Petit commentaire sur mon séjour et diffèrent point noir
Très beau camping avec toutes les installations nécessaires pour une famille. Camping propre et plutôt calme. Petit bémol, qualité de la pizzeria. Le prix ne vaut absolument pas la quantité ni même la qualité des pizzas.
We had the best time! Lovely cabin, pools are great, entertainment team were lovely! Just maybe add some air con for the hotter months!
Wie immer schön bei Sandaya aber , die Sauberkeit der Unterkunft war nicht optimal. Unser 4 Urlaub mit Sandaya , von der Sauberkeit her der schlechteste .
Wieder ein O Hara Bungalow , kein Fenster zum ausstellen in der Küche,
kein Haken an der Wand , kein Board oder sonstige Ablagefläche für Kleinigkeiten . Beim nächsten Besuch investiere ich 50 Cent und bringe Klebehacken mit .
Dommage que nous ayons réservé pendant la canicule.
Creemos que sería necesario que tuvieran todos los bungalows aire acondicionado ,y dimos aviso de que teníamos plaga de hormigas y no nos hicieron caso por lo demás todo correcto
Prima camping, mooi gelegen en goed georganiseerd.
Iets te druk voor ons maar dat ligt niet aan de camping
Toiletten ohne Deckel und bei Dunkelheit keine ausreichende Beleuchtung im Herrenbereich des vorderen Sanitärgebäudes.
Die Sauberkeit im Eingang des Pools war nicht gut auch in der Schwimmhalle gab es grünlichen und schmierigen Belag. Das hat sich im Laufe der Woche verbessert.
Wij zijn begin juni aangekomen en de algemene indruk was dat men nog lang niet klaar was voor het seizoen.
Het gras was niet gemaaid, het sanitair gebouw had nog geen warm water en was grotendeels buiten gebruik. Bovendien zat er een groot gat in de omheining waar mensen door gingen.
Tevens stoorden we ons regelmatig aan de harde boem muziek op het terras die soms wel en soms niet aanstond.
Na meerdere keren melden van deze zaken zijn ze uiteindelijk grotendeels opgelost.
Betreffende de muziek stellen wij het volgende voor; wanneer men in het voorseizoen het nodig vindt om op het terras en restaurant muziek te draaien dan op laag volume en easy listening en geen boem boem muziek, beter helemaal geen muziek want de meeste klanten zijn dan pensionado
Nous avons passé un très bon séjour dans votre camping qui respecte la nature proche de toutes nos balades.
Bon séjour, la proximité de la mer la piscine le resto,l emplacement.
Cela fait la deuxième année que nous venons au camping Bleu bayou pour un long séjours nous somme satisfait
Le personnelle est très sympathique
Nestled in a forest setting with a beautiful river walks watching the ducklings and Beavers we enjoyed a peaceful stay,
Camping tres agreable, calme, bien arboré et bien situé
Camping très beau, bien entretenu, fleuri.Accès à la plage parfait.Personnel agréable.Services au top.Mobil-home bien équipé et bien orienté.Parc aquatique super! Seuls bémols du séjour : voisin bruyant jusque 3h du matin en terrasse adjacente au chambre d'enfants, et beaucoup de rupture au bar en glaces et sirops,coktails pas savoureux.
een fijne locatie, met heerlijk zwembad. een vriendekijke receptie. men reageert op vragen/problemen heel goed.
Wij hadden een aangenaam verblijf in een baby family cottage. Vooral onze 3-jarige vond het geweldig om een toilet op haar maat te hebben.
Personeel was ook steeds supervriendelijk. Wat wij zelf minder vonden was dat de speeltuin pas om 9u open ging ?s morgens. Onze kindjes sliepen vaak maar tot 6:30 en dan duurt de ochtend heel lang.
Voor de rest is het zwembad voor jonge kinderen echt geweldig met heel wat glijbanen waar de 3-jarige alleen af kon.
Het speelplekje voor de baby?s en peuters was voor onze 1-jarige ook een schot in de roos.
De camping zelf is goed gelegen met voldoende uitstapjes op korte afstand. Wij vonden de vele strandjes, mooie dorpjes, het aquarium en de dierentuin zeer geschikt om met onze kinderen een half dagje te doen.
très beau camping mais pas assez d
Het kwam op bepaalde plaatsen onverzorgd over en met name de paden en bebossing. Heel veel onkruid. Wifi veel TE DUUR.