Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Le Moulin de l'Eclis Assérac

Wij gaan al jaren naar campings van Sandaya, die ik normaal met gemak een 9 zou geven. Dit vakantiepark viel echter een beetje tegen, vooral vanwege onze persoonlijke voorkeuren en verwachtingen qua luxe.

Het park is kleiner van opzet, wat op zich geen probleem is, maar het voelde ook minder levendig dan we hadden gehoopt. Het zwembad was hartstikke leuk en je kunt lopend naar het strand, wat een pluspunt is. Wel liggen vrijwel alle activiteiten die je wilt ondernemen op vrij grote afstand van de camping ? iets wat we een volgende keer beter zullen onderzoeken.

Een ander puntje vonden we dat de animatie uitsluitend in het Frans was, en niet in het Nederlands. Ons verblijf was in een chalet voor 6 personen; het zag er netjes uit en voldeed aan de standaard die we van Sandaya gewend zijn.

Waarom dan toch maar een 7 als beoordeling? We misten net dat beetje extra:

Een supermarkt met iets ruimer aanbod.

Een restaurant waar je makkelijk kunt afhalen én waar je ook graag vaker zou willen zitten.

Meer levendige avondactiviteiten. Mijn dochter is bijvoorbeeld dol op disco?s met een podium, maar dat was hier niet het geval.

Positief is dat het personeel vriendelijk was en ons verblijf verder prima is verlopen. Toch hadden we iets meer verwacht.

Par Kelly il y a 4 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Overall this is a lovely site. We were disappointed with a few things. We weren?t able to take any

Overall this is a lovely site. We were disappointed with a few things. We weren’t able to take any balls or inflatables into the pool area or smoke or eat there. While we understand the reasons for this, it would be better to restrict it rather than banning it altogether. There were other residents causing some trouble and destroying the toilet blocks and generally causing trouble, it would be beneficial for you to have some more security around the toilet blocks at night. There was a lot of noise from young people walking back from the bar at 1am, but we were told by security to be quiet outside our van at 11pm, we certainly weren?t making that much noise.

Par Gary il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Environnement magnifique avec le lac. Par contre, les animations ne sont pas à la hauteur des Sandaya que nous connaissons. Manque d’implication des animateurs, dommage, cela pourrait vraiment être top vu le cadre. Toutefois un grand bravo à l?animateur des ados qui leur a concocté des soirées incroyables !

Par Carole il y a 4 mois

Village Vacances Sandaya Cap Sud Venzolasca

Très beau camping. Belles prestations. Mais lacunes importantes sur la formation du personnel, les animations et les équipements extérieurs ( transats inutilisables).

Par Jennifer il y a 4 mois
Expérience prouvée le 09/08/2025

Très beau camping avec des animateurs très engagés.une petite note négative concernant le mobil-home avec l

Par Roméo il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Geen 5 sterren vanwege kwaliteit matras en kussens

Het zou 5 sterren zijn als de matrassen en kussens van betere kwaliteit zouden zijn. Deze zijn echt slecht waardoor de nachten kort en dramatisch zijn.

Par Manuel il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Schoonheid van toilet gebouw einde van de dag en in de avond Verder een prima verblijf gehad , ge

Schoonheid van toilet gebouw einde van de dag en in de avond
Verder een prima verblijf gehad , geweldige plek aan de rivier, wel weinig zon maar die kun je opzoeken
Restaurant had soms bediening totaal niet onder controle, eten heerlijk

Par Cor il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Leuke camping waar ze veel activiteiten aanbieden voor de kinderen. Netjes binnen en buiten zwembad al is het buiten bad niet verwarmd en daardoor veel minder aantrekkelijk.
Het personeel is vriendelijk maar het was vaak wel heel lang wachten tot er iemand je bestelling komt opnemen op het terras en heel lang wachten tot je je drankje krijg. Ook bij de kids club kan nog wat verbeterd worden. Je moet heel netjes je gegevens invullen om je kind op te geven maar je word niet gebeld of wat dan ook als je kind eerder opgehaald wilt worden. Al met al een hele leuke vakantie gehad met wat kleine verbeter puntjes.

Par Jamilla il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Par Jamilla il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Note de sept sur dix, quelques désagréments au niveau du mobil home. Notre emplacement se trouvait

Note de sept sur dix, quelques désagréments au niveau du mobil home.

Notre emplacement se trouvait dans une zone où les mobile homes sont particulièrement rapprochés, contrairement à d

Par Daniel il y a 4 mois

Week-end agréable mais problème de connexion à l application

Week-end agréable mais problème de connexion à l application

Par Christine il y a 4 mois

Camping Sandaya La Dragonnière

Grundsätzlich war es ein sehr schöner Urlaub bei Euch im Canping. Die Crew von Euch waren alle sehr

Grundsätzlich war es ein sehr schöner Urlaub bei Euch im Camping. Die Crew von Euch waren alle sehr sehr freundlich und hilfsbereit. Der Bungalow war sehr Comfortabel eingerichtet. Was sehr negativ aufgefallen ist, ist dass viel zu schnell autogefahren wird und auc die Fahrräder und Elektroscooter. Da wird auch nichts unternommen seitens Camping Leitung. Die Crew selber fahren mit ihren Elektromobilen viel zu schnell. Also das mit der Tempolimit von 10 km/h ist ein Witz wenn nichts unternommen wird dass sich die Leute daran halten. Weiter sehr negativ aufgefallen war die Sauberkeit bei den öffentlichen WC Anlagen bei der Lagune, das war eine Katastrophe wie da die WC?s ausgesehen haben. Auch der Putzplan war wurde über mehrere Tage nicht mehr nachgeührt und das hat man gesehen, dass nicht mehr gereinigt wurde.

Par Christian il y a 4 mois

Camping Sandaya Aloha

Mooie, gezellige en schone camping met leuk zwembad en aan een mooi strand. Vriendelijk personeel

Par Kitty il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Bien accueillis.

Bonne expérience mais espace restreint.

Par Mairice il y a 4 mois
Expérience prouvée le 30/07/2025

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

Prima vakantie gehad. Camping is wel voor de jongeren kinderen. Onze kinderen van 11 en 13 vonden he

Prima vakantie gehad. Veel te doen in de omgeving. Rustige camping wat wij fijn vonden. Personeel is erg vriendelijk. Camping is wel voor de jongeren kinderen. Onze kinderen van 11 en 13 vonden het zwembad niet leuk. Glijbanen zagen er langer uit op de foto's. Zwemgedeelte was ook klein bij dat gedeelte. Entertainment is allemaal in het frans ondanks dat er veel nederlanders verblijven op de camping. Wij verbleven in een 4 sterren accommodatie met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De bedden hiervan zijn heel hard. Bijna niet op te slapen. Verder prima accommodatie. Douches zijn ruim genoeg.

Par Ben il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

Mooie camping, goed verzorgd, mooie ruime kampeerplek, alleen plekje afgelegen

Mooie camping, goed verzorgd, mooie ruime kampeerplek, alleen plekje afgelegen

Par Tamara il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Col Vert Vielle Saint Girons

Très beau camping? Mais malheureusement beaucoup trop grand. 1km100 pour aller jusque la piscine, il

Très beau camping! Mais malheureusement beaucoup trop grand. 1km100 pour aller jusque la piscine, il aurait été nécessaire de le préciser lors de la réservation. Les cours de Yoga / Gym / et le reste toujours vites complets et de plus faits dans une petite salle en intérieur. Tellement dommage quand on a le paysage du lac juste derrière?. les animations les soir pas toujours au rdv pour un Sandaya Club. En clair très beau camping mais avec trop d?emplacements pour profiter de tout ce qu?il y a sur place.

Par Carine il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Prachtige camping, prima voor elkaar. Wel wat puntjes ter verbetering als; afstand strand, donker op de camping ??s avonds, mankementen sanitair ondanks nieuw/schoon, heel vol zwembad en een erg matige receptie. Maar niks om de enthousiaste, leuke animatie, mooie ligging en aankleding met zeer ruime plekken te kort te willen doen. Ook het personeel bij het zwembad en de bar waren erg vriendelijk en correct!

Par Rutger il y a 4 mois