Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet

Localisation nickel vue mer / dos du mobilhome donnant sur parking bruit lors du passage des éboueurs / mobilhome récent et propre et bien équipé. 2 machines à laver seulement ? Piscine petite/ personnel accueillant.

Par Katy il y a 6 mois

Camping Sandaya La Dragonnière

Le camping en lui même était top mais le bungalow était sans un très mauvais état. Énormément de dég

Énormément de dégâts a l

Par Loïc il y a 6 mois

Camping Sandaya Les Rivages

We hebben genoten op de camping. Leuke kindvriendelijke camping. Ligt op loopafstand van Millau, wat

We hebben genoten op de camping. Leuke kindvriendelijke camping. Veel Nederlandse kinderen in alle leeftijden. Ligt op loopafstand van Millau, wat de moeite waard is om te bezoeken. Het sanitairgebouw mocht iets beter gepoetst worden.

Par Reanne il y a 6 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Comme tout les ans, sur l

Comme tout les ans, sur l

Par Patrick il y a 6 mois

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes

Fijne camping. Jammer dat het personeel erg slecht Engels praat. En dat het privé sanitair op onze plaats zo krap was dat je met de knieën tegen de muur aan zat. Ook de kidsclub is vanaf 5 jaar en ze spreken geen Engels. Dus heel lastig want je moet het reserveren. Onze dochter van 4 had zich erg verheugd op de kidsclub. Maar helaas

Par Rik il y a 6 mois

Sandaya Camping Lac de Sanguinet Sanguinet

Heerlijke accommodatie en mooie ligging in het groen. Gezellige, kleine camping zo aan het meer. Als

Heerlijke accommodatie (premium) en mooie ligging in het groen. Gezellige, kleine camping zo aan het meer. Als we zin hadden konden we naar het drukkere deel (andere Sandaya camping). Animatie was veelal in het Frans maar veel actieve dingen dus dat kan in elke taal. Kinderen hebben zich goed vermaakt met andere Nederlandse kinderen. Was mooie mix Frans en NL qua bezetting.

Par Karin il y a 6 mois

Camping Sandaya Aloha

un camping très bien équipé et très propre, avec des animations quotidiennes. Le parc aquatique est juste fabuleux, avec des espaces adaptés autant pour les enfants que les adultes.
L

Par Pierrick il y a 6 mois

Camping Les Jardins de Privas

accueil très chaleureux, personnel aimable, restauration convenable et prix abordable dommage pour l

accueil très chaleureux, personnel aimable, restauration convenable et prix abordable. déçue par les animations pour adultes en soirée qui sont apathiques et horaire trop restrictif avec un début a 20h et une fin à 22h.

Par Maryline il y a 6 mois
Expérience prouvée le 14/07/2025

Etruria

Mooie camping direct aan zee. Het is vrij groot maar omdat het speels is ingedeeld ervaar je dat niet zo. Erg leuk lagunezwembad voor kleine kinderen, het gewone zwembad is vrij klein en daardoor erg druk. s Avonds animatie tot 23 uur maar overdag erg rustig. Lekkere restaurants waar je niet al te duur kunt eten. Wij komen zeker nog eens terug.

Par Femke il y a 6 mois
Expérience prouvée le 05/08/2025

Camping très bien entretenu ! Personnel très accueillant et réactif. Espace aquatique très bien !

Par Anita il y a 6 mois

Camping Sandaya Deux Fontaines Névez

Mitigé.

Mitigé. Camping avec trop d étrangers très bruyants. L ensemble du camping est bien arboré. Emplacement très bien avec des sanitaires corrects. L espace animation est trop petit. Piscines au top comme le personnel

Par Stephanie il y a 6 mois
Expérience prouvée le 14/07/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Prima camping. Als uitvalsbasis voor Parijs perfect.

Prima camping.
Als uitvalsbasis voor Parijs perfect.

Par Fabian il y a 6 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Nette verzorgde camping plaats en sanitair. Veel te doen in de buurt erg mooie omgeving

Par Patricia il y a 6 mois
Expérience prouvée le 05/08/2025

Très beau camping bien entretenu .proche de la mer . Personnel accueillant Un peu déçu des animatio

Très beau camping bien entretenu .proche de la mer . Personnel accueillant
Un peu déçu des animations du soir, piscine froide et un peu bruyant le soir

Par Audrey il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Mooie camping; de caravan was qua indeling grootte echt fijn. Echter, erg verouderd. Lampje in de koelkast werkte niet, deur sloot niet goed doordat de caravan scheef stond en raam ouder slaapkamer kon je nauwelijks sluiten; technische dienst heeft een nieuw raam erin gezet; snel geholpen; super service en aardig personeel. Camping is qua omgeving erg mooi en veel te doen! Jammer dat de wifi niet naar behoren werkte..met 2 pubers..veel frustratie

Par Arthur il y a 6 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

7,5 Fijne levendige camping met veel animatie voor kids en jeugd. Ondanks drukte is het na 23u stil. Leuk zwembad en prachtige strandbad met uitzicht op zee. Wij verbleven op een camping plaats met tent en hadden het geluk van een grotere plek, maar heb ook hele kleine, slecht gelegen plekjes gezien druk langs de wandelpaden naar het zwembad. Ook liggen de stacaravans liggen vaak dicht tegen elkaar met weinig privacy buiten. Ons sanitair rondom omgeving receptie was vaak heel vies, kon beter en ook vaker worden schoongemaakt!

Par Mary il y a 6 mois