Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Camping bien situé et bien équipé. Animations sympas. Sanitaires propres.

Camping bien situé et bien équipé. Animations sympas. Sanitaires propres.

Par Thomas il y a 4 mois

Ondres Océan

Prima, rustige camping vlak bij zee voor jonge gezinnen. Let op tent grootte, grondzeil en zwembroek

Prima en best rustige camping vlak bij zee, maar echt niet meer dan 4 sterren. Fijn privé sanitair voorzieningen op meeste kampeerplekken. Maar vrijwel elke kampeerplek was met grof en scherp grind/gruis bedekt wat goed is voor campers, maar niet voor een tent met een stevig grondzeil. Daar zitten nu vijf grote gaten in; neem dus extra grondzeil mee. De plekken zijn niet zoals aangegeven 9x15 meter, maar variëren en je moet maar net de juiste krijgen. Ondanks dat ik erover had gemaild, hadden we eerst toch een plek waar onze tent niet op kon staan, gelukkig kon de receptie onze plek nog wisselen. Onze buren hadden minder geluk en daar bleek de receptie ook niet erg welwillend in mee te willen werken. Prima, lekker warm en simpel rechttoe-rechtaan zwembad, maar de informatie over strakke zwembroeken mag beter want die hadden we niet bij ons. Er is weinig tot niets te doen voor tieners (11-13-15). Nb: surfles bij Go&Surf was trouwens wel top maar soms al om 7u 's ochtends en meestal in Labenne). Er zijn weinig faciliteiten. Bv. een winkeltje met bakker en basisspullen. Brood moet je voor 19u bij de receptie bestellen en anders 10 minuten met de auto. Of horeca waar je om 8u al koffie kunt halen, dat is pas om 10u open. De schoonmaak van het zwembad begint om 9u over ijverig met ruim een uur met een bladblazer aan de slag. Zit je daar dicht bij dan is uitslapen er niet bij al wen je er wel aan. Er zijn geen goede sportgelegenheden zoals een voetbalveld (er werd ergens een plastic goal geplaatst) en het meeste entertainment voor kinderen is in het Frans. Het is duidelijk dat dit een camping is in opbouw die nu 3 jaar in het Sandaya jasje zit en duidelijk nog verbeterpunten heeft op te pakken. Hier kom je voor de strand ervaring, niet voor gezelligheid op de camping waar je je tieners de hele avond kwijt bent omdat ze met anderen weg zijn. Jonge gezinnen zullen het hier leuk(er) hebben dan gezinnen met tieners.

Par Maarten il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Mooie locatie langs de Seine, de kampeerplaatsen hadden diepe kuilen en waren niet gelijkmatig. Lopen over de plaats was moeilijk en gevaarlijk.

Par Guus il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Ne vaut absolument pas 5 étoiles. Snack affreux et sale restau des heures d attentes avant d être servis et pas top. Pas de réseau obligé de payer la wifi. Bungalow pas très propre je l ai laissé plus propre qu’à mon arrivée. Animation Nule aucun intérêt.

Par Sylvestre il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Camping au top, convivial, familial. Emplacements ombragés. Sanitaires hyper propres. Je tiens d

Par Laurence il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Pas beaucoup d ustensiles pour cuisiner À la piscine, pas assez de transats et les moniteurs pourraient vérifier qu il n?y a pas personnes qui réservent Le camping a besoin d une rénovation On ne capte pas dans le camping donc le wifi devrait être gratuit et de plus il bugait souvent

Par Luigi il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Sanitair toiletgebouw wordt slecht schoongemaakt. Vaak geen warm water, om af te wassen en/of douchen. Weggetjes op de camping zijn erg smal. Zwembad is leuk. Camping ligt gunstig tov bezienswaardigheden. Worden veel activiteiten aangeboden, fijn dat er winkeltje is op de camping.
Het is niet een camping waar je echt tot rust komt, ik vond erg lawaaierig.

Par Anne il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Camping bien dans l’ensemble mais manque de propreté au global. Sanitaires pas propres, piscine fermée pendant pendant 2 jours en plein mois d’août pour bactérie dans l’eau, excréments de chiens dans les allées du camping. Douches mal équipées: très sombres et impossible de poser des affaires.

Par Thomas il y a 4 mois
Expérience prouvée le 04/08/2025

Europa Village

Belle équipe d

Belle équipe d

Par Sandrine il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

El camping y las parcelas bien, el problema es la cercanía a las vías del tren y el paso de los aviones, aunque por la noche no hay
ruido

Par Mª D. il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Het was een erg basic camping. Kleine plekken om en je vervoermiddel erop te zetten en je auto, zo h

Het was een erg basic camping.
Kleine plekken om en je vervoermiddel erop te zetten en je auto, zo heb je geen ruimte om fatsoenlijk te zitten. Ook waren de plekken absoluut niet stel vriendelijk voor je slaap gelegenheid. Zwembad was prima om af te koelen maar de vloer eromheen verschrikkelijk doet ontzettend zeer aan je voeten en mag ook wel vaker geveegd worden, sanitair was op zich prima, wordt basic schoongemaakt wel geregeld maar de wanden en de goten en deuren waren smerig, ook was er achterstallig onderhoud.
Brasserie was verder wel ok, alleen bepaalde dagen kon je niet alles krijgen zoals de bbq omdat de kok er niet was. Dat kan toch niet in hoogseizoen. Verder was personeel wel vriendelijk en behulpzaam, en de begeleiding naar chateau Maisons-Laffitte was erg leuk en gezellig en goed uitgelegd. Goed gedaan Aya.

Par Peggy il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Het was een erg basic camping.

Par Peggy il y a 4 mois

Moyen

Moyen

Par Mélanie il y a 4 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Jpas vu de changement du passage 4* à un 5* il était beaucoup mieux quand il était en 4*

Par Didier il y a 4 mois

Village Flottant

Excellent séjour : reposant et dépaysant

Excellent séjour : reposant et dépaysant

Par Nathalie il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

4ème expérience pour nous au Soleil Vivarais. et 1ere fois qu

4ème expérience pour nous au Soleil Vivarais.
et 1ere fois qu

Par Stéphanie il y a 4 mois