Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

Mooie camping , maar weinig rust voor ouderen. Dit door het grote aantal kinderen op de camping. Ons

Ons terrein was iets te klein ondanks de opgegeven maten van onze camper

Par Ronny il y a 4 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Camping agréable avec les animations et services adaptés pour un séjour en famille (piscine, club enfants, jeux...). Le bungalow au top.

Par Séverine il y a 4 mois

Etruria

Mooie zeer verzorgde camping met grote plekken. Wij hadden een plek met veel schaduw. Hygiene op en top!!
Buiten de animatie om was de camping heel rustig maar veel te doen. De wifi was bij de strandtent en horecagelegenheid goed. Op de kampeerplaats zelf heel wisselend. Vooral voor pubers prioriteit 1.
Verbeterpunten:
-algehele goede wifi met bereik. Ook wanneer je 4g of 5g gebruikt
-huur van de bedjes op strand te duur. Is niet nodig
Verder hebben we het met pubers van 15,15 en 16 prima naar ons zin gehad en erg genoten
-zeep in toiletten
-watertappunt in de zone van je kampeerplek

Par Eric il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad op jullie camping Domaine du Verdon. Mooie gelegen tussen de bergen. Zwembad en rivier een fijne afwisseling. Ook het eten in het restaurant was echt heerlijk! Een aanrader! Een aantal dingen vonden wij jammer! Dan staat er een prachtig mooi toiletgebouw, mooie lampen hangen er, spiegels met mooi hout er om heen. Dat ziet er heel modern en gezellig uit. Alleen was het toiletgebouw (dameskant) erg vies, vaak geen toiletpapier. Heel jammer,er mocht echt vaker schoongemaakt worden!

Par Kristian il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Mooie camping, water van het zwemband zou fijn zijn als het wat warmer is en wat meer sfeer. Restaurant is top. De hele camping verdient nog wat meer sfeer. En bepaalde zaken mogen nog vernieuwd worden.

Par Niels il y a 4 mois

Camping Sandaya Deux Fontaines Névez

Een nette camping en mooie omgeving om erop uit te gaan. Qua speelgelegenheden voor kinderen was er weinig aanbod verdeeld over de camping. Alleen voor op de camping is een kleine speeltuin. Het zou leuker zijn als er meer speeltoestellen op de gehele camping komen zodat de kinderen ook dichtbij de accommodatie kunnen spelen en in contact kunnen komen met andere kinderen.
Ook het "voetbalveld" verdient wel wat aandacht.

Par Wilma il y a 4 mois

Camping Sandaya L'Estanquet

Camping agréable

Camping agréable. Mais manque de barbecue et terrain de pétanque

Par Pauline il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Fast checkin niet naar wens. Kwamen 17.45 aan en pas om 19.15 konden we in onze stacaravan. We waren niet de enige die lang moesten wachten.
Zwembad te klein voor de hoeveelheid mensen, met geluk heb je een bedje bij het zwembad.
Kinderen hebben zich vermaakt met andere kinderen. Het weer, veel bewolking, weinig zon. Binnenbad mega vol. Dak dicht, veel herrie.

Par Dirk J. il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Camping Sandaya Escale Saint-Gilles Bénodet

Par Nathalie il y a 4 mois

Camping Sandaya Escale Saint-Gilles Bénodet

Par Nathalie il y a 4 mois

Domaine la Franqui

Prestations pas à la hauteur du tarif même Prestations que l année dernière mais tarif trop élevé p

piscine trop petite par rapport au nombre de personnes
JACUZZI interdit aux enfants mais squatter par eux impossible d

Par Lucien il y a 4 mois

Hormis un sol dur pour planter une tente et un manque d

Hormis un sol dur pour planter une tente et un manque d

Par Laurent il y a 4 mois

Camping Sandaya Carnac

Emplacement 159 parfait, avec une très beau parc aquatique à proximité. Mais très déçu par le snack, le 1er soir, il y avait une affiche indiquant que les horaires étaient jusqu

Par Bruno E. il y a 4 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Super

Super

Par Marina il y a 4 mois
Expérience prouvée le 27/07/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Leuke camping, veel te doen, strand op loopafstand. De animatie en andere shows zijn wel allemaal in het Frans. Houd daar wel rekening mee als je hier boekt. De camping is verder heel netjes en zijn er veel plekken om te spelen voor kinderen.

Par Jaike il y a 4 mois
Expérience prouvée le 26/07/2025