Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping propre, calme, agréable

Camping propre, calme, agréable

Par PATRICK il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Op een paar kleine puntjes na hebben we hier een heerlijke vakantie gehad en noem ik dit een aanrader!

Op een paar kleine puntjes na hebben we hier een heerlijke vakantie gehad en noem ik dit een aanrader, het is een levendige internationale familie camping. Rond middernacht is het over het algemeen stil, maar dit drukt de pret niet!

Par Remon il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Un agréable séjour avec un super personnel sauf une serveuse de la restauration Sindy pour laquelle

Un agréable séjour, le personnel de l'entretien top,un super personnel accueillant, sauf une serveuse de la restauration Sindy pour laquelle je mettrai 1 sur 10 on était heureux quand elle ne s'occupait pas de nous. D'ailleurs on voyait qu'elle mettait une mauvaise ambiance dans l'équipe qui elle était pro. Je suis à la disposition du service client pour les détails car trop long à exposer dans un commentaire.

Par Laetitia il y a 4 mois

Europa Village

Sehr sauberer gepflegter Platz und freundliches Personal .Top Animation Restaurant sehr gut

Par Beat il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

De vermelding "pet friendly" zou zelfs op de website niet mogen gebruikt of gepromoot worden!

De vermelding "pet friendly" zou zelfs op de website niet mogen gebruikt of gepromoot worden, de manier waarop de camping effectief omgaat met huisdieren kan niet door de beugel! Pet friendly is als een huisdier overal welkom is, hiermee bedoel ik dan gewoon een wandeling doen in de camping, een bezoekje aan het terras en bars, alsook mee zouden mogen op restaurant. Ik voelde mij hier enorm bedrogen toen we overal borden zagen staan waar we niet door mochten met een hond aan de leiband. Saskia D.

Par Saskia il y a 4 mois
Expérience prouvée le 07/07/2025

Camping Sandaya Port Manech

Très bon séjour, dans un camping très calme et familial, à 200m de la plage, et de restaurants. Le

Le Mobil home était très propre, et un peu en retrait du chemin principal du camping, donc apaisant, et le personnel très souriant et très accueillant. Nous n avons pas testé les piscines.

Par Fabienne il y a 4 mois

Je compte sur vous !!

Suite à mes 4 réclamations des efforts ont été fournis par contre j'attends le meilleur pour 2026

Par BAUDRY il y a 4 mois

Camping la Barque

Wij waren aangenaam verrast: gezellig verblijf gehad, rustige sfeer.

Zeer goed systeem om aan te melden, ook als je te laat aankomt hebben ze een oplossing. De camping is best ok. Zeer mooie stacaravan gehuurd. Topstaat en goede airco. Het zwembad is klein, maar is toch proper. Ook de optie om te kanovaren is leuk. (water juist naast camping: je kan vanop de steiger in de camping in je kano stappen). 4 sterren? Bijna: mocht er een winkeltje zijn met basisbehoeften dan gaan we richting 4 sterren. Je kan via een binnenweg naar de andere camping van sandaya naar dat winkeltje gaan. Ik zou na 35 jaar campingervaring eerder een goede volle 3 sterren toewijzen. Qua omgeving: alles is dichtbij. Monstertrucks, op 10 minuten rijden karting, warenhuizen, restaurantjes. Saint Tropez en Cannes op 1 uur rijden. De drukke weg waar het aan gelegen is: viel toch mee: wij zaten in de 2de rij caravans naast de straat: het stoorde ons niet. You love it or you hate it. Wij waren zeer tevreden. Met winkeltje en wat meer animatie (moet je voor naar de sandaya naast de deur): 4 sterren, zonder winkeltje en minieme animatie: 3 sterren. Maar wel leuke camping en supergoed gelegen als je uitstapjes wil doen. Rustige camping, geen rumoerige gasten en we zaten in volle seizoen. Best aangenaam verblijf.

Par Luc il y a 4 mois

Mooie ruime camping, goede ontvangst in een hele mooie omgeving

Mooie ruime camping, goede ontvangst in een hele mooie omgeving

Par Freek il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons

Reception team not very helpful upon arrival and the fridge we had rented was just dumped in the middle of the pitch. We left a couple of days early and went to reception twice to arrange for the fridge to be collected but it was still there when we left and so it didn?t get wet, as it was raining we had to move it into the private sanitation building which was up 3 stairs. Admittedly not that high but we?re both in our 60?s so not ideal.

Par Elaine il y a 4 mois

Europa Village

Der Sanitärbereich könnte, was die Armaturen und Abflüsse betrifft, erneuert werden.

Par Janine il y a 4 mois

Camping Sandaya Mont-Saint-Michel

We hebben een goede ervaring. Leuke activiteiten, goed eten in het restaurant, leuk en schoon zwembad met genoeg toezicht.
De fitnessruimte is op de foto mooier dan in werkelijkheid, tevens is het niet uitnodigend dat je door het voetenbadje van het entree van het zwembad moet.

Par Hendrik il y a 4 mois

Village Vacances Sandaya Cap Sud Venzolasca

Camping nature

C'est un très beau camping au vert, entièrement piéton, le personnel est agréable et réactif.

Par Nicolas il y a 4 mois
Expérience prouvée le 07/07/2025

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Très agréable séjour surtout avec des enfants parc aquatique. Par contre les prix des articles de la supérette sont beaucoup trop chers.

Par Thierry il y a 4 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

bof ! experience pas top dans ce camping ou la piscine est un bouillon de culture et de cheveux ! au prix de la résa et d un 5 étoiles, on ne s attend pas à ca !

Par Stephanie il y a 4 mois

Toscana Bella

Prima camping, maar kan hier en daar nog verbeteren.

Prima camping, maar kan hier en daar nog verbeteren.

Par Karsten il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Vagues Vendres

Personnel de la réception irrespectueux Trop gros complexe Piscine trop petite Trop bruyant

Personnel de la réception irrespectueux
Trop gros complexe
Piscine trop petite
Trop bruyant

Par Pauline il y a 4 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Très beau camping très bien situé avec du personnel très sympathique.

Très beau camping très bien situé avec du personnel très sympathique.

Par JEROME C. il y a 4 mois