Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Wat een mooi en net park. De bungalows zijn netjes. Entertainment in NL/ENG/ Fr. Tot ong 22.30/ 23.00 uur. Bijna elke dag waterspellen voor de kinderen. Groot park en leuk om over te wandelen. Maar het voelt niet als een massa camping. Het is erg gemoedelijk. Mooie mix van verhuurcarvans/ safaritenten en verhuur voor eigen caravans/ tenten/ campers. Wij hebben fantastisch weer gehad alle dagen rond 28/29 gr. Een dag canoen op de Dordogne is zeker een aanrader. Ook zijn er gezellige stadjes in de buurt en zijn supermarketen op kleine afstand bereikbaar. Voor de kinderen echt fantastisch omdat het gehalte Nederlanders erg hoog is. Dus vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt.
Camping très propres, piscine chauffée top, emplacement top, attention à la propreté du bungalow R10 pas de serpillière, bouilloire avec bcp de calcaire, souris, frigo pas très propres lors de notre arrivée
Espace cocon non présent vers notre mobil home. Nettoyage des sols non faits et poignées des meubles de cuisine collante.
Camping propre. Le personnel est très réactif, à l
De plek waar we stonden was fijn, maar ook erg afgesloten. Er waren niet veel Nederlanders en/of leeftijdsgenootjes. Alle animatie/activiteiten werden enkel in het Frans aangeboden, dat was echt heel erg jammer. We voelden ons als Nederlands gezin niet altijd welkom daardoor. Zeer Frans georiënteerd. Engels was echt beter geweest. Receptie, supervriendelijk, accomodatie was echt top, maar dat mag dan okk zeker voor dat geld :)! Zwembad bleek alleen toegankelijk met een strakke zwembroek. Fijn als dit in de reservering of duidelijk op de website wordt vermeld. Scheelt een hoop irritatie en ter plaatse extra kosten. Al met al, een prima vakantie, Sandaya is een fijne organisatie. Maar op deze camping komen we denk ik niet snel terug.
Super camping bien entretenu avec un beau coin piscine et son très beau lac...au choix! Tout le personnel est souriant et compétant: une super équipe, le point fort de ce camping!
très beau mobile home confortable, bien équipé sans vis à vis et propre à notre arrivée.
Un camping avec une belle situation géographique.
cinq étoiles amplement méritées!
Sehr schöne, gepflegte neue Einrichtung. Angenehm ruhig trotz Animation, keine Massenveranstaltung. Das Service-Personal war durchweg freundlich und hilfsbereit.
Strandnähe perfekt. Ondres ist sehr gut gelegen, um das frz. Baskenland zu erkunden. Wir hatten eine wunderschöne Zeit.
We have enjoyed, was satisfied with personal and our place. Also great location
Caravan was erg goed.
Camping viel wat tegen. Faciliteiten summier en ligging naast Luna Park en direct naast het luchtkussen had beter gemogen.
Faciliteiten L
Séjour très agréable, les espaces pour les enfants variés. Nous avons passés un bon séjour.
Heerlijke vakantie op een afgelegen plekje van de van de camping. Voorzieningen op het park zijn goed en netjes verzorgd. De huisjes staan wel dicht op elkaar. Fijne supermarkt met dagelijks verse broodjes, restaurant met heerlijk eten en super zwembad voor kinderen. Wij raden deze camping absoluut aan!
Verblijf als prettig ervaren, mooie camping. Veel te doen voor de kinderen, ook in nabijgelegen plaatsen
Leuke camping, sanitair minder. Restaurant slechte service en lange wachttijden. Ook om een biertje op terras te drinken; minimaal 5 minuten wachten in de rij bij de bar om vervolgens te wachten op je drankjes. Bar personeel deed zijn best maar ook moesten zij ijsjes scheppen en andere dingen doen.
Mooie en schone camping. Wel erg groot qua oppervlakte. 10 min heen en 10 min terug lopen naar zwembad en strand vind ik persoonlijk te ver op een camping. Ook de kinderen vinden dat niet leuk. Daardoor veel kinderen en volwassenen op fietsen en steps met behoorlijk hoge snelheid. Ook vind ik het fijner als een zwembad centraal in het park ligt ipv in een uithoek zoals op deze camping. Ook de hele dag veel hard rijdende golfkarretjes van personeel. Wasmachines op 2 plaatsen
Lig je in het begin van het park (A, B en C veld) dan moet je ver lopen met je was. Wasmachines bij de receptie zou veel fijner zijn. Bij zo
Personnel accueillant et sympathique (restaurant, bar, accueil...), camping propre et entretenu. L