Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

niet voor een ontspannen vakantie

Het was echt een huis om alleen even in te slapen. er is geen mogelijkheid om te ontspannen. dus voor5 dagen echt niet fijn om in te zitten. Het was super klein en rook heel muf.

Par Patricia il y a 1 an

Camping la Barque

Camping très bruyant, séparé de la nationale par une simple palissade, de jour comme de nuit

Par Chantal il y a 1 an

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Personnels peu poli ,les mobiles homes restent avec ,es sacs de linge sur les terrasses une fois les locataires partis ?piscines très froides, ronces sur les passages,donc dangereux beaucoup de choses à revoir

Par Pascal il y a 1 an

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Le spa très bien le mobile home très moyen pas de réception TV dans toute la partie du camping ou nous nous trouvions le ménage très moyen le linge de lit déchiré et pas au bonne dimension pour la literie

Par Laurence il y a 1 an

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Camping les alicourts

camping que je ne connseillerais pas piscine très très bruyante, l'eau était trouble on ne voyait pas nos pieds impossible de trouver un endroit à la piscine pour s'allonger même le matin mobile home pas bien nettoyé : sable et poussière sous les lits drap et serviettes tachés : déjà signalé l'an passé !! éteindoir rouillé table de salon de jardin brulé à plusieurs endroits pour les ados : beaucoup moins d'animation que sur les autres campings Sandaya que nous avons fait (une ou deux par jour)

Par Myria il y a 1 an

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Beaucoup trop de chiens qui aboie ,qui n'y sont pour rien les maîtres à éduquer...

Par Marchand P. il y a 1 an

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Lovely area, poor service

We had very bad weather conditions, which of course the campsite could do nothing about. But we went to ask for help twice, once because there was a lot of water staying on our camping pitch ( this was not looked into and no solution was given). A second time to ask if we could not rebook from a simple camping pitch to a cottage because we were with a 2-year-old child (We simply got the answer that there was no more space, while more than half of the cottages were empty).

Par Kevin il y a 1 an
Expérience prouvée le 14/09/2024

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Huisje had vele mankementen.Geen eten afhalen of horeca dicht betreft weining personeel. Melding op

Melding op de eerste dag gemaakt en geen reactie naar ons terug. We zijn zelfs 3 dagen eerder vertrokken van de 14 dagen. We waren veel weg en af en toe vermaak zwembad. Maar het huisje N13 geen 4 sterren waardig. Camping zelf ook geen 5 sterren.

Par Groenendijk il y a 1 an

Camping Sandaya Péneyrals Saint-Crépin-Et-Carlucet

Accueil pas très aimable, nous donne un hébergement en pas très bon état. Intérieur de porte de réfrigérateur cassé et maintenu avec du scotch, cuvette de WC avec des trace marron, vaisselle ebreche, poussière et toile d

Par Dolores il y a 1 an

Camping Sandaya La Nublière Doussard

DECEVANT

Le temps extrêmement pluvieux bien sûr qui est involontaire de votre part.
Nous voulions changer de lodge pour 2 raisons : car il n

Par Olivier il y a 1 an

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Niemals ein 5* Platz!

Niemals ein 5* Platz!

Par Michael il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Décus des prestations pour un 5 étoiles comparé à notre expérience de cet été au camping Sandaua du Lac de Serre ponçon

Par Lynda il y a 1 an

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Bij aankomst zeer onvriendelijk ontvangen door de receptie. Daarna wisselend geholpen. Gaan niet meer terug.

Bij aankomst zeer onvriendelijk ontvangen door de receptie. Daarna wisselend geholpen door de receptie tijdens ons verblijf. Aangegeven dat de douche of kokend heet was of ijskoud, twee maal aangegeven is vervolgens niets mee gebeurd. Echter hadden wij vuur nodig om de kookplaat aan te krijgen en dat is snel naar ons gebracht, plus een waterkoker en het maken van de deur dus dat was super. Helaas was het bed niet goed en zat er een enorme kuil in het bed waardoor we slecht geslapen hebben. De sta caravan was verder prima, op de bedden en de douche na. Een tip om de openingstijden van de receptie goed aan te geven op de website en de app, gezien de receptie een uur sluit in de middag voor lunch en er staat dat ze de gehele dag geopend zijn. Helaas sluit de receptie ook ver voor de genoemde lunchbreak en word je niet vriendelijk gevraagd om een uur te wachten tot zij uitgegeten zijn. De omgeving is wel heel erg aan te raden en de ligging is super. Dichtbij het strand wat goed aan te rijden is met de auto. De camping zelf is verouderd en voldoet niet aan de foto's van de website.

Par Pieter il y a 1 an

Camping la Barque

The site is next to a busy road which is still noisy at night. The toilets and showers are the worst I have seen.

Par Clare il y a 1 an

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Gedurende ons gehele verblijf is de stroom elke dag meermaals uitgevallen. Er was weinig intentie om dit meteen deftig te maken. Aan het volwassen zwembad was de bar de hele week gesloten. De camping winkel was zeer basis en meestal gesloten om 13:00u. De avondanimatie was heel basis en meestal gericht op de kleinste kinderen.

Par Kevin il y a 1 an

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Slecht sanitair. Werd niet goed schoon gemaakt en her en Plassen na een hoosbui bleven lang liggen.

Slecht sanitair. Werd niet goed schoon gemaakt en her en der waren er dingen kapot. Bij het afwassen moest je de kraan ingedrukt houden anders was er geen water. Plassen na een hoosbuibleven lang liggen. Slechte drainage. Camping waar ik niet nog een keer naar toe zou gaan.

Par Robert il y a 1 an
Expérience prouvée le 24/09/2024

Wij komen al jaren op het park en hebben altijd een lodge kabanne aan de rivier. Elk jaar dat we weer komen zien we dat alles weer versoberd is, geen wifi, geen fietsen, geen fatsoenlijke bank op het dek. Kortom prijs kwaliteit is compleet uit balans.

Par Sigrid il y a 1 an
Expérience prouvée le 23/09/2024