Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Soustons Village Soustons

Bungalow un peu vieillot où règne une petite odeur de renfermé. Sinon rien à redire sur le camping. Equipe sympathique. Les petites animations également. Nous sommes enchantés de notre séjour !

Par Christelle il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Vagues Vendres

erg fijne plek

erg fijne plek

Par Bonne il y a 4 mois

Camping Sandaya Carnac

Emplacement 159 parfait, avec une très beau parc aquatique à proximité. Mais très déçu par le snack, le 1er soir, il y avait une affiche indiquant que les horaires étaient jusqu

Par Bruno E. il y a 4 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Super

Super

Par Marina il y a 4 mois
Expérience prouvée le 27/07/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Leuke camping, veel te doen, strand op loopafstand. De animatie en andere shows zijn wel allemaal in het Frans. Houd daar wel rekening mee als je hier boekt. De camping is verder heel netjes en zijn er veel plekken om te spelen voor kinderen.

Par Jaike il y a 4 mois
Expérience prouvée le 26/07/2025

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Bien hormis le snack (cher, personnel peu aimable et peu compétent) Par ex gaufres froides et pizza

Bien hormis le snack (cher, personnel peu aimable et peu compétent)
Par ex gaufres froides et pizzas plus que moyennes

Par Cédric il y a 4 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Hemos estado muy bien, lugar perfecto pará descansar y desconectar.

Hemos estado muy bien, lugar perfecto pará descansar y desconectar.

Par Ainhoa il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Ist ein schöner Campingplatz, nur leider nicht 5 Sterne wert. Die Enge und Sauberkeit im Sanitärbereich werten es etwas runter.

Par Helene il y a 4 mois

Camping Sandaya Valencia

Hemos estado muy bien, es un camping muy tranquilo,pero le faltan muchas zonas verdes y la piscina es un poco horror el tema de las hamacas, ya que si no coges no tienes donde poner la toalla. Por lo demás todo muy bien.

Par Oiane il y a 4 mois

Camping Sandaya Valencia

Par Oiane il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Nice and clean mobile home, beautiful camping. Excellent service.

Nice and clean mobile home, beautiful camping.
Excellent service.

Par Hiep il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Les emplacements des mobilhomes sont très grands pas de vis-à-vis direct très agréable .proche de la mer.
Peut-être l

Par Eric il y a 4 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Goed, maar een ruimer aanbod qua eetgelegenheden en beter geïsoleerde huisjes zou een meerwaarde zijn.

Par Isabelle il y a 4 mois

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Het is een hele nette camping, veel groen en bloemen. Het toiletgebouw was netjes bijgehouden en wordt 2x per dag schoongemaakt. De douches zijn heerlijk! Het toiletgebouw waar de wasmachines en drogers staan is een oud gebouw en kan wel een opknapbeurt gebruiken, het stonk daar een beetje naar rioollucht. De dames bij de receptie waren alleraardigst en de mensen bij de bar/restaurant ook. Je kan daar heerlijk eten. Het is ook leuk dat er op de camping een winkeltje is waar je de allerdaagse boodschapjes kan halen, erg handig! Er is een mooi zwembad aanwezig, het water is niet verwarmd, maar met de hitte die we gehad hebben is het te doen. Een klein minpuntje, het is vrij stoffig op de camping door de droogte, als er auto

Par Ria il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Absence de la griffe SANDAYA et sanitaires catastrophiques

Les sanitaires sont catastrophiques (sales, toilettes parfois bouchés, douche où il faut garder le bouton appuyé). Première fois que nous sommes confrontés à ça dans un camping autant étoilé. Malgré le rachat, nous n'étions vraisemblablement pas dans un Sandaya. Sur 3 jours pas de mini disco, absence totale de Koolaya, la danse du camping (qui est visiblement pratiquée qu'au mini club) n'est pas la sandadance... Le restaurant est cependant très bien et les animations du soir de qualité.

Par Marion il y a 4 mois

Etruria

Mooie ligging, maar nog wel wat kleine aanpassingen nodig.

Mooie ligging van de camping! Fijne bebossing door schaduw. Je hebt een zwembad en strand en kunt leuke plaatsen in de buurt bezoeken. Het zwembad is leuk, altijd ook wel een bedje vrij of je kunt op het gras liggen. Voor volwassenen iets minder, maar de kids vermaken zich er goed. Zeker de glijbaan is leuk voor ze. De prijzen op de camping waren best aan de forse kant voor Italië. Restaurant en zitgelegenheid bij de receptie niet sfeervol. Je kunt ook niet lekker een show kijken omdat het net niet is verbonden. Hier mag echt nog wel wat aan gedaan worden zodat het Sandaya waardig wordt. Restaurant bij het strand wel mooi, maar daar was het eten en uitserveren (niet tegelijk gegeten) slecht. De safaritent lag lekker rustig. De inventaris kwam alleen niet overeen met de omschrijving. Wij miste een koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Dit werd na meermaals vragen deels opgelost, maar sommige dingen hadden ze niet dus dat matcht niet helemaal. Wij hebben het idee dat dit met de overgang naar Sandaya te maken kon hebben. Er zijn veel mieren op de camping, maar als je het schoon houdt en mierenpoeder gebruikt gaat het goed. Het voetbalveld verdient nog wat aandacht (anders als op het plaatje in de app) en er doen soms jongens mee die niet op de camping zitten, die veel aan de bal zijn en erg fanatiek zijn. Voor de kinderen was het verder wel een leuke camping en door de ligging ook al met al positief. Nog wat dingen upgraden en dan is het helemaal top. Het heeft potentie.

Par Tijmen il y a 4 mois