Op een paar kleine puntjes na hebben we hier een heerlijke vakantie gehad en noem ik dit een aanrader, het is een levendige internationale familie camping. Rond middernacht is het over het algemeen stil, maar dit drukt de pret niet!
Un agréable séjour, le personnel de l'entretien top,un super personnel accueillant, sauf une serveuse de la restauration Sindy pour laquelle je mettrai 1 sur 10 on était heureux quand elle ne s'occupait pas de nous. D'ailleurs on voyait qu'elle mettait une mauvaise ambiance dans l'équipe qui elle était pro. Je suis à la disposition du service client pour les détails car trop long à exposer dans un commentaire.
Sehr sauberer gepflegter Platz und freundliches Personal .Top Animation Restaurant sehr gut
De vermelding "pet friendly" zou zelfs op de website niet mogen gebruikt of gepromoot worden, de manier waarop de camping effectief omgaat met huisdieren kan niet door de beugel! Pet friendly is als een huisdier overal welkom is, hiermee bedoel ik dan gewoon een wandeling doen in de camping, een bezoekje aan het terras en bars, alsook mee zouden mogen op restaurant. Ik voelde mij hier enorm bedrogen toen we overal borden zagen staan waar we niet door mochten met een hond aan de leiband. Saskia D.
Très bon séjour, dans un camping très calme et familial, à 200m de la plage, et de restaurants.
Le Mobil home était très propre, et un peu en retrait du chemin principal du camping, donc apaisant, et le personnel très souriant et très accueillant. Nous n avons pas testé les piscines.
Suite à mes 4 réclamations des efforts ont été fournis par contre j'attends le meilleur pour 2026
Zeer goed systeem om aan te melden, ook als je te laat aankomt hebben ze een oplossing. De camping is best ok. Zeer mooie stacaravan gehuurd. Topstaat en goede airco. Het zwembad is klein, maar is toch proper. Ook de optie om te kanovaren is leuk. (water juist naast camping: je kan vanop de steiger in de camping in je kano stappen). 4 sterren? Bijna: mocht er een winkeltje zijn met basisbehoeften dan gaan we richting 4 sterren. Je kan via een binnenweg naar de andere camping van sandaya naar dat winkeltje gaan. Ik zou na 35 jaar campingervaring eerder een goede volle 3 sterren toewijzen. Qua omgeving: alles is dichtbij. Monstertrucks, op 10 minuten rijden karting, warenhuizen, restaurantjes. Saint Tropez en Cannes op 1 uur rijden. De drukke weg waar het aan gelegen is: viel toch mee: wij zaten in de 2de rij caravans naast de straat: het stoorde ons niet. You love it or you hate it. Wij waren zeer tevreden. Met winkeltje en wat meer animatie (moet je voor naar de sandaya naast de deur): 4 sterren, zonder winkeltje en minieme animatie: 3 sterren. Maar wel leuke camping en supergoed gelegen als je uitstapjes wil doen. Rustige camping, geen rumoerige gasten en we zaten in volle seizoen. Best aangenaam verblijf.
Manquement de sécurité au niveau de la piscine
Mooie ruime camping, goede ontvangst in een hele mooie omgeving
Reception team not very helpful upon arrival and the fridge we had rented was just dumped in the middle of the pitch. We left a couple of days early and went to reception twice to arrange for the fridge to be collected but it was still there when we left and so it didn?t get wet, as it was raining we had to move it into the private sanitation building which was up 3 stairs. Admittedly not that high but we?re both in our 60?s so not ideal.
Der Sanitärbereich könnte, was die Armaturen und Abflüsse betrifft, erneuert werden.
We hebben een goede ervaring. Leuke activiteiten, goed eten in het restaurant, leuk en schoon zwembad met genoeg toezicht.
De fitnessruimte is op de foto mooier dan in werkelijkheid, tevens is het niet uitnodigend dat je door het voetenbadje van het entree van het zwembad moet.
Super, accueil, personnel sympathique et très agréable
C'est un très beau camping au vert, entièrement piéton, le personnel est agréable et réactif.
Très agréable séjour surtout avec des enfants parc aquatique. Par contre les prix des articles de la supérette sont beaucoup trop chers.
bof ! experience pas top dans ce camping ou la piscine est un bouillon de culture et de cheveux ! au prix de la résa et d un 5 étoiles, on ne s attend pas à ca !
Prima camping, maar kan hier en daar nog verbeteren.
Personnel de la réception irrespectueux
Trop gros complexe
Piscine trop petite
Trop bruyant
Très beau camping très bien situé avec du personnel très sympathique.