Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Mooie camping, net en nieuw chalet. Wifi dekking in chalet 065 erg slecht, buiten goed. Alle Activit

Mooie camping, net en nieuw chalet.
Wifi dekking in chalet 065 erg slecht, buiten goed.
Alle Activiteiten kostengeld en tevens duur

Par Ruud il y a 4 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Bon séjour dans l ensemble. Cependant une fois sur place, tout est payant y compris le prêt de barbecue aussi très peu d activités dans la journée pour pour les adultes, comme cours de gym, aquatique ou balade à vélo, etc.

Par NADIA il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet

Het huisje en de plek was heel fijn maar het zwembad is sterk verouderd en niet geschikt voor volwassenen of tieners. Alleen leuk voor kleintjes. Daarnaast veel te klein voor de grote van de camping en zoals gezegd sterk verouderd. Ook de ligplekken/zonweide is erg onaantrekkelijk en klein. Nodigt helaas niet uit om naartoe te gaan.

Par Lia il y a 4 mois

Camping Sandaya La Grande Côte La Barre-de-Monts

Camping très agréable, ombragé, propre (sanitaires compris), animations sympas. Notre emplacement te

Camping très agréable, ombragé, propre (sanitaires compris), animations sympas.
Notre emplacement tente était malheureusement très proche de la route départementale et donc très bruyant.
Et point noir sur l

Par Amélie il y a 4 mois

Camping Sandaya Mont-Saint-Michel

Overalll we had a good stay, however there is definitely room for improvement; Negatives; No fans in

Overalll we had a good stay, however there is definitely room for improvement;
Negatives;
No fans in the accommodation
The kids entertainment and activities were hit and miss
The swimming pools were good for the kids, but not really suitable for adult swimming.
Positives;

The staff were friendly and helpful
The site apeared to be well organised

Par Aaron il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Jullie hebben een mooie camping met genoeg faciliteiten en een erg mooi zwembad met genoeg glijbanen, dus voor ieder wat wils. Erg vriendelijk personeel die erg behulpzaam waren en de meeste spraken ook nog engels wel handig als je zelf geen frans spreekt.

Par Richard il y a 4 mois

Par Richard il y a 4 mois

Un camping au top !

L'emplacement du camping est top, la mer est à 500 m à pied . Le petit marché en face du camping tous les soirs est super. Le camping, les piscines, les commerces sont idéals et on se sent en sécurité avec des enfants (9 et 11 ans ) qui se baladent.

Par Elise il y a 4 mois
Expérience prouvée le 28/07/2025

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Mooie camping, leuk en gezellig personeel achter de bar, winkel en restaurant. wij hadden een groot

Mooie niet te grote camping, leuk en gezellig personeel achter de bar, winkel en restaurant. wij hadden een groot plek aan het t water, maar t water was meer een slootje met een beetje water. camping ligt 25 min lopen van castelane over een prima paadje.

Par Elles il y a 4 mois

Camping Sandaya Plein Air des Chênes Clapiers

Lieu tres agréable, a taille humaine, les piscines sont diversifiées pour chaque âge. Personnel tre

Personnel tres accueillant et sympathique
Bungalows propres
Je recommande

Par Leslie il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

Super séjour

Très bon séjour mais très chaud car emplacement pas du tout ombragé. Néanmoins, emplacement spacieux et sanitaires privés très agréables. Petit bémol par rapport à la séparation entre les 2 quartiers jardin et rivière. Top pour les animations, le kids club et les piscines. Restaurants très agréables et bons mais trop rapides dans le service. Très bon séjour, nous reviendrons.

Par Valérie il y a 4 mois
Expérience prouvée le 05/08/2025

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Par Martin il y a 4 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Par Martin il y a 4 mois

Camping Val André

De caravanplek die wij hadden ,mogen ze niet als caravan verhuren! De camping val André had geen oplossing .we stonden helemaal schuin en moesten de caravan teveel opkrikken
Dat was erg jammer !!!

Par José il y a 4 mois

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Prachtige camping met een mooie ligging en een fijne mix van verhuuraccommodaties en kampeerplaatsen.
Helaas viel de animatie ons erg tegen. Het team was nauwelijks actief betrokken en maakte weinig contact met de kinderen.
Op de website stonden aantrekkelijke activiteiten aangekondigd, zoals kookworkshops, wetenschapsworkshops, kennismaking met biodiversiteit en ?tuinman voor een dag?. Helaas werd hiervan niets aangeboden, wat vooral voor onze kinderen een grote teleurstelling was.
Als de animatie wél op orde zou zijn, zou deze camping van ons een ruime 8 krijgen.

Par Arjo il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

We komen reeds voor de 8 ste keer dus zal het wel goed zijn hé. We hebben al terug geboekt voor volgend jaar!

Par Vanessa il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Prima park, soms luidruchtig publiek, animatie vooral Frans georiënteerd

Prima park, soms luidruchtig publiek, animatie vooral Frans georiënteerd

Par Remon il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Voor ons was het met alleen volwassenen redelijk . Wij vinden het niet 5 sterren waardig. Het sanitair was niet altijd even schoon , veel douches werkte niet . Het Restaurant hebben we 1 keer gegeten , dat was niet goed. En er was veel te weinig personeel in de bar, je moest een half uur of meer in de rij staan voor eendrankje.

Par Annita il y a 4 mois