Via de site van de camping geboekt. Daar aangegeven dat ik de kortingskaart van de ACSI heb. Ik kreeg geen korting. Onbekend hoe je die wel krijgt. Ik had een plek met privé-sanitair. Mogelijk dat daar die korting niet voor geld. Volstrekt onduidelijk op de site wanneer je die ACSI korting wel krijgt. Als je 7 dagen of meer blijft krijg je wel korting van de Sandaya.
Bij het inchecken kregen wij geen armbandje.
Onze plek aan het meer met privé-sanitair was mooi. Echter het sanitair verdient aanpassingen. Geen licht bij de wastafel. Maar wat echt vervelend was dat je samen met je buren met een warmwater boiler moet doen. Het gevolg was voor ons dat als onze buren allebei een douche genomen hadden bij ons nog maar één persoon kon douchen en het warme water op was. Dan duurde het geruime tijd voordat er weer warm water was. Meer dan 2 uur.
Deze onvolkomenheid bij de receptie gemeld. Namen het voor kennisgeving aan. Ik was de 1e die dit meldde.
Je zal buren hebben met drie of meer mensen en die douchen allemaal achter elkaar. Is het warme water echt op.
Het zwembad is een paar dagen dicht geweest voor onderhoud of reparatie. Hier werden wij niet over in kennis gesteld.
Het was geen zwemweer, maar maak dat je klanten bekend dat het buitenzwembad dicht gaat.
Hetzelfde betreft dat wij een avond in het restaurant wilde eten en dat er alleen maar pizza en salade te krijgen was.
Wij hadden een plek met heel veel bomen. In een warme zomer heel prettig maar nu in een natte en koude voorzomer niet prettig. Op onze plek een paar eiken. Gelukkig geen eikenprocessierups.
Het personeel is vriendelijk. Brood hoef je niet te bestellen.
Er zijn lokaties op de camping met nieuwe mobilehomes die er echt mooi uitzien. Zou heb je ook cottage Friends. 2 mobilehomes met een veranda. Mooi idee en erg leuk, alleen hangt daar in het hoogseizoen een behoorlijk prijskaartje aan.
Op een paar dagen dat het weer redelijk was mooie tochten in de omgeving kunnen maken. De gele bremvelden zijn echt mooi.
Door het te natte en koude weer, in juni, zijn wij eerder weggegaan, 2 dagen.. Wij hebben een vouwwagen. Zou je in één mobilehome zitten heb je van de kou natuurlijk minder last.
Omdat we van tevoren alles moesten betalen kreeg ik niets terug, behalve de toeristenbelasting. Wellicht zou het een idee zijn om gasten, die zoals wij nu, ivm het weer eerder weggaan, iets aan te bieden als ze bij hun laatste avond in het restaurant gaan eten. Daar zou men een hoop goodwill mee kunnen kweken.
Ik had een premiumplek en kreeg voor drie apparaten gratis WiFi voor alle dagen. Prima
le site est bien mais les services ne sont pas a la hauteur par rapport a un camping 5 etoiles en espagne; superette qui n'a pas de produits frais pour faire des grillades, restaurant qui ne fait pas le service a table, animation déficiente. une experience plutôt moyenne alors que la structuredonnait envie.
Camping très bien arboré, fleuri et propre pour les extérieurs. Mobil home surclassé : classé premium alors que beaucoup de petits défauts Snack très mal achalandé en juin et personnel du snack très désagréable.
Très beau camping, très arboré, tranquille et propre en pleine nature auvergnate. La piscine avec gazon synthétique est sympa et chauffée. Le petit lac en fond de camping est bucolique, il dispose d
Très beau camping mais pas d'animations du tout pendant 3 jours... Je n'avais jamais vu ça dans un sandaya. Par contre les jours où il y en avait équipe d'animation au top du top.
Très bon séjour. Camping très agréable, calme et avec un superbe cadre. Equipe très sympa. Un peu déçus en raison des travaux sur la piscine extérieure dont les enfants n'ont pu profiter qu'un jour, et bien sûr celui où il pleuvait...
Camping très agréable notamment par sa situation près de Murol. Notre location située au bord de la rivière, face à un grand espace vert et sans vis-à-vis. Le personnel a été à notre écoute. Le mobil était spacieux, bien équipé et propre.