Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

We komen al vele naar het Domaine du Colombier. We genieten er telkens van het mooie domein, de faci

We komen al vele jaren naar het Domaine du Colombier. We genieten er telkens van het mooie domein, de faciliteiten en Frejus is een zeer leuke uitvalsbasis voor vele uitstappen.

Par Ann il y a 6 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Très bien, animateurs dynamiques, camping propre et bien équipé

Très bien, animateurs dynamiques, camping propre et bien équipé

Par Eric il y a 6 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Fijne camping. Aantal puntjes. 1 te smalle draai met caravan laatste pad 2 luxe sanitair gebouw erg

Fijne camping. Aantal puntjes.
1 te smalle draai met caravan laatste pad
2 luxe sanitair gebouw erge urine geur. Douches donker en benauwd. Worden ook gebruikt door niet camping gasten.
3 weinig verlichting kampeer gedeelte.

Par Sietske il y a 6 mois

Etruria

Prachtige camping aan zee. Alleen het zwembad viel ons iets tegen. Verder prachtig!

Par Melanie il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Satisfaite dans l

Satisfaite dans l

Par Sabrina il y a 6 mois

Camping Sandaya Le Ranolien Perros-Guirec

Zeer goede camping gelegen aan een prachtig mooie omgeving. Onze cottage was basic gepoetst Badkamer en toilet waren wel heel proper.

Par Kristine il y a 6 mois

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

camping spacieux calme aux multiples services dont le complexe aquatique est grand et nombreuses activités pour les enfants
cependant pour nous il manquait des animations on s

Par Benoit M. il y a 6 mois

Le P'tit Bois

Het park was fantastisch, het huisje (5P) viel ons wat tegen. Park is goed verzorgd, goede service en leuk zwembad!

Het park was fantastisch, het huisje viel ons ietwat tegen. Het park is goed verzorgd, leuk zwembad, voldoende binnen te doen, speelpark leuk en groot genoeg voor het formaat van de camping. Alles op het park sloot goed aan qua formaat met het aantal bezoekers. de Receptie, het restaurant en service was erg goed, campingwinkel voldoende assortiment. Entertainment helaas alleen in het Frans en beperkt engels communicerend, voor de ouders prima maar onze kinderen spreken dat nog niet en disco met alleen franse muziek is voor hen niet te volgen. De animatie hebben we op 1 disco en schminken geen gebruik meer van gemaakt. Het huisje was netjes en compleet maar niet comfortabel. Tweepersoonsbed was erg hard, zitbank hard en onhandige losse kussens verder plastic stoelen en ligbedden. Eigenlijk niks waar je comfortable kon zitten of liggen, het woonkamertje heel krap voor 5 personen dus met slecht weer echt geen optie om binnen te blijven. Helaas geen mogelijkheid om afval te scheiden met maar één kleine 10 Liter afvalbak voor 5 personen, je krijgt bij verblijf van 2 weken ook maar 1 afvalzak voor recycling en 1 voor restafval. Wel raar als wel verwacht word je afval te scheiden (en ook normaal is om te doen).

Par R il y a 6 mois

Village Flottant

très bonne experience

très bonne experience

Par Daniele il y a 6 mois

Camping Sandaya Valencia

Respecto del año pasado, ha mejorado el camping de forma general, más vigilancia en las piscinas, más rotación y disponibilidad en las tumbonas de las piscinas, pero se hecha de menos la vigilancia y el silencio en la zona de parcelas a partir de las 00:00 horas, durante varias noches consecutivas, hubo mucho ruido pasada la media noche, algunos campistas continuaban hablando alto, y adolescentes de risas y bromas paseando y hablando alto.... y todo ello sin que ningún vigilante se pasase a exigir silencio, ese punto hay que mejorarlo.

Par Raúl il y a 6 mois

Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël

Correct, mais ne vaut pas 5 etoiles

Cottage bien et propre mais trop éloigné des activités. Trop de monde a la piscine Equipe d animation bien et dynamique.

Par Ludovic il y a 6 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Prima camping. Wij zijn hier 3 dagen geweest op doorreis naar het zuiden. Wij verbleven in een chalet. Wat prima was voor die paar dagen. Wij waren hier voornamelijk voor Parijs. Metro is op loopafstand. En binnen een half uur stap je onder de arc de triomph uit.

Par Corine il y a 6 mois

Camping Sandaya Mont-Saint-Michel

Très bon moment passé au calme dans une structure à dimensions humaines.

Très bon moment passé au calme dans une structure à dimensions humaines.

Par Daniel il y a 6 mois

Etruria

Mooie ruime opgezetten camping plaatsen, veel privacy, lekker eten en alles faciliteiten ter beschikking. Hele goede animatie, Lion King optreden was geweldig en de Schuimparty zo uniek!

Par Randy il y a 6 mois

Camping Sandaya Port Manech

Très bonne accueil du personnel. Mobil home propre et conforme à la description. Equipe animateurs

Très bonne accueil du personnel.
Mobil home propre et conforme à la description. Equipe animateurs et ateliers enfants au top. La structure gonflable est un plus pour les jeunes enfants. La piscine n

Par Julien il y a 6 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

Schöne Anlage mit vielen Freizeitaktivitäten, tollem Pool und netter Crew. Leider mussten wir dieses Jahr länger warten bis das Haus bezugsfertig war und das WLAN ist leider nicht wirklich zu gebrauchen. Ansonsten alles top.

Par Agatha il y a 6 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

Par Agatha il y a 6 mois

Camping Sandaya Carnac

Locations propres et de qualité. Équipe animation au top, le personnel d

Locations propres et de qualité.
Équipe animation au top, le personnel d

Par Cyrielle il y a 6 mois