus het einde van zijn zwemvakantie. Wij zijn dan ook een halve week eerder naar huis vertrokken.) Reactie van het ziekenhuis ; Dit is een bekend probleem veroorzaakt door de hygiëne van het zwemwater ! Badtoezicht : De heer die er rond loopt (lijkt de leidinggevende) top vent. Doet leuk mee met animatie en als hij iemand aanspreekt loopt hij naar diegene toe en legt fatsoenlijk uit wat er niet goed gaat. We spreken nou eenmaal niet allemaal frans. De dame die er zit met de tattoos over der arm. Diverse klachten. Ben je frans mag je alles, ben je andere afkomst wordt er tegen je geschreeuwd en mag je niets. Een frans persoon met een opblaasding in het water (die daar worden verkocht notabene! ) geen probleem. Een Hollander met een opblaasbandje.. er wordt per direct gefloten en geschreeuwd. Er mag gegooid worden met allerlei ballen, dit is geen probleem. Bereid je dus voor rugby ballen ed. worden ook getolereerd. Meer dan eens belanden die op je hoofd of voor je gezicht. Dit mag.. een kind met een opblaas dingetje.. niet Restaurant / pizza gedeelte : Het stinkt hier naar Riool. Constant, maar nog even erger als het even heeft geregend. De geur is niet te harden! Hier mag je dus lekker naast eten en de animatie bekijken. Walgelijk! De animatie zelf : was oke, vooral gefocust op fransen Campingwinkeltje; Duur, bevat echt het hoognodige Camping sowieso erg duur. Blikje fris 3 euro Ijsje rakketje bijvoorbeeld 3 euro..

Par Desley il y a 3 mois