Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Camping Sendaya = sympa

Ensemble du camping très bien et bien équipé. Emplacement et mobil home propre. Personnel sympathique. Juste pas d'interaction entre la réception, le centre de loisirs, le bar/restaurant, le magasin = il faut se diriger au bon endroit. Problématique de réseau dans le camping. Nous retenons un excellent séjour dans tous les cas.

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Toller Campingplatz mit schöner Lage

Toller Campingplatz und sehr schöne Lage mit Strandzugang. Das Cottage war sehr modern ausgestattet und hatte eine perfekte Aufteilung mit zwei En-Suite Bädern für Eltern und Kinder separat. Der Pool hatte immer eine angenehme Temperatur. Es gab schöne Kinder- und Animationsangebote, allerdings fast ausschließlich auf Französisch, so das auf Gäste und Kinder aus anderen Ländern wenig eingegangen wurde. Das Essensangebot im Café könnte mehr Abwechslung bieten und gesünder/frischer sein!

Par Ludmila il y a 4 mois

Village Vacances Sandaya Cap Sud Venzolasca

Schöner Campingplatz mit einigen organisatorischen Mängeln

Schöner Campingplatz mit einigen organisatorischen Mängeln

Par Marius il y a 4 mois

Europa Village

Camping sympas , mobile homes bien équipé et confortable. Par contre gros bémol pour la demi pension

Camping sympas , mobile homes bien équipé et confortable mais beaucoup de fourmis à l’intérieur. Par contre gros bémol pour la demi pension. Ce n?est pas une demi pension à part le petit déjeuner sous forme de buffet, les autres repas sont à la carte avec un choix assez limitée et peu goûteux. Peu d?animations pour les enfants, le soir non plus et tennis payant .

Par Hanifa il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Camping bien situé et bien équipé. Animations sympas. Sanitaires propres.

Camping bien situé et bien équipé. Animations sympas. Sanitaires propres.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Mooie locatie langs de Seine, de kampeerplaatsen hadden diepe kuilen en waren niet gelijkmatig. Lopen over de plaats was moeilijk en gevaarlijk.

Par Guus il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Pas beaucoup d ustensiles pour cuisiner À la piscine, pas assez de transats et les moniteurs pourraient vérifier qu il n?y a pas personnes qui réservent Le camping a besoin d une rénovation On ne capte pas dans le camping donc le wifi devrait être gratuit et de plus il bugait souvent

Par Luigi il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Sanitair toiletgebouw wordt slecht schoongemaakt. Vaak geen warm water, om af te wassen en/of douchen. Weggetjes op de camping zijn erg smal. Zwembad is leuk. Camping ligt gunstig tov bezienswaardigheden. Worden veel activiteiten aangeboden, fijn dat er winkeltje is op de camping.
Het is niet een camping waar je echt tot rust komt, ik vond erg lawaaierig.

Par Anne il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Camping bien dans l’ensemble mais manque de propreté au global. Sanitaires pas propres, piscine fermée pendant pendant 2 jours en plein mois d’août pour bactérie dans l’eau, excréments de chiens dans les allées du camping. Douches mal équipées: très sombres et impossible de poser des affaires.

Expérience prouvée le 04/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

El camping y las parcelas bien, el problema es la cercanía a las vías del tren y el paso de los aviones, aunque por la noche no hay
ruido

Par Mª D. il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Het was een erg basic camping. Kleine plekken om en je vervoermiddel erop te zetten en je auto, zo h

Het was een erg basic camping.
Kleine plekken om en je vervoermiddel erop te zetten en je auto, zo heb je geen ruimte om fatsoenlijk te zitten. Ook waren de plekken absoluut niet stel vriendelijk voor je slaap gelegenheid. Zwembad was prima om af te koelen maar de vloer eromheen verschrikkelijk doet ontzettend zeer aan je voeten en mag ook wel vaker geveegd worden, sanitair was op zich prima, wordt basic schoongemaakt wel geregeld maar de wanden en de goten en deuren waren smerig, ook was er achterstallig onderhoud.
Brasserie was verder wel ok, alleen bepaalde dagen kon je niet alles krijgen zoals de bbq omdat de kok er niet was. Dat kan toch niet in hoogseizoen. Verder was personeel wel vriendelijk en behulpzaam, en de begeleiding naar chateau Maisons-Laffitte was erg leuk en gezellig en goed uitgelegd. Goed gedaan Aya.

Par Peggy il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Het was een erg basic camping.

Par Peggy il y a 4 mois

Etruria

Notre espace était très agréable. Beaucoup de services

Notre espace était très agréable. Beaucoup de services

Par Karine il y a 4 mois
Expérience prouvée le 20/08/2025

Bon séjour dans l?ensemble. Piscine avec beaucoup de bassin et très agréable. Propre. Équipe animati

Bon séjour dans l’ensemble. Piscine avec beaucoup de bassin et très agréable. Propre. Équipe animation super sympa. Plage à pied avec allée sympa, commerce , marché nocturne, fête foraine. Par contre coupure de courant toute une soirée plus de 10 fois car pas assez de watts sans doute quand il y a trop de monde, une nuit sans Clim. Mobile home vieux ( sans détecteur de fumée, pas de rideaux à la cuisine, ampoule à la place d?un spot) ; hygiène au snac à revoir ( pas de charlotte , boîte à pizza pliées par des campeurs lors d?un jeux ( sans lavage des mains, carton posé parterre,?)

Par Morgane il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Heerlijk zwembed, plezier in de rivier, leuke animatie, lekkere broodjes, leuk restaurantje en veel leuks in de omgeving. Wij hebben ook veel regen gehad. Vooral onze buren die toch wat meer aflopend lagen hadden hier veel last van. Alles liep onder, en alles werd erg modderig. Een extra grondzeil is geen overbodige luxe. Wij zaten overigens goed en droog. Wel onder een hele irritante eikelboom. Het was wel een treurig gezicht dat de buren op gegeven moment vertrokken naar andere plekken en wij nog overbleven in een verlaten modderig straatje. Uiteindelijk werd het toch mooier weer en vulde het veldje zich weer met gezelligheid.

Ik las eerder wat klachten over het sanitair gebouw. Dat ligt absoluut niet aan de organisatie. Meerdere malen per dag werd er grondig door een team schoon gemaakt. Als je rond die tijd gaat geen probleem. Het is rond de spitstijden dat de mensen zelf er echt een zooitje van maken. Hoe moeilijk is het om je papier in de prullenbak te gooien, afwasplek even netjes achter te laten of de toilet of de wastafel. Vanuit de camping zelf vond ik dit heel goed geregeld. Het zijn soms echt de mensen zelf.

Boodschappen voor een keertje in het winkeltje prima. Voor de prijs zou ik even een kwartiertje verderop naar de winkel gaan. Erg duur op de camping. Bij het zwembad viel op dat het toezichthoudend personeel soms gewoon een uur weg was. Geen idee wat die aan het doen waren, maar opletten niet. Die zitten overigens alleen buiten en kijken nauwelijks naar binnen, terwijl daar de meeste kleintjes zitten. Ook is er een gedeelte binnenbad afgezet, geen idee waarom. Sommige kinderen gingen daar zwemmen en vertelde dat het een prive bad was haha. Die hebben daar vervolgens echt wel een uur kunnen zwemmen, voordat ze weggestuurd werden. Goed zelf op je kinderen letten dus.

Par Melissa il y a 4 mois
Expérience prouvée le 28/07/2025

Camping Sandaya L'Estanquet

Camping sympa animation sympa petit bémol pour le restaurant nous avons passé une très bonne semaine en famille mais la soirée moules au restaurant n était pas top

Par Martine il y a 4 mois
Expérience prouvée le 19/08/2025