Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Personal super nett und auch sonst schöner Platz auch mit dem Angebot Fischstand und Argentiner. Tolle Sache! Gibt Kritikpunkt bezüglich der gemieteten Unterkunft. Badezimmer war sauber, für Kühlschrank und Geschirr mussten wir leider noch mal den Reinigungsservice kommen lassen, Kaffeetassen waren nicht sauber etc., zudem fehlte die Kaffeemaschine. Abtropfsieb konnte wegen größer Löcher durch Angeschmortheit nicht benutzt werden, zudem stand die Toilettenbürste im Wasser. Was sehr unhygienisch ist. Weitere Kritkpunkt Bettdecken und Decken waren ausreichend vorhanden, ABER die Bettdecken hatten diverse Flecken unter anderem eine mit großen Blutflecken. Das ist eher schon grenzwertig und sollten in dem Fall vor erneuter Benutzung gewaschen werden. Weiterer Kritikpunkt die Verkehrssituation nach der Schranke auf dem Campingplatz. Die Autos sind für einen Campingplatz viel zu schnell gefahren!!! Wir reden da von vielen Kindern und die Staubentwicklung war auch entsprechend. Da würde ich mal Tempo 5 vorschlagen! Ansonsten schöne Lage und auch die Sanitärhäuser waren sauber. Wäre schön, wenn man vor Übergabe der Mietunterkünfte die Sauberkeit überprüft und ggf. die Decken austauscht.

Par Jennifer il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Séjour de courte durée mais que nous avons pleinement apprécié. Avec une équipe d

Par Severine il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons

Camping trop grand piscine et services trop éloignés, manque d'info sûr les services proposés

Par Benjamin il y a 4 mois
Expérience prouvée le 18/08/2025

Mooie camping,veel groen,goes verzocht. Mis een centrale plek voor de kinderen, zit nu helemaal voo

Mooie camping,veel groen,goes verzocht.

Mis een centrale plek voor de kinderen, zit nu helemaal vooraan. Zou toch mooier zijn als dat wat hogerop zou liggen.

Kampeerplekken zijn echt om jullie te schamen! Veel overlast vd weg, kleine plekken, sanitair gebouw is de hele tijd smerig en stinkt . Dat vergeleken met de luxe accomodaties is het een doorn in het oog.

Par Martijn il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Todo super cuidado y limpio daba gusto estar en todos lados Oleeee por la limpieza.Liego comentar que tenéis un personal en el snack bar sobre todo uno calvito que le falta educación no sé si entiende mucho de llevar a gente y tratar a clientes pero en mi caso fue mal educado y las broncas a los trabajadores no se le dan delante al cliente.Falta de profesionalidad,por lo demás había un camarero joven que también muy bien y casi todos excelentes.

Par Oscar il y a 4 mois

Mooie complete camping!
Mooi zwembad, schone en mooi onderhouden camping

Par Jenet il y a 4 mois

Village Flottant

Mooi aangelegde camping met diverse soorten accommodatie. Geweldig tropisch ogend strand met ligbedd

Mooi aangelegde camping met diverse soorten accommodatie.
Geweldig tropisch ogend strand met ligbedden.
Zwembad erg basis en oogt niet aantrekkelijk, maar aangelegde strand/water is fantastisch
(In deze enquête de vragen over aquapark beantwoord als dat dit het strand/water is en niet het zwembad).

Uitgekozen door aparte camping met hutjes op en aan het water.
Vriendelijk personeel bij receptie.
Goed onderhouden camping (parkeerplaats, groen).

Par Susanne il y a 4 mois

Etruria

Op zich geen op- of aanmerkingen alleen dat we vinden dat erg op kinderen is gericht en niet zozeer

Op zich geen op- of aanmerkingen alleen dat we vinden dat erg veel op kinderen is gericht en niet zozeer de volwassenen

Par Hendrik il y a 4 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Mooi schoon park, maar heel rumoerig vanwege onderhoudswerkzaamheden die belachelijk vroeg beginnen. Dus zeker geen camping om voor je rust te komen. Sportschool belachelijk duur, zeker gezien de openingstijden en faciliteiten. Personeel uiterst vriendelijk.

Par Dana il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet

Accomodatie wat aan de kleine kant. Weinig ruimte om bedden heen. Fijn dat er een veranda bij zat. Camping gezellig.
Regelmatig kwam er een riool langs als je buiten zat. Erg vies.

Par Robert il y a 4 mois

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Het verblijf was leuk! Prijs- kwaliteit verhouding niet helemaal in balans, maar fijne accommodatie, leuke camping. Alleen animatie is allemaal in het Frans.

Par Charlotte il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Très beau camping bien arboré et fleuri. Des emplacements un peu petits mais compensé par de la végétation haute et dense. Très calme après 23h.Bonne organisation à l

Par Laurent il y a 4 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

Zeer vriendelijk personeel! Mooi zwembad, fijn strand met goede golven. Oude caravan, geen 4 sterren waard.

Par Wijnand il y a 4 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

Par Wijnand il y a 4 mois

Camping Sandaya Plein Air des Chênes Clapiers

Mooie rustige camping. Chalet was wel wat oud en gammel en niet schoon; servies en bestek vettig, wc stonk, bed had vervelende kuil, kozijnen stoffig en vet. Goeie airco.

Par Erik il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

De camping is mooi gelegen in een verzorgde buurt. Ideaal gelegen t.o.v. Parijs. In 20 minuten sta je met de RER in het centrum van Parijs. Het sanitair is mooi en verzorgd. Het was schoon toen wij er waren. Bij het restaurant hebben we iets gedronken. Het buitengedeelte van het restaurant ziet er heel gezellig uit! Bij aankomst kregen we een heel klein plekje toegewezen. Ik denk het kleinste plekje van de camping. Dit vonden we wel jammer! We komen net de luifel zetten, daarmee was de plek helemaal vol! Overdag en in de nacht hoor je de trein, dit vonden wij niet storend!

Par Rick il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Schöner Campingplatz der für eine Tour in die Pariser Innenstand bestens geeignet ist. 10 Minuten zu

10 Minuten zu Fuß vom Campingplatz entfernt, befindet sich der Bahnhof Masion Laffitte, von dort erreicht man mit einem Umstieg den Eifelturm in ca. 40 Minuten.
Die sanitären Einrichtungen sind ausreichend vorhanden, haben für die Sauberkeit aber nur ein befriedigend verdient.
Die Plätze sind schön angelegt und bieten sowohl Sonne als auch Schatten.
Die Poolanlage könnte für die Größe des Platzes ein wenig größer sein.

Par Tom il y a 4 mois