Avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Wir waren mit der spontanen Buchung sehr zufrieden. Den Platz fanden wir super. Makel: Es hatte zwei Tage vorher gestürmt und niemand hat das Laub und die kleinen Ästchen von der Stasse entfernt. Wir standen in der Parzelle S 1, Heckenschnitt (Weide Büsche) wäre mal nötig, sehr starke Neigung, so das wir zu den Auffahrkeilen noch dicke Sandbretter unterlegen mussten. (es ging um unseren Stellplatz) Sanitäranlagen ok. Die Fliesen und Wände der Duschen könnten des öfteren gereinigt werden. (bedingt durch viele Menschen) Service in allen Bereichen sehr nett.

Par Jürgen il y a 5 mois
Expérience prouvée le 22/06/2025

Par Alexander il y a 5 mois

Par Alexander il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Alles hat hervorragend gepasst, vom Empfang über die Sanitäranlagen bis zum großzügigen Stellplatz mit Wasser (leider kein Abwasser) und Strom und dem gut sortierten Laden!

Par Peter il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Preis-Leistungsverhältnis, Service, Sauberkeit, Lage und Kundenfreundlichkeit sind gut

Par Heinz-Jürgen il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Nette, goed verzorgde camping met schoon sanitair op een goede locatie om de stad Parijs te bezoeken.

Par Conrad il y a 5 mois
Expérience prouvée le 20/06/2025

Par Christian il y a 5 mois
Expérience prouvée le 19/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Toller Stellplatz, super ruhige Umgebung schön im grünen, dies Outdoorgyms und Basketballplätze haben uns und den Kindern sehr gefallen

Par Janine il y a 5 mois
Expérience prouvée le 17/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

helaas ziek geworden en moest eerder weg. andere dagen makkelijk naar parijs. accommodatie op camping prima

Par Jan P. il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Fijn! Goed bereikbaar, nette service, warme douches, veilig gevoel.

Fijn! Goed bereikbaar, nette service, warme douches, veilig gevoel.

Par Ruben il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Mooi en rustig vakantiepark dicht bij Parijs

Een heel net en rustig bungalowpark dicht bij Parijs. Ideaal om met een gezin Parijs te kunnen bezoeken. Uw parkeerplaats buiten het park stond echter op deze doordeweekse dagen behoorlijk vol, wat aangeeft dat veel mensen later dan de sluitingstijd van de slagboom pas weer terug zijn van hun bezoek aan Parijs. 10pm als sluitingstijd van de slagboom vinden wij dan ook een beetje vroeg voor dit park als men Parijs bezoekt. En een borg van 290euro is ook wel een beetje extreem vooral omdat er geen voor- of eindcontrole gedaan wordt met de bezoeker en er ook geen inventarisatielijst aanwezig is.

Par Yaron il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Globalement très correct, positionné à maisons Laffitte, un secteur bourgeois de la grande banlieue parisienne, proche du RER de surcroît. Paris HYPER centre en environ 30mn de RER.

Par Eric il y a 5 mois
Expérience prouvée le 15/06/2025

Bon séjour globalement. Notre emplacement n

Bon séjour globalement. Notre emplacement n

Par Aurélie il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

We were greeted with open arms and made to feel very welcome. Lovely big pitches with good access to electric and clean usable toilet/shower blocks. Down side that the kids had to be supervised by the pool (even with swimming certificates) and we were unable to eat and drink at the pool! Made it a little bit of challenge for mum and dad to relax. But we made it work! Brilliant area to go for bike ride with lots of cycle lanes/tracks etc! Very beautiful area of Paris!

Par David il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Nettes Personal, sauberes Mobilehome, sauberer Platz, nettes Publikum, schöne Poollandschaft- aber die Anreise ab 18Uhr ist zu spät!

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Super Camping, sehr kinderfreundlich, sehr sauber, ich kann nichts schlechtes schreiben.

Par Peter il y a 5 mois
Expérience prouvée le 13/06/2025