Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya La Dragonnière

Comme chaque année nous venons de passer un séjour absolument **fantastique** au camping de la Dragonnière et je tenais à exprimer ma **totale satisfaction** ! C

Par Vincent il y a 4 mois

Camping Sandaya Aloha

un camping très bien équipé et très propre, avec des animations quotidiennes. Le parc aquatique est juste fabuleux, avec des espaces adaptés autant pour les enfants que les adultes.
L

Par Pierrick il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

LES TOILETTES ET LES DOUCHES SONT MOINS BIEN ENTRETENUS, MANQUE DE CROCHETS DANS LES DOUCHES POUR LES VETEMENTS. LA PISCINE INTERIEUR AURAIT BESOIN D'UN BON RAFRAICHISSEMENT DE BONS ANIMATEURS MAIS LES ANIMATIONS LE SOIR SONT A REVOIR SAUF LE SPECTACLE D'HYPNOSE QUI ETAIT QUALITATIF. BON RETOUR DES ENFANTS SUR LE KIDS CLUB

Par Stéphane il y a 4 mois

Camping Les Jardins de Privas

accueil très chaleureux, personnel aimable, restauration convenable et prix abordable dommage pour l

accueil très chaleureux, personnel aimable, restauration convenable et prix abordable. déçue par les animations pour adultes en soirée qui sont apathiques et horaire trop restrictif avec un début a 20h et une fin à 22h.

Par Maryline il y a 4 mois
Expérience prouvée le 14/07/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Prima maar niet voor een tweede keer. Sanitair is niet schoon en maakt niet uit op welk moment van de dag je er komt. Ook behoorlijk verouderd en daardoor ook veel stuk. App werkt goed. Regelmatig een appje over bbq en over het gebruik van de bedjes bij het zwembad. Zodra je ze een uur niet gebruikt worden de handdoeken weggehaald door het zwembad personeel. Dit is de theorie in praktijk gebeurd dit niet en staat er om 9 uur een rij voor het zwembad met handdoek leggers. Badmeesters vriendelijk en vakkundig ook bij eerste hulp Animatie doet het heel erg leuk. Bus naar het strand werkt prima. Supermarkt op de camping top en heel erg betaalbaar. Al met al een leuke camping maar voor ons geen tweede keer er zijn campings in de omgeving die het qua hygiëne beter doen.

Par Kim il y a 4 mois

Camping Sandaya Aloha

Gute Organisation, hilfsbereite/freundliche Mitarbeiter, gepflegte Anlage/Häuser und direkter Strandzugang

Par Michael il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Wij hebben een hele leuke tijd gehad! De camping is voorzien van alles wat je nodig hebt: een winkeltje, zwembad, restaurant, mini-golf, tafel tennis, ... Ook het huisje waar wij verbleven was ideaal.

Par Brontie il y a 4 mois

Etruria

Mooie camping direct aan zee. Het is vrij groot maar omdat het speels is ingedeeld ervaar je dat niet zo. Erg leuk lagunezwembad voor kleine kinderen, het gewone zwembad is vrij klein en daardoor erg druk. s Avonds animatie tot 23 uur maar overdag erg rustig. Lekkere restaurants waar je niet al te duur kunt eten. Wij komen zeker nog eens terug.

Par Femke il y a 4 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Vacances chez Sandaya :)

Très bon séjour. A priori pas mal de choses ont été rénovées et ca se voit. Le camping est très agréable et bien situé pour profiter des alentours. Le grand plus : les animateurs qui sont vraiment géniaux ! Signé : la team apéro :)

Par Laura il y a 4 mois
Expérience prouvée le 05/08/2025

Camping très bien entretenu ! Personnel très accueillant et réactif. Espace aquatique très bien !

Par Anita il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Camping calme, idéal pour personnes qui veulent rester calme de Animations du camping non adaptées

Camping calme, idéal pour personnes qui veulent rester au calme de leur côté. Animations du camping non adaptées

Par Bérangère il y a 4 mois

Camping Sandaya Deux Fontaines Névez

Mitigé.

Mitigé. Camping avec trop d étrangers très bruyants. L ensemble du camping est bien arboré. Emplacement très bien avec des sanitaires corrects. L espace animation est trop petit. Piscines au top comme le personnel

Par Stephanie il y a 4 mois
Expérience prouvée le 14/07/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Prettige camping, goed sanitair, weinig tot geen overlast in de avond/nacht, fijne voorzieningen, uitgebreide supermarkt, zwembad zou wat groter mogen ivm aantal bezoekers in hoogseizoen

Par Dennis il y a 4 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Prima camping. Als uitvalsbasis voor Parijs perfect.

Prima camping.
Als uitvalsbasis voor Parijs perfect.

Par Fabian il y a 4 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Nette verzorgde camping plaats en sanitair. Veel te doen in de buurt erg mooie omgeving

Par Patricia il y a 4 mois
Expérience prouvée le 05/08/2025

Très beau camping bien entretenu .proche de la mer . Personnel accueillant Un peu déçu des animatio

Très beau camping bien entretenu .proche de la mer . Personnel accueillant
Un peu déçu des animations du soir, piscine froide et un peu bruyant le soir

Par Audrey il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Mooie camping; de caravan was qua indeling grootte echt fijn. Echter, erg verouderd. Lampje in de koelkast werkte niet, deur sloot niet goed doordat de caravan scheef stond en raam ouder slaapkamer kon je nauwelijks sluiten; technische dienst heeft een nieuw raam erin gezet; snel geholpen; super service en aardig personeel. Camping is qua omgeving erg mooi en veel te doen! Jammer dat de wifi niet naar behoren werkte..met 2 pubers..veel frustratie

Par Arthur il y a 4 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

7,5 Fijne levendige camping met veel animatie voor kids en jeugd. Ondanks drukte is het na 23u stil. Leuk zwembad en prachtige strandbad met uitzicht op zee. Wij verbleven op een camping plaats met tent en hadden het geluk van een grotere plek, maar heb ook hele kleine, slecht gelegen plekjes gezien druk langs de wandelpaden naar het zwembad. Ook liggen de stacaravans liggen vaak dicht tegen elkaar met weinig privacy buiten. Ons sanitair rondom omgeving receptie was vaak heel vies, kon beter en ook vaker worden schoongemaakt!

Par Mary il y a 4 mois