Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Wij hebben een zeer aangename en rustige vakantie beleefd. De netheid van ons huisje bij aankomst en de vriendelijkheid van het personeel zijn enkele van de vele positieve punten.
De enige twee kleine minpuntjes die we onthouden: bij aankomst konden we pas in ons huisje om 17u30, en in het zwembad is er geen enkel plekje met een ideale diepte voor jonge kinderen (4 à 6 jaar).

Par Matthias il y a 4 mois

Camping Sandaya La Grande Côte La Barre-de-Monts

Fijne en leuke camping. Zeker ook de positie maakte het goed voor ons. Sanitair is tijdig schoon en

Fijne en leuke camping. Zeker ook de positie maakte het goed voor ons.
Sanitair is tijdig schoon en fris qua inrichting (wel het vernieuwde deel). Jammer dat om 24:00u de douches worden afgesloten.
Enige wat echt tegen viel was de kwaliteit van de WiFi. De hoek waar wij zaten had geen dekking. Plus dat WiFi in deze tijd niet extra zou mogen kosten.

Par Jarvis il y a 4 mois

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Schöner Familienpark, Zimmer sauber und ordentlich. Sehr gute Animation - allerdings fast nur für französische Gäste, auch Mini-Disko fast ausschließlich französische Lieder, da wäre es schön, wenn man auch etwas für Gäste aus Deutschland mit reinbringt. Mitarbeiter alle freundlich und bemüht. Das Schwimmbad ist toll, großes Angebot für Kinder mit Rutschen - hier und da ein paar Mängel, die mal behoben werden sollten aber insgesamt ein tolles Bad. Der Imbiss und die Pizza waren super, das Restaurant hat uns nicht überzeugt. Alles in allem aber ein schöner Park, der sehr viel zu bieten hat mit tollen Spielplätzen und Sportmöglichkeiten. Radtouren mit Kindern außerhalb des Parks schwierig, weil man nur über viel befahrene Haupstraßen in die nächsten Orte kommt. Lage aber trotzdem cool, weil man viele tolle Orte besichtigen kann. Insgesamt sehr zu empfehlen.

Par Patrick il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Great swimming pool, lovely restaurant staff. Nice atmosphere around the campsite. Entertainment a bit less satisfying than a previous holiday and kids club not satisfying.

Par Katie il y a 4 mois

Domaine la Franqui

Zeer mooie omgeving, kleinschalige camping dus rustig. Zeer kwalitatieve restauratie. De accomodatie op zich was minder dan hetgeen we gewoon zijn bij Sandaya, minder uitgerust, daar kan je best op voorbereid zijn.
De locatie is echt top, je wandelt naar het strand en naar La Franqui. Andere activiteiten zijn binnen een afstand van 20 minuten te bereiken.

Par Wendy il y a 4 mois

Village Vacances Sandaya Cap Sud Venzolasca

+ Anlage schön in die umliegende Natur eingebettet, Auto freies Konzept gefällt, schöne Poollandscha

PLUS: Anlage schön in die umliegende Natur eingebettet, Auto freies Konzept gefällt, schöne Poollandschaft, saubere und moderne Bungalows MINUS: längere Fußweg zum Auto, etwas zu wenige Parkplätze, Anlage an einigen Stellen ungepflegt und Wege teilweise nach Regen schlammig/schlecht begehbar, Restaurantangebot und -Auswahl zu gering

Par Andre il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Le camping est bien, propre, bien situé pour les visites, proche de la plage. Petit bémol le restaurant est bien, le personnel est vraiment très gentil mais il manque quelques affichages de prix, comme pour les desserts, glaces, crêpes… Quand on prend le goûter . La piscine est bien mais après je ne comprends pas vraiment le 5* du camping. Le mobilhome était très bien et la literie aussi, propre mais pas parfait.

Par Nadeige il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire

Site has excellent facilities but doesn’t seem huge. The cabins are close together so it?s a bit tig

Site has excellent facilities but doesn’t seem huge. The cabins are close together so it’s a bit tight for parking with large family cars and every last corner of space has been used for something.

Par ShropshireLassie il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet

Moyen

Moyen

Par Alexis il y a 4 mois

Etruria

Wij komen hier al jaren. Fijne camping. Nadeel de toename van de hoeveelheid honden. Er wordt niet g

Wij komen hier al jaren. Fijne camping. Mooie ligging. Nadeel de toename van de hoeveelheid honden. Er wordt niet gehandhaafd als er honden op het hondvrije strand zijn. Honden op de ligweide van het zwembad vinden wij niet hygiënisch. Slechte wifi

Par Claske il y a 4 mois

Camping Sandaya Aloha

Superbe camping à côté de la mer. Un espace aquatique beau et agréable et personnel très sympa. Mais

Mais, emplacement pas du tout ombragé et ça compte énormément avec ces vagues de grosses chaleurs. Et, animations du soir pas au top pour un 5 étoiles

Par C.lomb il y a 4 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Het zwembad gedeelte is vernieuwd en dat is goed te zien, dat zag er keurig uit. De hygiëne is over algemeen prima, helaas was de entertainment compleet in het Frans, wat wel jammer is.

Van geluidsoverlast op de camping, zoals in eerder reviews geschreven hebben wij niet ervaren, alleen van festivals uit Frejus, maar daar kan de camping niets aan doen.

Wat ik wel heel raar vond is dat er geen bediening meer is bij de bar, vorig jaar in op Cypsela Resort in Spanje en in Blue Bayou was dit nog wel het geval. Nu moet je drankje gaan halen en als je even alleen zit dan bij je plek kwijt.

Par Patrick il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons

SANDAYA Aout 25

SUPER POUR LA PRESTATION

Par William il y a 4 mois

Camping Sandaya La Bosse

Très bon séjour dans ce camping, juste un bémol sur les sanitaires un peu trop éloignés selon nous.

Par Julie il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne camping, leuk programma voor de kids, fijn zwembad en heerlijk met het beekje erbij.

Par Stephanie il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Mooie camping, animatie tussen 19 en 23 uur echt te hard. Over de hele comping te horen. Als je bij de activiteit bent is het ook ECHT te hard. Onnodig. Wc papier helaas niet altijd beschikbaar.

Par Geert il y a 4 mois

PLUTOT BIEN, problèmes de mites dans le logement, qui n

PLUTOT BIEN, problèmes de mites dans le logement, qui n

Par Nicolas il y a 4 mois

Camping Sandaya le Truc Vert

Sauberkeit Toiletten/ Duschen könnte besser sein, Toilettenpapier, neue Klobrillen und Seife fehlte, kaputte Bewegungsmelder wurden nicht ausgetauscht (und Kabel hingen von der Decke), häufige Stromausfälle. Massive Preissteigerung: Die Lage ist super und der Platz an sich auch, allerdings haben sich die Kosten stark erhöht.

Par Anja il y a 4 mois