Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

C?est la quatrième fois que nous allons chez sandaya et nous avons été très déçus par la vieillesse des infrastructures
La clôture du city stade était dangereuse pour les jeunes enfants ( piques de clôture qui dépassent)
Des pots de fleurs cassés qui ne sont pas évacués
Les salles de bains des lodges vétustes et pas très propres
Les poubelles pas vidées en temps et en heure donc des déchets à côté

Par Thibaud il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nous ne pensions pas arriver en Pays-Bas

Nous avions choisi ce camping car en Belgique francophone, nous ne pensions pas arriver en Pays-Bas ! Même les "animations" sont hollandaises nous aimons le dépaysement mais pas celui imposé. Le cadre est magnifique malgré le train qui passe à quelques mètres.

Par Vincent il y a 3 mois
Expérience prouvée le 21/08/2025

De stacaravans staan erg dicht op elkaar, dus als je pech hebt met je buren (zoals wij met luidruchtige gezinnen/jongeren) is het niet een fijne vakantie ervaring. Wij hadden niet verwacht dat op een familiecamping groepen jongeren naast gezinnen worden geplaatst.

Par Josine il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet

Malgré un bon accueil, mobilhome sale. La douche demandait une grande vigilance pour les enfants car on pouvait s’ébouillanter facilement. Notamment les enfants. Les photos sur le site n’étaient pas représentatives. Un espace enfant étriqué. Un château gonflable cassé et un city stade complètement excentré. Décevant de manière générale au vu du rapport qualité/prix.

Par Barbara il y a 3 mois

Camping Sandaya L'Orée du Bois Les Mathes

Médiocre

Médiocre

Par Celine il y a 3 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Mooie maar dure locatie met veel Nederlanders

Mooie locatie aan het meer. Helaas gaat om 23 uur de toegang naar het meer dicht. Er staan erg veel Nederlanders. Het tarief in het hoogseizoen is abnormaal hoog! Er is iedere dag genoeg vers en overheerlijk brood in de winkel bij de receptie.

Par Petra il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Habitué de la chaine celui-ci ne merite pas ses 4 etoiles, allée de camping poussiereuse, emplacements les uns sur les autres, sanitaire vieillot a rafraîchir. Les jeux enfants parcours filet sont dangereux, mon fils c est ouvert le pied des cables en acier qui depassent. La piscine est pas mal, le personnel au top. Mais Je ne retournerai pas dans ce camping.

Par Samuel il y a 3 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Déçus

Premium cher pour ce que c’est Propreté à améliorer que ce soit dans les bungalows ou à la piscine. Ambiance générale entre les salariés médiocre qui se ressent sur les vacanciers.

Par Francois il y a 3 mois

Camping Sandaya Carnac

1er fois chez Sandaya et nous en avions une image moins standard que les installations proposées a Carnac. Ancien 3 étoiles racheté par le groupe Sandaya pour en faire un 4 étoiles mais il y a encore du travail. Le bar lieu principal des activitées demande un vrai lifting pour en faire un lieu convivial et chill. Terrasse pas accueillante , mobilier vieillot,et intérieur d'un autre temps. Piscine au liner décollé moitié fermée pendant le séjour.

Par Celine il y a 3 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Ras rien spécial

Ras rien de spécial

Par Michel il y a 3 mois

Camping Sandaya le Truc Vert

Ich kenne den Campingplatz seit 40 Jahren und war häufig dort, zuletzt 2023. Es ist mein Lieblingsplatz.
Die Nähe zum Atlantik ist mir das Wichtigste.
Mit "Sandaya" als neuem Besitzer wurden die Anlagen z.T. renoviert, vier Sterne verdient sie aber lange nicht - im Vergleich zu anderen Campingplätzen auch von Sandaya.
So ist die Qualität des Platzes kaum, der Preis allerdings drasisch, um nicht zu sagen im unverschämten Umfang, gestiegen.
Ich brauche keinen Luxus, den bietet der Platz auch nicht. Ich war es gewohnt, auf diesem Campingplatz einen einfachen, entspannten und preisgünstigen Urlaub zu verbringen.
Nicht, dass ich mir einen Luxusurlaub nicht leisten könnte, aber bei dem aufgerufenen Preis werde ich künftig überlegen, wo ich mein Geld besser in Urlaub investieren kann.
Wahrscheinlich komme ich nicht mehr zum Truc Vert.

Seeehr schade.........

Par Alexander il y a 3 mois

Le Pianacce

Over het algemeen een erg mooie fijne camping. Staanplaatsen zijn aan de krappe kant en met een caravan moeilijk bereikbaar. Wij stonden op nr. 1094. In ons straatje misten we een watertappunt. Camping was verder altijd netjes. Weinig tot geen overlast van lawaai. Om half 11 is het over het algemeen stil op de camping. Kinderanimatie was prima. Onze kids zitten in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Voor oudere jeugd is de animatie minder aantrekkelijk. Mooi zwembad! Bij warme drukke dagen werd het middelste bad wel eens troebel. Het filter zou wel eens nagekeken mogen worden. Daarnaast vonden wij de gele aanslag op de rand erg vies. Was een combinatie van huidvet en zonnebrandcreme. Dat voelde wat vies aan maar dat ter zijde. Het sanitair werd wisselend schoon gemaakt. De manlijke schoonmakers maakten het aanzienlijk minder goed schoon dan de vrouwelijke schoonmakers. Het sanitair gebouw had veel en vaak kapotte kranen. Een renovatie van het sanitair kan ik u sterk aanraden. Het restaurant en de afhaal was super! Snelle service en lekker eten! Er reed een pendelbus voor de mensen die bovenin een accommodatie zaten. Dat was erg goed geregeld! Sta je bovenaan dan is het een flinke klim. Nogmaals over het algemeen erg tevreden! Een paar verbeterpunten en dan zou ik 4 sterren geven.

Par Hendrik il y a 3 mois

Camping Sandaya La Grande Côte La Barre-de-Monts

Piscine trop petite au vue de la taille du camping Certains agents de sécurité ce prennent pour la police

Par Patricia il y a 3 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Décevant

Pas à la ht des autres campings Sandaya

Par Frederic il y a 3 mois

Ondres Océan

Prima, rustige camping vlak bij zee voor jonge gezinnen. Let op tent grootte, grondzeil en zwembroek

Prima en best rustige camping vlak bij zee, maar echt niet meer dan 4 sterren. Fijn privé sanitair voorzieningen op meeste kampeerplekken. Maar vrijwel elke kampeerplek was met grof en scherp grind/gruis bedekt wat goed is voor campers, maar niet voor een tent met een stevig grondzeil. Daar zitten nu vijf grote gaten in; neem dus extra grondzeil mee. De plekken zijn niet zoals aangegeven 9x15 meter, maar variëren en je moet maar net de juiste krijgen. Ondanks dat ik erover had gemaild, hadden we eerst toch een plek waar onze tent niet op kon staan, gelukkig kon de receptie onze plek nog wisselen. Onze buren hadden minder geluk en daar bleek de receptie ook niet erg welwillend in mee te willen werken. Prima, lekker warm en simpel rechttoe-rechtaan zwembad, maar de informatie over strakke zwembroeken mag beter want die hadden we niet bij ons. Er is weinig tot niets te doen voor tieners (11-13-15). Nb: surfles bij Go&Surf was trouwens wel top maar soms al om 7u 's ochtends en meestal in Labenne). Er zijn weinig faciliteiten. Bv. een winkeltje met bakker en basisspullen. Brood moet je voor 19u bij de receptie bestellen en anders 10 minuten met de auto. Of horeca waar je om 8u al koffie kunt halen, dat is pas om 10u open. De schoonmaak van het zwembad begint om 9u over ijverig met ruim een uur met een bladblazer aan de slag. Zit je daar dicht bij dan is uitslapen er niet bij al wen je er wel aan. Er zijn geen goede sportgelegenheden zoals een voetbalveld (er werd ergens een plastic goal geplaatst) en het meeste entertainment voor kinderen is in het Frans. Het is duidelijk dat dit een camping is in opbouw die nu 3 jaar in het Sandaya jasje zit en duidelijk nog verbeterpunten heeft op te pakken. Hier kom je voor de strand ervaring, niet voor gezelligheid op de camping waar je je tieners de hele avond kwijt bent omdat ze met anderen weg zijn. Jonge gezinnen zullen het hier leuk(er) hebben dan gezinnen met tieners.

Par Maarten il y a 3 mois

Moyen

Moyen

Par Mélanie il y a 3 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Jpas vu de changement du passage 4* à un 5* il était beaucoup mieux quand il était en 4*

Par Didier il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

4ème expérience pour nous au Soleil Vivarais. et 1ere fois qu

4ème expérience pour nous au Soleil Vivarais.
et 1ere fois qu

Par Stéphanie il y a 3 mois