Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Séjour agréable, bungalow propre, la piscine adulte à proximité et bien chauffée donc très appréciable.

Par Christian il y a 2 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

tres bon mobil- home mais trop a l ombre camping tres bien et tres calme animation tres bien .domage qu il a fallut payer un supplement de 56 euros pour la television

Par Pat il y a 2 mois

Etruria

Herausragend schöner Campingplatz mit tollem Strandabschnitt und wunderschön angelegt im Pinienwald. Alles sah sehr sauber aus, über die Sanitäranlagen kann ich keine Aussage treffen. Gestört haben nur die Ameisen und die späte und z.T. laute Animation.

Par Julia il y a 2 mois

Camping Sandaya L'Estanquet

Vacances début septembre, restaurant du camping encore et snack ouverts très bien

Par Eric il y a 2 mois

Camping Sandaya Aloha

Geweldige camping voor jong en oud

Aloha is een hele fijne camping! Er is een mix van verschillende kampeermogelijkheden welke wel gescheiden zijn (dus niet de caravans/campers/tenten tussen de chalets in). De kampeerplek is super schoon en wordt netjes bijgehouden voordat de volgende gast arriveert. Op het hoofdgedeelte van de camping zijn twee toiletgebouwen waarvan de ene iets nieuwer en schoner is dan de ander (de voorste bij het podium), maar beiden nog steeds prima. Het was hierbij wel wennen dat er geen gescheiden gedeelte voor mannen en voor vrouwen is. Het mag wel iets vaker gecheckt en schoongemaakt worden, zo is het wel aan te raden standaard een rol toiletpapier bij je te hebben (is er wel, maar wordt regelmatig door kids naar binnen gedrukt dat je er geen gebruik van kan maken.) Het zwembad is geweldig, zowel voor jong en oud. Het water is goed verwarmd voor de peuters. De glijbanen zijn ook geweldig. Er lopen wat toezichthouders rond die in de gaten houden of mensen zich aan de regels houden. Je kan makkelijk het strand op komen, welke ook erg netjes is. Heel fijn voor gezinnen met kleintjes, aangezien het zand in zee niet plotseling steil afloopt. Het restaurant is goed. Lekker eten en ruime keuze. Prijs-kwaliteit is ook prima. Ook het winkeltje is netjes en heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben, inclusief verse groenten en een kleine slagerij binnen met HEERLIJK vlees voor op de BBQ! Al met al een geweldige camping. Wij zullen zeker vaker terug komen.

Par Angela il y a 2 mois
Expérience prouvée le 27/08/2025

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

Beau mobil home mais le ménage laissé à désirer lors de notre arrivée, nous avons ressenti une forte odeur de remontées d

Par Alain &. il y a 2 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Mooi park, mooie zwembaden, badmeesters letten goed op, recreatieteam was enthousiast, pizza?s waren

Mooi park, mooie zwembaden, badmeesters letten goed op, recreatieteam was enthousiast, pizza’s waren goed, pasta kan beter. Minpunten: slot chalet werkte niet (gelukkig is er een kluis) en er stak schroef uit op terras.

Par Marcel il y a 2 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Schöne Anlage, sauber und gepflegt. Service bei technischen Problemen war schnell verfügbar. Annima

Annimationsprogramm überwiegend in französisch, nur einzelne englische Erläuterungen. Für nicht französisch sprechende Kinder dadurch nur bedingt geeignet

Par Günther il y a 2 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Très bon séjour ,camoing propre ,calme et personnel sympathique Je recommande

Très bon séjour ,camoing propre ,calme et personnel sympathique
Je recommande

Par David il y a 2 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Een 5 ster camping met privé sanitair op onze staanplaats, de staanplaats was niet onderhouden en het privé sanitair was veroudert

Par Henri il y a 2 mois

Europa Village

Schöner Aufenthalt, mit Potential nach oben

Schöner Aufenthalt, mit Potential nach oben

Par Elisabeth il y a 2 mois

Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons

La experiencia muy bien y satisfactoria,se pueden hacer todo tipo de actividades.el alojamiento muy bueno y con todo tipo de comodidad.muchas gracias repetiremos sin duda

Par Nuria il y a 2 mois

beau mobilhome juste dommage de ne pouvoir réserver 1 supérieur avec chien

beau mobilhome juste dommage de ne pouvoir réserver 1 supérieur avec chien

Par Rosaria il y a 2 mois

Camping Val André

Très bon séjour Un peu déçu de l

Très bon séjour
Un peu déçu de l

Par Franck il y a 2 mois

Camping Sandaya Péneyrals Saint-Crépin-Et-Carlucet

Camping très agréable, espace aquatique super,supérette trop peu fournie pour un 4 étoiles,

Camping très agréable, espace aquatique super,supérette trop peu fournie pour un 5 étoiles, Mobilhome viellissant.ne vaut pas 5* mais plutôt 4*.

Par Christian il y a 2 mois
Expérience prouvée le 03/09/2025

Europa Village

Der Aufenthalt war bis auf Kleinigkeiten in Ordnung.

Der Aufenthalt war bis auf Kleinigkeiten in Ordnung.

Par Marco il y a 2 mois