Eerste keer Sandaya camping en hadden veel goeds gehoord, niveau luxe camping. We hebben al heel wat camping ervaring met andere campings: Yelloh!, ciela? We waren niet helemaal overtuigd: drukke camping met zeker wat luxe camping gevoel maar persoonlijk voor ons geen 5 sterren waard. We weten dat deze sterren gegeven worden naar gelang aanwezigheid van bepaalde faciliteiten en die waren er zeker. Gevoelsmatig echter geen 5 sterren. Vorig jaar hebben we verbleven op de camping plage Biscarosse van Yelloh! We hadden hier dit jaar ook voor terug gekeken en dit zou 100 euro goedkoper geweest zijn. Toch voor Sandaya Sanguinet gekozen omwille van goede mond- aan mondreclame maar dus wel ontgoocheld. Prijs/kwaliteit was de andere camping beter. Ook jammer dat de receptie bij uitcheck erg onvriendelijk was. Geen vraag naar hoe verblijf is geweest of prettige terugreis… droog antwoord gekregen en moeilijk gehad ivm plaatje huisje dat ontbrak terwijl duidelijk gemaakt werd dat de sleutelhanger al niet meer stevig was bij ontvangst. Ook bij de sleutelhanger van mijn broer (andere premiumcottage) was dit het geval. Positieve punten waren er zeker ook: netheid van de camping en vriendelijkheid van het personeel (behalve receptie, meisje met blond haar) Het poetspersoneel was uitermate vriendelijk, hier zeker een pluim voor!
Connaissons des Chênes **** depuis quatre ans, nous y passons chaque année entre trois semaines et un mois avec presque toujours le même plaisir. Cependant, cette année nous sommes très déçus des spectacles, que cela soit les spectacles de l’équipe d’animation, ou que ce soit même, l’organisation du spectacle des enfants, qui ne font que pale figure de figurants lors des spectacles qui mettent en avant le chef d’animation. de plus ce sont les mêmes chaque semaine. Je ne parle pas non plus des monitrices du mini club qui lors des après-midi Piscine sont assises sur les marches du petit couloir de nage pendant que une quinzaine d’enfants barbotent devant elles. et ce n’est pas faute d’avoir un bassin pour enfants, digne de ce nom pour pouvoir y effectuer des jeux de piscine. L’espace piscine est toujours aussi fabuleux, toujours aussi bien tenu. Une autre remarque cette fois-ci sur le snack, Infirmière hygiéniste, je trouve aberrant de prendre mon plateau avec les plats que j’ai commandé au-dessus des poubelles de tri En revanche le personnel du snack et du restaurant cette année est plus opérationnel et très agréable
Prima camping met goede voorzieningen, hier en daar wel wat onderhoud nodig.
Prima camping met goede voorzieningen, hier en daar wel wat onderhoud nodig.
Mooie camping, goed onderhouden terrein en ruime staplaatsen. Verschillende toiletgebouwen die heel netjes zijn, maar de oudste heel erg aan renovatie toe. Alle toiletgebouwen worden gedurende de dag wel vaak schoongemaakt. Klantvriendelijk, fijne supermarkt en bakker aanwezig. Jammer van de terassen, alleen maar strakke tafels en stoelen, geen leuke lounchzitjes meer.
Très bon séjour, mais Mobil home laisse à désirer, vieux et pas propre, pleins de toile d
We love saint Gilles however I think the entertainment needs an up grade and the rentals are too close together.
Der Camping so wie der Strand sind traumhaft. Er ist eingebettet in einen Pinienwald. Es gibt keine Bungalows was wir sehr schätzen. Noch einen richtigen Campingplatz:). Wir hoffen fest, das dies so bleibt. Der Laden ist super, Preise ok. Die Animation brauchen wir nicht. Toll sind die PingPong Tische unten. Wenn es noch einen kleinen Multisportplatz hätte, bei dem man Fussball spielen kann, wäre es perfekt. Die Sanitären Anlagen dürften bei diesem stolzen Preis für den Stellplatz öfter geputzt werden. Sie waren oft schmutzig und das Toilettenpapier fehlte.
Très bon séjour en général Bungalow très propre mais juste les pommeaux de douches qui ne fonctionnaient plus bien et soucis électriques a une des prises de la chambre
Très beau camping mais des améliorations de propreté sont à prévoir
Nous avons passé un bon séjour dans ce camping qui est propre. Le personnel est accueillant, les pizzas du restaurant excellentes. Seule bémol : l animation du soir une soirée dansante aurait été apprécié, on entendait les soirées dansantes des autres camping avec envie. Il y avait un petit temps dansant pour les enfants et les animations proposées par les jeunes animateurs dynamiques n ont pas été compréhensibles pour nous a cause de langue.
wij waren een week op de camping cottage lag dicht bij het centrum.......dat was top toffe camping dochter en kleinkinderen lagen achter ons op een camperplaats.....dat was top voor de kids......konden ze eens binnenwippen
Limpio y sin ruido. Muy cercano a la playa. Aunque con aspectos mejorables como: Plazas de aparcamiento: sería interesante que cada bungalow, tuviese una asignada en concreto. Actividades: poco atractivas. Las de los niños a partir de 12, prácticamente inexistentes. Piscinas pequeñas, para la cantidad de gente que acude. Falta de espacio de almacenamiento en bungalow Cottage (3 conchas). En nuestro caso, éramos 3 personas, y pudimos utilizar una de las 4 camas para dejar las maletas con la ropa, porque no había armarios. Solo una mini-barrita con 4 perchas en una de las habitaciones.
Mooie camping, schoon, personeel is behulpzaam. Het grootste nadeel vind ik dat alle activiteiten voor de kinderen maar ook het welkomstwoord/introductie door de directie in het Frans zijn. Mijn dochter van zes kon dus niet gebruikmaken van de kidsclub terwijl dit een van de belangrijkste redenen was om naar deze camping te gaan.
Très bien mais les emplacements tentes proches du coeur du camping et donc pas mal de bruit avec les animations
Restaurant qui ferme trop tôt, le prix des extras a côté.
Très bon camping, une première pour nous et tout est fait pour que le séjour ce passe au mieux les activités le service tout était top