Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes

De camping is mooi. De gehele animatie is enkel gericht op Franstalige. Dat vonden wij echt heel erg jammer.

Par Hanneke il y a 4 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Erg fijne camping. Bij aankomt werden we vriendelijk ontvangen. De accomodatie was netjes onderhoude

Erg fijne camping. Bij aankomt werden we vriendelijk ontvangen.
De accomodatie was netjes onderhouden.
Er is een fijn zwembad en er worden ook diverse activiteiten georganiseerd.

Par Martine il y a 4 mois

Camping Sandaya La Bosse

Schöner Naturcampingplatz in den Dünen mit vielen Pinien und Kiefern. Neue saubere Sanitäranlagen(Spülwasser allerdings nur lauwarm). Nette Bar mit täglich wechselnden Imbisständen. Direkter Zugang zum Strand.

Par Elke il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Mathes

Séjour calme et reposant

Séjour calme et reposant

Par Clotilde il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Kleinschalige camping was goed, alleen het uitzicht was dramatisch. Hetgeen wat op internet staat was lniet wat het was. Douche was vaak koud. Wastafel en keukenkraan helemaal niet warm. Bij het restaurant en supermarkt was het personeel heel vriendelijk

Par Wilfred il y a 4 mois

Le P'tit Bois

Bon séjour dans l'ensemble

Bon séjour dans l'ensemble. Camping trop éloigné de la plage, dommage. Terrasse du bar trop petite par rapport à la taille du camping. Personnel au top.

Par Jean-Charles il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Tres bon sejour, mais les prix des boissons au camping sont vraiment excessifs ce quu ne nous a pas

Tres bon sejour, mais les prix des boissons au camping sont vraiment excessifs ce qui ne nous a pas donné envie de tester le restaurant, manque d eclaorage au niveau des jeux en soirée...

Par Malaury il y a 4 mois
Expérience prouvée le 29/07/2025

Camping Sandaya Les Vagues Vendres

La propreté de la piscine laisse à désirer. Pédiluve pas propre. Bungalow confortable et propre. Bien placé.

Par Licinio il y a 4 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Très satisfaite

Très satisfaite

Par Christelle il y a 4 mois

Camping Sandaya Maguide - Biscarrosse 4 étoiles

Cadre au top. Mobil home dans un état pas très propre

Cadre au top.
Mobil home dans un état pas très propre

Par Cyril il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Moulin de l'Eclis Assérac

Toujours très agréable, c est un coin de paradis où la détente et le calme prime

Par Jean B. il y a 4 mois

Toscana Bella

camping met privesanitairwas ok alleen de animatie duurde el heel lang bedoel laat tot soms bijna middernacht
alleen de dorpen in de buurt te bezoeken was redelijk veraf moesten met fiets dat is nadeel camper.
Ook sommige bomen staan heel slecht voor naar onze plek te rijden was het heel smal met de bomen heb ze zelfs eventjes geraakt voor tussen te kunnen

Par Jan il y a 4 mois

Toscana Bella

Het helpt natuurlijk dat het weer ontzettend lekker was. Er was bijna altijd wel een (lig)stoel te vinden bij het zwembad. Ons huisje had een airco. Dat zorgde voor broodnodige verkoeling. Entertainment voor kinderen (tot 12) is er ook, maar dat is grotendeels in het Italiaans. Sketches in het het Italiaans voor een overwegend niet-Italiaans publiek is niet handig. Gelukkig was er genoeg entertainment die universeel werkte. Onze dochter was elke dag wel bij een vorm van entertainment te vinden. Voor onze zoon van 14 lag dat anders. Voor die leeftijdsgroep is er geen georganiseerde vorm van vermaak. Ja, er is een basketbalveldje, maar dat daagde niet echt uit. Dat was op de Sandaya-camping in Frankrijk waar we vorig jaar waren beter geregeld. Er is een winkeltje voor de meest basale zaken en een (afhaal-)restaurant, maar let op de openingstijden! Een Conad superstore is op ongeveer 10 minuten
van de camping te vinden. Je kunt ook naar het eigen strandje van de camping. Dat kan (tegen betaling) met pendelbus worden overbrugd. Maar erheen wandelen kan ook.
In ons huisje ontbrak jaloezie voor het keukenraam en een pitje van het gasfornuis werkte niet. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Onze algemene indruk is dat het om een verzorgde camping gaat. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.

Par Marco il y a 4 mois

Par Marco il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Der Platz war super, die Mobilheime könnten ein wenig mehr Abstand zueinander vertragen. In Stoßzeiten mehr Kapazitäten im Restaurantbereich. Etwas bessere Englischkenntnisse des Restaurantpersonals.

Par Gerd il y a 4 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Camping très bien situé entre lac qui se trouve en face du camping mer et grande ville, Camping agr

Camping agréable.

Par Joelle il y a 4 mois