Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Goed georganiseerde camping met voldoende faciliteiten, schone huisje. Helaas wat duurdere supermarkt op de camping en jammer dat het boot naar de strand niet tot latere uren vaart.

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Toller Campingplatz! Sehr gute und große Parzellen Sanitär top Sehr ruhig und angenehm

Toller Campingplatz!
Sehr gute und große Parzellen
Sanitär top
Sehr ruhig und angenehm

Par Andreas il y a 6 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Mooi en rustig vakantiepark dicht bij Parijs

Een heel net en rustig bungalowpark dicht bij Parijs. Ideaal om met een gezin Parijs te kunnen bezoeken. Uw parkeerplaats buiten het park stond echter op deze doordeweekse dagen behoorlijk vol, wat aangeeft dat veel mensen later dan de sluitingstijd van de slagboom pas weer terug zijn van hun bezoek aan Parijs. 10pm als sluitingstijd van de slagboom vinden wij dan ook een beetje vroeg voor dit park als men Parijs bezoekt. En een borg van 290euro is ook wel een beetje extreem vooral omdat er geen voor- of eindcontrole gedaan wordt met de bezoeker en er ook geen inventarisatielijst aanwezig is.

Par Yaron il y a 6 mois

Super séjour, installation au top, sanitaires propre malgré l

Super séjour, installation au top, sanitaires propre malgré l

Par Caroline il y a 6 mois

Camping Sandaya Carnac

location de mobile pour le week-end de Pentecôte bien situé sur le camping malgré un espace parking voiture difficile.

Par Alain il y a 6 mois

Camping Sandaya Belle Plage

Très bien,accès à la plage facilement, belle balade jusqu?au village, camping Très bien entretenu, r

Très bien,accès à la plage facilement, belle balade jusqu’au village, camping très bien entretenu, rien à dire

Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons

10 très bien