Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Heerlijk zwembed, plezier in de rivier, leuke animatie, lekkere broodjes, leuk restaurantje en veel leuks in de omgeving. Wij hebben ook veel regen gehad. Vooral onze buren die toch wat meer aflopend lagen hadden hier veel last van. Alles liep onder, en alles werd erg modderig. Een extra grondzeil is geen overbodige luxe. Wij zaten overigens goed en droog. Wel onder een hele irritante eikelboom. Het was wel een treurig gezicht dat de buren op gegeven moment vertrokken naar andere plekken en wij nog overbleven in een verlaten modderig straatje. Uiteindelijk werd het toch mooier weer en vulde het veldje zich weer met gezelligheid.

Ik las eerder wat klachten over het sanitair gebouw. Dat ligt absoluut niet aan de organisatie. Meerdere malen per dag werd er grondig door een team schoon gemaakt. Als je rond die tijd gaat geen probleem. Het is rond de spitstijden dat de mensen zelf er echt een zooitje van maken. Hoe moeilijk is het om je papier in de prullenbak te gooien, afwasplek even netjes achter te laten of de toilet of de wastafel. Vanuit de camping zelf vond ik dit heel goed geregeld. Het zijn soms echt de mensen zelf.

Boodschappen voor een keertje in het winkeltje prima. Voor de prijs zou ik even een kwartiertje verderop naar de winkel gaan. Erg duur op de camping. Bij het zwembad viel op dat het toezichthoudend personeel soms gewoon een uur weg was. Geen idee wat die aan het doen waren, maar opletten niet. Die zitten overigens alleen buiten en kijken nauwelijks naar binnen, terwijl daar de meeste kleintjes zitten. Ook is er een gedeelte binnenbad afgezet, geen idee waarom. Sommige kinderen gingen daar zwemmen en vertelde dat het een prive bad was haha. Die hebben daar vervolgens echt wel een uur kunnen zwemmen, voordat ze weggestuurd werden. Goed zelf op je kinderen letten dus.

Par Melissa il y a 4 mois

Village Flottant

Le mobil home était très classe, le lagon magnifique et le restaurant très sympa.

Par Remi il y a 4 mois

Europa Village

Sehr schön angelegter Campingplatz mit freundlichem Persona…

Der Platz an sich ist sehr schön angelegt, das Personal und insbesondere das Animationsteam sehr freundlich. Der Strand ist für „Nicht“-Nutzer der zu leihenden Liegen zu klein. Leider mußten wir immer in den freien Bereich ausweichen. Leider scheine ich auf einem Schaden an meinem Fahrzeug, verursacht durch ein Müllfahrzeug auf dem Campingplatz sitzen zu bleiben, da sich nun, trotz Zusage, niemand mehr darum kümmert!

Par Holger il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Le Pianacce

Prachtige camping qua locatie. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Sanitair gedateerd en regelmatig niet schoon. Regelmatig problemen met de waterdruk.

Par Imre il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Mathes

camping calme - emplacement aéré - sommier de la literie qui grincà revoir une horreur pour dormir !

camping calme - emplacement aéré - sommier de la literie qui grince petit comme grand à revoir une horreur pour dormir !

Par Agnes il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Bel emplacement du camping et ombragé. Espace animation/ bar /piscine bien aménagé. Un accueil très sommaire et des sanitaires vraiment sales et une odeur d égout permanente au moment de la douche.

Par Cecile il y a 4 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Le personnel très proche de la clientèle sauf a l accueil le jour de notre arrivée limit désagréable

Le personnel très proche et à l écoute de la clientèle sauf a l accueil le jour de notre arrivée limite désagréable

Par Jérome il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire

Espace aquatique au top pour les enfants

Nos 2 filles ont fortement apprécié l'espace aquatique et les espaces jeux enfants. Mais petits bémols sur : mobilhome vieillissant, refus des tickets restaurants et WiFi quasi inexistante. Mais cela n'a pas empêché que nous passions de bonnes vacances!

Par Marie il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Un bon séjour dans le camping sur un emplacement tente. Emplacement de bonne taille et ombragé mais non adapté à une tente car une bonne partie de l

Par Elodie il y a 4 mois

Ondres Océan

Équipe très disponible et chaleureuse. Logement impeccable et très bien équipé. Encore un peu un man

Équipe très disponible et chaleureuse. Logement impeccable et très bien équipé. Encore un manque d’ombre et de massifs pour rompre avec la minéralité ( encore très petits les sujets plantés ) Étonnée par le revêtement des allées très bruyant et dangereux pour les enfants. Très sympa la place centrale. Étonnée de la taille de la piscine pour un 4* et déçue par l?animation? aucune prestation externe, même pas un petit concert.

Par Claire il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

We hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij Cypsela. De enigste punten waar we nier tevreden ove

We hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij Cypsela. Voor zouden de volgende punten voor verbetering kunnen zorgen: -staat/hygiëne van de sanitairgebouwen is niet voldoende, en regelmatig ronduit smerig -vanaf 23uur mag je niet meer de camping oprijden, vinden wij te vroeg. Wij willen onze auto bij de caravan hebben staan en niet op de parkeerplaats ivm vernielingen, dus dan is23uur vroeg. Ook zorgt dit voor onveilige situaties, omdat er veel mensen om 23 uur de camping op komen rijden en rond deze tijd is ook de animatie afgelopen..dus veel mensen/kinderen op de straatjes met stepjes/fietsen en relatief veel autoverkeer. 1 uur verlengen zou ideaal zijn. -helaas was de sfeer bij de pub ook verslechterd, het is niet uitnodigend om hier te gaan zitten, in het hoogseizoen zou bij de pub wel iets georganiseerd mogen worden, denk aan live muziek/dj en personeel die drankjes uitserveren.

Par Charlotte il y a 4 mois

Camping Sandaya Aloha

Op zich een mooie camping, wel erg veel muggen, maar daar kan Aloha niets aan doen. Wel vond ik de prijs kwaliteit verhouding niet kloppen. Deze camping is duurder dan bijvoorbeeld Domaine de la dragonaire, waar we al eerder 2x verbleven. Daar is het allemaal net iets beter en mooier. Een vakantie cocktail op het terras was niet mogelijk en is alleen vanaf 18:00 te verkrijgen in het restaurant. Een 0,0% biertje idem, dat slaat natuurlijk de plank volledig mis als je wel bier met alcohol en wijn verkoopt op het terras gedurende de dag. De camping is wat kleiner dan wij gewend zijn, goed schoon, maar huisjes zijn erg gedateerd. Wij hadden een premium Hula cottage voor 6 personen. De latten van de bedbodem waren kapot waardoor de eerste nacht een drama was. Dit is wel de volgende dag geheel opgelost doordat er een nieuw bed werd geplaatst. Verder hebben we wel een leuke vakantie gehad.

Par Jesper il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping wat aan de grote kant voor ons, best wat druk. Verder prima!

Camping wat aan de grote kant voor ons, best wat druk. Verder prima!

Par Jeroen il y a 4 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Je trouve que le WiFi devrait être gratuit pour tous C'est un peu cher et pas de bonnes connexions

Par Valerie il y a 4 mois

Camping agréable, je recommande

Un peu déçu par rapport à l'année d'avant. Plus de boîte de bienvenue, manque des boissons sur la carte du bar, des petits points négatifs... Points positifs: plage magnifique, piscine agréable, bar de plage super avec une vue à couper le souffle, camping propre et agréable en famille

Par Angélique il y a 4 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

We hadden een fijne grote kampeerplek. Genoeg schaduw tussen de bomen. Het zwembad en de zee zijn top. Het restaurant was vreselijk slecht. De cocktails waren super. Er was wel veel verkeer op de camping wat maakte dat de kinderen niet lekker vrij konden spelen. Daarvoor was het te druk en werd er te hard gereden.

Par Jill il y a 4 mois

Par Jill il y a 4 mois

Camping la Barque

Un séjour très agréable, un camping convivial et familial avec une équipe d animation à l écoute et toujours souriante. Nous y retournerons avec grand plaisir

Par Yann il y a 4 mois

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes