Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Une belle expérience

Super séjour avec nos 2 chiens Très adapté et une équipe au top

Par Sandrine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 17/09/2025

Het verblijf op zich was prima. Het was wel een tegenvaller dat wij de sleutel van de accommodatie b

Het verblijf op zich was prima.
Het was wel een tegenvaller dat wij de sleutel van de accommodatie bij aankomst pas om 18:00 uur kregen, terwijl bij de boeking door Sandaya was aangegeven dat wij de sleutel op de dag van aankomst uiterlijk om 16:00 uur zouden krijgen.
Verder vind ik het ontzettend jammer dat al het entertainment uitsluitend in het Frans is. Als buitenlander voel ik mij dan niet erg welkom. Voor veel buitenlanders is de Franse taal moeilijk te volgen.

Par Noud il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Super séjour jusqu

Super séjour jusqu

Par Christian il y a 3 mois

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes

Très beau camping et très calme ( séjour en septembre )

Les emplacements des locations PREMIUM bénéficient d'un cadre exceptionnel, très agréable à vivre, très reposant

Par Françoise il y a 3 mois
Expérience prouvée le 05/09/2025

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Pas assez d

Pas assez d

Par Nana E. il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Prachtige camping met genoeg faciliteiten. We zijn erg tevreden over het sanitair gebouw wat zo scho

Prachtige camping met genoeg faciliteiten. We zijn erg tevreden. Vooral over het sanitair gebouw wat zo schoongehouden werd.

Par Elise il y a 3 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Wir haben uns sehr wohl gefühlt wir hatten einen Stellplatz mit privatem sanitärgebäude gebucht. Auf dem Platz war noch eine sitzmöglichkeit und 2 liegen. Sehr komfortabel. Der Platz hatte eine Neigung die wir nicht ganz ausgleichen konnten.

Par Peraldo P. il y a 3 mois

Excellent accueil
Aucun problème d

Par Jean-Michel il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Premium is niet echt premium.

Wanneer een accommodatie als premium wordt aangeboden, verwacht ik dat dit ook daadwerkelijk een premium ervaring is. Als dat niet geboden kan worden, is het beter om het niet zo te noemen. Bij aankomst trof ik het kinderstoeltje aan met schimmel erop, wat absoluut niet hygiënisch is. Daarnaast waren de bedden van zeer slechte kwaliteit. Ik begrijp dat ik op vakantie geen boxspring hoef te verwachten, maar dit ging verder dan dat: één van de lattenbodems was aan een kant kapot en in plaats van dit goed te vervangen, was het provisorisch vastgezet met ducttape. Het bed zelf was niet stevig en is meerdere keren ingezakt Het park zelf is erg mooi en netjes onderhouden. Er zijn meerdere eetmogelijkheden en activiteiten te ondernemen op het park of omgeving.

Par Thijs il y a 3 mois

Toscana Bella

Sehr gutes Restaurant, Super nettes Personal, sauberes und schönes Cottage aber...

Sehr gutes Restaurant, Super nettes Personal, sauberes und schönes Cottage, super mit kostenlosem Auto Tanken (Strom)
Cottage heizt sich über den Tag sehr auf und über die Nacht wenn es kalt ist sehr kalt, Klimaanlage hat etwas unangenehm gerochen, bei einer Woche Aufenthalt wäre mehr als nur eine Rolle Toilettenpapier nett und wenn eine Spülmaschine da ist auch Tabs dafür.
Die Animation war uns leider zu laut und ging leider bis spät in die Nacht, auch der Nachbar Campingplatz war zu laut und es ging zu lange. Im Cottage selber wäre es schön wenn jedes Fenster ein Fliegengitter hätte und draußen mehr Sichtschutz wäre. Leider gab es keine Bettdecke sondern nur ein Bettlaken.

Par Dennis il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Moulin de l'Eclis Assérac

Camping très bien comme généralement les sandaya. Accueil et restauration pas à la hauteur

Par Thierry il y a 3 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Très satisfait du séjour. Cottage correspondant totalement a nos attentes. Propreté rien a dire Connexion wifi payante 😡

Par Fabrice il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Sehr guter Empfang, alle freundlich und nett, schöner Platz, sauber, Plätze sind groß genug, schöner

schöner Strand, direkter Zugang , Sortiment im Mini Market ausreichend , tolle Radwege,
Distanzen zu Städten perfekt

Par Pascale il y a 3 mois

Camping Sandaya Valencia

Este año muy mala,los trabajadores muy mal educados,los animadores muy sosos y lo peor es que me tuve que venir antes a Madrid por un problema médico y no fueron capaces, de devolverme el importe o guardármelo para el año que biene

Par Felix il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Ranolien Perros-Guirec

Tout était parfait cependant le ménage était un peut léger

Tout était parfait cependant le ménage était un peut léger

Par Jean P. il y a 3 mois

Camping Sandaya La Grande Côte La Barre-de-Monts

Sehr gepflegter, sauberer Campingplatz mit sehr freundlichem und hilfsbereitem Personal.

Par Peter il y a 3 mois