Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon.
Helaas was de accommodatie niet schoon. Overal stof en spinnenbedden Messen bot en niet bruikbaar.
Camping agréable, bungalow bien équipé et fonctionnel. Je regrette que les activités et animations proposées ne soient pas plus explicites sur l’application et plus développées voir plus longues
Mooie camping maar klachten doen ze niks mee helaas.
Camping très agréable, propre et spacieux.
Bruyant du fait que beaucoup d
Het glijbanen zwembad is 90cm diep. Niet geschikt voor tieners. Daarnaast ligt het op een huisjespark aan de overkant van het camping deel. Niet echt kampeerpubliek daar te vinden. Weinig aansluiting voor de kinderen (tieners als je geen animatie doet) en heel kleine plekken in zeer smalle laantjes. Past net aan een caravan in maar kan sommige bochten niet maken op terrein. Er zit een groot verschil in sandaya campings. Daarnaast wilde we eerder weg wegens heimwee van dochter en onrust door jongeren op camping van een andere camping. Onrust in de zin van vuur stoken vlakbij vouwwagen, stelen, harde muziek om 03.00 uur s-nachts en luidruchtige weg en brug langs de camping als je aan de rivier staat. Geen geld teruggave
Fijne sfeer, mooie schaduwrijke plekken. Mooie zwembaden, fijn personeel.
Très bon camping situé au coeur des sites incontournables de l’Ardèche
Prettig verblijf, grote kampeer plaatsen, mooie ligging aan de rivier, prima faciliteiten
Weer een fijn verblijf, alles weer goed geregeld
Mobil home très propre (merci aux personnes d
We hadden een kampeerplaats met privé sanitair en deze was schoon afgeleverd. De plaats was groot. Camping en zwembad was super. Enige grote min punt is de bewegwijzering als je vanuit Ruoms de camping oprijd. De brug is te smal als je een grote en brede combinatie (caravan 7.72 bij 2.50 meter) rijdt waardoor je de draai niet haalt. Nergens staat dit aangegeven. Hierdoor hebben we schade aan de caravan opgelopen, wat de start van de vakantie negatief maakt.
Très bon séjour au bord de l'Ardèche
Leuke camping met prima faciliteiten. Minder punt zijn de handdoekenleggers. De camping stuurt wel apps dat hier op gelet wordt maar doet er vervolgens zelf niets aan!
Heel aanstekelijk verblijf gehad in vakantiepark Le Soleil Vivarais, met een heel degelijke bungalow/stacaravan en fijn verzorgd zwembad met de Ardèche in de onmiddellijke omgeving om te kajakken en te suppen.