Avis Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël.

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Appartement was keurig, schoon, ruim en zeer netjes. Ook de rolluiken waren echt fantastisch. Wij hebben een fijne week gehad.

Par Mirjam il y a 3 mois
Expérience prouvée le 21/08/2025

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Camping bien situé, de très bonne prestation mais manque le petit truc pour que se soit à la hauteur des étoiles de ce camping

Par Charlotte il y a 3 mois
Expérience prouvée le 21/08/2025

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Een aanrader! Mooie camping in prachtige omgeving.

Wij hebben hier een prachtige vakantie gehad! Wij zaten in een stacaravan, die was vrij nieuw, goed schoon. Stacaravans staan tussen de kampeerders, dat vonden wij leuk. Hele nette, schone camping. Fijn zwembad, ook bij drukte was er ruimte om te zwemmen. Leuke bar bij het zwembad, 's avonds gezellig. Eten in het restaurant was lekker, de bediening soms wat nonchalant. Actief animatieteam, proberen ook veel in het Engels te doen. Je kan mooie uitstapjes maken, al moet je daar wel even voor rijden. Wij zijn naar Monaco, Cannes en Saint Tropez geweest, echte aanraders! Saint Raphael is zelf ook een leuk plekje.

Par Alex il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/07/2025

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Le personnel très proche de la clientèle sauf a l accueil le jour de notre arrivée limit désagréable

Le personnel très proche et à l écoute de la clientèle sauf a l accueil le jour de notre arrivée limite désagréable

Par Jérome il y a 3 mois
Expérience prouvée le 19/08/2025

Excellent séjour. Mobilhome propre et calme Très satisfait de l

Excellent séjour. Mobilhome propre et calme Très satisfait de l

Par PASCAL B. il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Mooi schoon park, maar heel rumoerig vanwege onderhoudswerkzaamheden die belachelijk vroeg beginnen. Dus zeker geen camping om voor je rust te komen. Sportschool belachelijk duur, zeker gezien de openingstijden en faciliteiten. Personeel uiterst vriendelijk.

Par Dana il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Emplacement bcp trop petit et impossible d?y enfoncer les sardines, animations inexistantes et prése

Emplacement bcp trop petit et impossible d?y enfoncer les sardines sanitaire prive rempli de moisissure , animations inexistantes et présence de sanglier qui ont fait peur à mes enfants. Indigne d?un camping 5 étoiles

Par Ludovic il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Het is jammer dat deze appartementen niet up to date worden gehouden wat betreft verfwerk en kapotte deuren. Je betaalt een aanzienlijk bedrag voor de huur maar dan vinden wij dat je daar ook iets van terug mag verwachten.
In ons appartement een gehavende wc deur en muren met diverse zwarte strepen of beschadigingen.

Par Philip il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Un très bon séjour pour la 3ème année consécutive en résidence. Accueil agréable et professionnel Animation au top avec Manu qui gère ses équipes avec beaucoup d

Par Sandra il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Wij hebben een zeer aangename en rustige vakantie beleefd. De netheid van ons huisje bij aankomst en de vriendelijkheid van het personeel zijn enkele van de vele positieve punten.
De enige twee kleine minpuntjes die we onthouden: bij aankomst konden we pas in ons huisje om 17u30, en in het zwembad is er geen enkel plekje met een ideale diepte voor jonge kinderen (4 à 6 jaar).

Par Matthias il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Nette camping, mooie campingplaats met prive sanitair .

Nette camping, mooie campingplaats met prive sanitair .

Par Sylvia il y a 3 mois

Moyen

Moyen

Par Yvan il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

sejour tres sympa conservons les arbres, la verdure historique en la faisant entretenir par des jard

sejour tres sympa
conservons les arbres, la verdure historique en la faisant entretenir par des jardiniers tous les jours : Arrosages avant que les arbustes des haies de séparation ne meurent ....de soif

Par Benedicte il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Heerlijke vakantie gehad.Fijne, schone camping. Lekker rustig. Wij hadden wat problemen onze caravan, maar dat werd na melding, keurig opgelost. Toiletten bij het zwembad mogen wat vaker schoongemaakt worden. Sandaya heeft veel regels omtrent hygiëne in het zwembad, maar tip is nog dat meiden/ dames met lang haar dit vast mogen dragen. Nu lagen er steeds veel lange haren op de kant bij het zwembad, wat niet echt hygiënisch is.

Par Monique il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Fantastisch ontvangen. Fijn verblijf! Mooie appartementen.

Fantastisch ontvangen. Zeker omdat we door een fout in onze eigen agenda een dag te vroeg bij het park waren, maar Safaa ons op de meest klantvriendelijke manier heeft ontvangen en ervoor heeft weten te zorgen dat we een appartement konden betrekken voor 1 nacht. Super klantgericht opgelost.
Verder was de hele vakantie geslaagd en hebben wij nergens klachten over!

Par Alex il y a 3 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Très bon séjour. Animateurs sympathiques, mobil home propre et espace agréable. Espace aquatique agr

Très bon séjour. Animateurs sympathiques, mobil home propre et espace agréable. Espace aquatique très agréable.

Par Philippe il y a 3 mois