Avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Ontvangst hartelijk Eten restaurant goed Kampeerplaats niet goed, 1 modderpoel Sanitair stinkt en is

Ontvangst hartelijk
Eten restaurant goed
Kampeerplaats niet goed, 1 modderpoel
Sanitair stinkt en is vies

Par Jack il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Beau camping mais équipement moyen, pas d’arrivée d’eau à proximité des emplacements et sanitaires trop petit

Par Fabien il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Sehr zentral gelegen, Freundlichkeit der Mitarbeiter an der Rezeption war situativ unterschiedlich, im Schnitt aber gut. Di Parzellen waren ok, die Sauberkeit der Sanitäranlagen ist verbesserungsfähig. Die Reinigungskraft hat vielleicht nicht die geeignete Motivation. So war nach dem Konteollgang kurz nach 9 Uhr, bereits 20 Minuten später das Toilettenpapier leer.
Die Anfahrt zum Platz ist nur für kleinere Campingfahrzeuge zu empfehlen

Par Dirk il y a 1 an
Expérience prouvée le 13/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

De ontvangst en gastvrijheid van het personeel bij de receptie is top en maakt veel goed! Je voelt je echt veilig op de camping!
De toiletgebouwen hebben wel een upgrade nodig. Het was er niet fris in de toiletten. Afwasplekken hadden geen warm water. Het was allemaal erg primitief.
De staanplekken waren redelijk, wel veel modder bij regen.
Het winkeltje was prima, alleen broodjes afhalen was een crime als je niet besteld hebt. Lange wachtrij en geen goed georganiseerd systeem bij afhalen.

Par Eric il y a 1 an
Expérience prouvée le 08/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Camping pratique pour visiter Paris, belle ville équestre. Site Sandaya en bord de Seine, très agréable.

Par Sandrine il y a 1 an
Expérience prouvée le 28/07/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Très bon camping au vert proche de Paris, propre, fonctionnel avec personnel très accueillant et serviable. A 10-15 minutes à pieds du RER A, comptez 20 minutes environ pour rejoindre l'Arc de Triomphe ensuite. Ce camping permet de concilier hébergement au calme dans le vert à l'univers parisien plus dynamique. Idéal pour les familles avec mobilhomes spacieux et la piscine chauffée.

Par Delphine il y a 1 an
Expérience prouvée le 26/07/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Onze plek was erg modderig. Van ‘ aan de oever van de Seine? moet je niet teveel voorstellen, er staa

Onze plek was erg modderig. Van ‘aan de oever van de Seine’ moet je niet teveel voorstellen, er staat een hek en een rij bomen tussen. In het toiletgebouw vlakbij onze plek zijn maar 4 wc?s. Waarvan er 2 in hetzelfde hokje zitten (?????) Het winkeltje heeft de dagelijkse benodigdheden,wel erg duur. Los van bovenstaande is het echt een fijne camping. Leuk zwembad, veilig gevoel, vlakbij de metro dus zo in de stad.

Par Linda il y a 1 an

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Camping calme bien situé pour visiter Paris.

Camping calme bien situé pour visiter Paris.

Par Ingrid il y a 1 an
Expérience prouvée le 04/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

We hebben twee heerlijke dagen op de camping doorgebracht. Onze kleindochter was vooral blij met het verwarmde zwembad.
Het personeel stond ons heel vriendelijk en welwillend te woord.

Par Henk il y a 1 an
Expérience prouvée le 03/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Beaucoup de bruit dans le camping notamment le RER, très forte odeur d'urine dans la partie sanitaire manque de civisme dans la piscine et la partie bain bouillonnant ne fonctionne pas.

Par Jerome il y a 1 an
Expérience prouvée le 28/07/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Excellent séjour à 2pas de Paris par le RER ou le train. Cadre verdoyant, services OK et personnel à l écoute. Très jolie ville à découvrir. Mobil homes propres et bien équipés.

Par Sandrine il y a 1 an
Expérience prouvée le 02/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Kinderen vonden het erg leuk op de camping bij het veldje en het basketballen. Helaas was het zwembad koud, en niet zo groot als je op de foto zo denken. Restaurant zou in juli heel de middag open moeten zijn maar was pas om 18:30 open. Jammer! Winkeltje was wel open en super aardig personeel. Gelukkig ligt de camping heel centraal en ben je zo in het gezellige dorpje en bij de metro die je alle kanten op kan laten gaan. Sta caravan is basis maar meer dan prima! We zaten heerlijk langs de seine. Ook erg fijn er tussen 23:00 en 7:00 stilte op de camping is. Al met al hebben we het erg leuk gehad!

Par Esmaralda il y a 1 an
Expérience prouvée le 02/08/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Im großen und ganzen ein schöner Platz, Parzellen ok vom der Größe. Je nach Lage der Parzelle, hört man die vorbeifahrende Bahn schon recht laut.
Die sanitäranlagen waren leider nicht immer sauber und speziell in unserem war der Boden immer nass. Auch Toilettenpapier war oft leer. Seife an den Waschbecken wäre super.
Was auch ein bisschen genervt hat, war dass man im abwaschbereich immer den Wasserhahn gedrückt halten muss, da sonst das Wasser direkt wieder ausging.

Par Alexandra il y a 1 an

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Stacaravan was verouderd, matig schoon en 2-persoonsbed lag erg door (kuil in midden). Lakens waren

Lakens waren schoon, maar ik miste matrasbeschermers die ik op andere sandaya campings gewend ben en zeer op prijs stel

Par Saskia il y a 1 an

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Gezellige, mooie camping en goede locatie voor een bezoek aan Parijs. Ook onze accommodatie was prima. Echter één nadeeltje, hetgeen waar wij al bang voor waren voordat wij op de camping kwamen is dat, wij helaas aan de smalle kant van Seine werden geplaatst, erg jammer. Wel bij boeking onze voorkeur huisje aan de Seine aangegeven, maar rondom de camping is de Seine niet overal even breed. Het uitzicht aan de brede kant van de Seine is gewoon een stuk mooier. Het voelt toch als een stukje misleiding bij de boeking.

Par M.h.m. il y a 1 an
Expérience prouvée le 31/07/2023

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Campsite is located really well for the train to Paris and still having the feeling like a normal campsite.

The maintenance of the mobile home itself was at a questionable level. As for example of torn tarpaulin in the kitchen floor and bedrooms.

Par Remco il y a 1 an
Expérience prouvée le 29/07/2023