Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Bien hormis le snack (cher, personnel peu aimable et peu compétent) Par ex gaufres froides et pizza

Bien hormis le snack (cher, personnel peu aimable et peu compétent)
Par ex gaufres froides et pizzas plus que moyennes

Par Cédric il y a 6 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Hemos estado muy bien, lugar perfecto pará descansar y desconectar.

Hemos estado muy bien, lugar perfecto pará descansar y desconectar.

Par Ainhoa il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Ist ein schöner Campingplatz, nur leider nicht 5 Sterne wert. Die Enge und Sauberkeit im Sanitärbereich werten es etwas runter.

Par Helene il y a 6 mois

Camping Sandaya Valencia

Hemos estado muy bien, es un camping muy tranquilo,pero le faltan muchas zonas verdes y la piscina es un poco horror el tema de las hamacas, ya que si no coges no tienes donde poner la toalla. Por lo demás todo muy bien.

Par Oiane il y a 6 mois

Par Oiane il y a 6 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Goed, maar een ruimer aanbod qua eetgelegenheden en beter geïsoleerde huisjes zou een meerwaarde zijn.

Par Isabelle il y a 6 mois

Etruria

Mooie ligging, maar nog wel wat kleine aanpassingen nodig.

Mooie ligging van de camping! Fijne bebossing door schaduw. Je hebt een zwembad en strand en kunt leuke plaatsen in de buurt bezoeken. Het zwembad is leuk, altijd ook wel een bedje vrij of je kunt op het gras liggen. Voor volwassenen iets minder, maar de kids vermaken zich er goed. Zeker de glijbaan is leuk voor ze. De prijzen op de camping waren best aan de forse kant voor Italië. Restaurant en zitgelegenheid bij de receptie niet sfeervol. Je kunt ook niet lekker een show kijken omdat het net niet is verbonden. Hier mag echt nog wel wat aan gedaan worden zodat het Sandaya waardig wordt. Restaurant bij het strand wel mooi, maar daar was het eten en uitserveren (niet tegelijk gegeten) slecht. De safaritent lag lekker rustig. De inventaris kwam alleen niet overeen met de omschrijving. Wij miste een koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Dit werd na meermaals vragen deels opgelost, maar sommige dingen hadden ze niet dus dat matcht niet helemaal. Wij hebben het idee dat dit met de overgang naar Sandaya te maken kon hebben. Er zijn veel mieren op de camping, maar als je het schoon houdt en mierenpoeder gebruikt gaat het goed. Het voetbalveld verdient nog wat aandacht (anders als op het plaatje in de app) en er doen soms jongens mee die niet op de camping zitten, die veel aan de bal zijn en erg fanatiek zijn. Voor de kinderen was het verder wel een leuke camping en door de ligging ook al met al positief. Nog wat dingen upgraden en dan is het helemaal top. Het heeft potentie.

Par Tijmen il y a 6 mois

Camping Sandaya Valencia

Ha sido una gran experiencia y la estancia muy agradable con todos los servicios

Par Alberto il y a 6 mois

Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire

Faciliteiten waren top, de accommodatie was echter zeer matig. H Niet wat we van Sandaya gewend zijn

Faciliteiten waren top, de accommodatie was echter zeer matig. Het hang/sluitwerk van het huisje was (deels) kapot, net zoals horren en blinderende rolgordijnen. Vooral voor onze kleine kinderen was dit gewoon gevaarlijk. Niet wat we van Sandaya gewend zijn.

Par P.c. il y a 6 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Bien en globalité Le gros plus est la piscine pour adultes, nous avons adoré....elle est propre,agréable,calme et on arrive à avoir des transats. Les animateurs sont très sympas et actifs. Les enfants sont allés au club ado et ont trouvé les activités vraiment bien ( notamment la sortie bateau). C

Par Laurence il y a 6 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Prima aangenaam verblijf. Wel bij aankomst waren de bedden niet opgemaakt (was wel inbegrepen in de 4 schelpen mobile home). Verder ontbraken linnegoed en handdoeken. Dit laatste is na aandringen van onze kant snel weer opgelost.

Par Joost il y a 6 mois

Par Joost il y a 6 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Schone, comfortabele chalet in een mooi gebied lekker in de schaduw. Prima faciliteiten, zoals zwembad, tennis, pingpongen etc.
Animatie is vooral voor Franse kinderen. De programmering ?s avonds vonden we erg luid en daardoor hinderlijk.

Par Marjolein il y a 6 mois

Camping Sandaya Escale Saint-Gilles Bénodet

Mooi park, prachtige locatie, netjes! Geweldig huisje! Kinderen hebben het goed naar hun zin gehad.

Mooi park, prachtige locatie, netjes! Geweldig huisje!
Kinderen hebben het goed naar hun zin gehad.

Par Joyce il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Camping jolie infrastructures très bien emplacement très bien rien à redire par contre votre animation reste à revoir pour un 5etoiles je m

Par Nathalie il y a 6 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Relatief kleine kemping, maar goed verzorgt.

Relatief kleine kemping, maar goed verzorgt.

Par Maarten il y a 6 mois

Camping Sandaya Les Vagues Vendres

Camping agréable et calme avec du bon personnels et des animateurs aux top! Nous avons passé une bonne semaine avec nos 3 enfants qui ont adoré le club ado.

Par Jennifer il y a 6 mois

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Beau camping

Tout était parfait Personnelles agréables et à l’écoute Propreté au rdv Activités au top

Par Elodie il y a 6 mois

Camping Sandaya Carnac