Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon

Pour 2 nuits sur place tarif élevé, cottage dans son jus avec une terrasse non entretenue (bois cassé, planché intérieur grince ….) vis à vis pas top

Par Pierre il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Fantastische camping, perfecte ligging, genoeg faciliteiten voor jong en oud, maar het sanitair was niet goed schoon.

Fantastische camping, perfecte locatie en genoeg faciliteiten op de camping. Schoonheid sanitair was niet goed schoon. Stonk uit de goten en er groeide paddestoelen in de doucheruimte. Na commentaar aldaar te geven werden de goten wel snel schoongemaakt.

Par Patrick il y a 6 mois

Le Pianacce

Toilet/doucheruimte was heel smerig. We waren er 5 nachten, eerste avond lag er gebruikt wattenstaafje in de douche, lag er de laatste ochtend nog steeds. Trap bij zwembad was vies en wc daar kan ook wel schoonmaak/opknapbeurt gebruiken, wc liep constant door, vies en te oud. Afwasruimte was smerig. Was wel een leuk zwembad en gezellige mensen op de camping. Maar voor die prijs verwacht ik meer vooral op gebied van schoonmaak.

Par Eric il y a 6 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

5 sterren is naar onze mening niet geheel eerlijk. We hebben veel campings bezocht met minder sterren waar het over het geheel gezien op alle vlakken beter was

Par Johannes il y a 6 mois

Très beau séjour, camping super et calme. Personnel agréable et à l

Très beau séjour, camping super et calme.
Personnel agréable et à l

Par Giovanni F. il y a 6 mois

Très beau séjour, camping super et calme. Personnel agréable et à l

Très beau séjour, camping super et calme.
Personnel agréable et à l

Par Giovanni F. il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Ein toller ruhiger Campingplatz! Wir waren begeistert. Der Weg zum Meer ... 3min Anspruchsvolle sollten Auffahrkeile nicht vergessen, da es in der Naturdüne Gottseidank keine Rasengittersteine gibt :-)

Par Michael il y a 6 mois

Camping Sandaya Mont-Saint-Michel

Alles was netjes, goede voorzieningen, aardig personeel. Alleen het water van het zwembad was iets te koud.

Par Maria il y a 6 mois

Par Maria il y a 6 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Prima verzorgd parc. Het restaurant wordt per jaar wat minder,een andere kaart zou ook mogen

Par Jan il y a 6 mois

Camping Sandaya Mont-Saint-Michel

We hebben genoten van ons verblijf op deze Sandaya camping. Vriendelijk ontvangst, prima accommodatie, goede faciliteiten, niet al te grote camping wat ik heel
fijn vond.

Par Bianca il y a 6 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Un camping a dimension humaine en bord de mer

Camping trés agréable. A proximité de la mer, pistes cyclables, bus aux pieds du camping, piscine, animations ... bref il y en a pour tout les goûts. Équipes accueillantes, avec un esprit de famille. Mobilhome conforme, spacieux et propre. Chacun a son espace. Un vrai camping à taille humaine. Les animations en soirée réalisées par les animateurs du camping ont été un régal. Bravo a toutes les équipes (technique, entretien, accueil, restauration, animation)

Par Sylvain il y a 6 mois

Village Vacances Sandaya Cap Sud Venzolasca

2ème année à Sandaya

Superbe site, l'emplacement est exceptionnel.

Par Sarven il y a 6 mois
Expérience prouvée le 26/07/2025

Camping Sandaya La Dragonnière

Bon camping au niveau des infrastructures

Globalement il s'agit d'un chouette camping avec des infrastructures aquatiques comme dans un hôtel ! Les piscines sont bien entretenues. Gros bémol, la nourriture dans les restaurants ... Produits peu qualitatifs, pas de légumes (quelques feuilles de salade), beaucoup de fritures. Les menus enfants sont désolants ! En dessous de 3 ans, on nous propose des fritures +++, des boissons sucrées +++ Le petit-déjeuner est très pauvre en terme de choix et beaucoup trop sucré. Hygiène limite au niveau du buffet, des sanitaires. En résumé, ne prenez pas de demi-pension vous serez déçus.

Par Renaud il y a 6 mois

Etruria

Great camping

Great camping

Par Yordy il y a 6 mois

Camping Sandaya Soulac Plage Soulac-sur-Mer

It was a very nice stay at your camping Beautiful environment; clean and quit

It was a very nice stay at your camping
Beautiful environment; clean and quit

Par Wouter il y a 6 mois

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Fijne camping maar minder dan voorheen

Wij zitten voor de derde keer op la roubine. Wij hebben drie weken in een comfort caravan gestaan op een heerlijke plek. Super fijn dat vorig jaar deze terrassen zijn vergroot! Na de overname van Sandaya zijn er wel veel veranderingen die niet allemaal positief zijn. Maar de kleine overzichtelijke camping en de rivier zijn voor ons de reden om hier toch weer terug te komen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam! En het onderhoud blijft heel goed geregeld. Van snoeien, tot aanvullen van zand op het strandje. Ze werken daar echt hard! En mega vriendelijk bij de receptie, zo hadden wij een wespennest en is dezelfde dag nog weggehaald. Hetgeen wat aangeboden wordt op de site komt niet overeen met wat er op de camping is. Zo hebben onze kinderen 1,5 week op kartonnen bordjes getekend bij de kidsclub terwijl allerlei workshops aangeboden worden op de site. Wel een leuke nieuwe voorstelling, die was heel goed. En een workshop paaldansen was favoriet. De begeleiders waren overigens echt super lief en spraken Nederlands en Frans. Het buscafe dat er alle jaren stond, nu nooit gezien wat wel op de site wordt aangegeven. Het restaurant was fantastisch, dit jaar echt niet. Patat niet gaar, bediening vriendelijk maar moet moeite doen om nog wat te drinken te bestellen. De pizza was overigens heerlijk! Ook jammer dat het barretje van het zwembad nu niet echt meer open is. Voorheen was het daar altijd gezellig druk. Al met al blijven wij omdat het met kinderen zo fijn is dat ze de weg gemakkelijk vinden. De rivier is fantastisch. De nieuwe huisjes zien er mooi uit, staan erg leuk gepositioneerd.

Par Quincey il y a 6 mois

Etruria

Prachtige locatie aan het strand, schone en nette camping met veel voorzieningen.

Par Amanda il y a 6 mois

Camping Sandaya Deux Fontaines Névez