Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Valencia

Ha sido una gran experiencia y la estancia muy agradable con todos los servicios

Par Alberto il y a 4 mois

Camping Sandaya Plein Air des Chênes Clapiers

Redelijk, maar de minste Sandaya camping die wij hebben bezocht. Zwembad niet super groot, maar prima qua voorzieningen. Een enkele handdoekjelegger kan ongestoord een halve dag zijn bedje reserveren zonder dat het personeel hier iets van zegt. Officieel kun je vanaf 18 uur (!) het huisje in. Gelukkig was onze accommodatie eerder beschikbaar. Schoonmaak van het huisje is ondermaats. Vies bestek in de lade en duidelijk dat het met de “Franse slag” wordt gedaan. Wij hadden een voorkeursplaats uitgezocht die volgens het kaartje erg ruim zou moeten zijn. In werkelijkheid was deze erg krap met amper plek voor de auto en beperkte toegankelijkheid tot het huisje. Animatie hoef je niet naartoe als je de Franse taal niet beheerst. Alleen Franstalige voorstellingen en muziek. Leuk als je er van houdt, maar niet passend bij internationaal publiek. Ook veel rokers wat niet uitnodigend is om gezellig met je kinderen tussen te gaan zitten. Restaurant had op de avond van ons bezoek problemen met de wifi. Hierdoor kwamen bestellingen niet goed door vanuit de bediening naar de keuken en was het erg rommelig. Het eten zelf was meer dan prima! Bediening deed z’n best maar kon het simpelweg niet bijbenen.

Par Mark il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire

Faciliteiten waren top, de accommodatie was echter zeer matig. H Niet wat we van Sandaya gewend zijn

Faciliteiten waren top, de accommodatie was echter zeer matig. Het hang/sluitwerk van het huisje was (deels) kapot, net zoals horren en blinderende rolgordijnen. Vooral voor onze kleine kinderen was dit gewoon gevaarlijk. Niet wat we van Sandaya gewend zijn.

Par P.c. il y a 4 mois

Camping Sandaya Escale Saint-Gilles Bénodet

Personne acceuillant et sympathique, piscine agréable et chauffée avec la rivière ou les bouées sont

Personnes acceuillantes et sympathiques, piscines agréables et chauffées avec la rivière ou les bouées sont autorisés pour les enfants, pumtrack top pour les enfants, mobilhome sympas avec une petite vue sur la mer mais assez bruyant trop coller aux autres av des enfants et parents qui crient ou parlent fort. Snack tres bon.Cadre devant le camping top accès marche et vélo juste devant le long de la mer magnifique avec un bon glacier a Benodet tres agréable. Mer calme et agréable manque juste le sable fin sans les algues mais dans l ensemble on recommande fortement.

Par Patricia il y a 4 mois

Top camping

Top camping

Par Ramon il y a 4 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Bien en globalité Le gros plus est la piscine pour adultes, nous avons adoré....elle est propre,agréable,calme et on arrive à avoir des transats. Les animateurs sont très sympas et actifs. Les enfants sont allés au club ado et ont trouvé les activités vraiment bien ( notamment la sortie bateau). C

Par Laurence il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Prima aangenaam verblijf. Wel bij aankomst waren de bedden niet opgemaakt (was wel inbegrepen in de 4 schelpen mobile home). Verder ontbraken linnegoed en handdoeken. Dit laatste is na aandringen van onze kant snel weer opgelost.

Par Joost il y a 4 mois

Par Joost il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Nette camping met voldoende plekken in de schaduw. Alles in het Frans en niet erg toegankelijk voor buitenlanders. De receptie is totaal niet meedenkend. Bar personeel is wel erg vriendelijk. Ik zou deze camping voor een Nederlands gezin niet aanraden.

Par Sil il y a 4 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Schone, comfortabele chalet in een mooi gebied lekker in de schaduw. Prima faciliteiten, zoals zwembad, tennis, pingpongen etc.
Animatie is vooral voor Franse kinderen. De programmering ?s avonds vonden we erg luid en daardoor hinderlijk.

Par Marjolein il y a 4 mois

Camping Sandaya Escale Saint-Gilles Bénodet

Mooi park, prachtige locatie, netjes! Geweldig huisje! Kinderen hebben het goed naar hun zin gehad.

Mooi park, prachtige locatie, netjes! Geweldig huisje!
Kinderen hebben het goed naar hun zin gehad.

Par Joyce il y a 4 mois

Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire

Unhygienic accommodation and when reported really poor levels of customer service by management onsite. The management were really
Dismissive and rude.

Par Kelly il y a 4 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Camping jolie infrastructures très bien emplacement très bien rien à redire par contre votre animation reste à revoir pour un 5etoiles je m

Par Nathalie il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Relatief kleine kemping, maar goed verzorgt.

Relatief kleine kemping, maar goed verzorgt.

Par Maarten il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Vagues Vendres